Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 lis 2007, 10:50

Ojej, faktycznie! MACIUSIU wszytskiego największego najmilszego i najsłodszego ode mnie i Zuzi z okazji 8 miesiecy :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 11:05

Witajcie u nas nocka spokojna choć nad ranem Jula przez sen popłakiwała nie wiem od czego moze ja brzuszek bolał bo zaraz z rana kupke zrobiła :ico_noniewiem:
Sto lat dla maciusia :ico_tort: z Okazji Ukończenia 8 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jula właśnie zasneła to teraz wam wkleje kilka fotek ze wsi :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 lis 2007, 11:16

gozdzik, śliczne zdjęcia :ico_brawa_01: szczególnie na tym 3 Julcia fajnie wygląda, taki smerfik :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

05 lis 2007, 11:19

Karolinka kawałek :ico_tort: z chęcią zjem bo od rana mam straszną ochotę na coś słodkiego :-)

gozdzik zdjęcia rewelacja. Jula ma świetną piżamkę :-D Wygląda w niej jak taki mały skrzacik :ico_brawa_01:

No aa moje dziecię dalej wojuje i ani myśli o spaniu :ico_noniewiem:

gozdzik co do tego popłakiwania Juli w nocy to może od ząbków płakała ?? Podobno dzieciaczką jak wychodzą zębole (szczególnie górne jedynki) to podobno popłakują przez sen :ico_noniewiem: Albo faktycznie to od brzuszka było...

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

05 lis 2007, 11:34

I ja witam .

Spóźnione, ale szczere życzonka dla Amelki :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Najlepszego dla Maciusia :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

nana jesteś pewna, że to trzydniówka? Mikołaj miał ją jak był mniej więcej w tym wieku co nasze szkraby, ale on przez trzy bite dni miał bardzo wysoką temperaturę, którą zbijałam mu dosłownie co 4 godzinki. I przy tym żadnych innych objawów choroby. Potem wysypało go na tułowiu i na twarzy, bez kończyn.

gozdzik super zdjęcia.

karolina24 szkoda, że nic sobie nie kupiłaś, ale przynajmniej miałaś jakąś rozrywkę :-D

A u nas nocka masakra, pobudek milion, o 2 w nocy mega kupsko a pobudka na amen o 7 rano. Teraz Majka śpi, ale pewnie zaraz się obudzi. A poza tym strasznie wysypało ją na twarzy, :ico_placzek: winię za to gruszki.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 11:41

kurcze fatalnie ze Majeczke tak wysypało a swedzi ja ta wysypka

Awatar użytkownika
urmajo

05 lis 2007, 11:50

chyba swędzi, bo zawsze jak wezmę ją na ręce to wyciera buźkę w moje ramię.

[ Dodano: 05-11-2007, 10:54 ]
A my dziś będziemy mieli gości. Przyjdzie chyba 10 osób. Super, bo z niektórymi nie widziałam się ponad rok.

A poza tym to siedzę sobie na stronie nasza-klasa.pl słyszałyście może? Można tam poszukać osób ze swojej klasy pod warunkiem, że ktoś tę klasę założył. Moja klasa z liceum tam jest. Fajnie tak pogadać z kimś po 12 latach.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

05 lis 2007, 11:55

[size=150]dzien dobry :-D [/size]

ja tylko na chwile

stawiam wczorajszego torcika na Ami 8 mscy :ico_tort: :ico_tort:

wszystkiego dobrego dla Maciusia na 8 mscy :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

ja mało czasu mam ehh.. i znowu pakowanie no i jutro rozstanie :ico_placzek: nadrobie czytanie jutro , Ami se doczekała nastepnego ząbka wyszła tymrazem pierwsza górna dwojka no i teraz znowu nieparzyście bo jest 7 :-D

to ja jutro sie zamelduje po południu bo musze odwiesc meza na lotnisko ......... pozdrowienia dla wszystkich marcóweczek :532:oczywiscie wkleje pare nowych fotej z tatusiem i wogóle :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ostatnio zmieniony 05 lis 2007, 12:09 przez Duszka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 lis 2007, 12:03

urmajo, no hej, raczej wszystko na to wskazuje...on miał gorączkę przez 2dni no i teraz ta wysypka.A co do nasza -klasa, to właśnie z niej zeszła, hi hui -podaj mi jak się nazywałaś za panny i zaproszę cię do swoicj znajomych :ico_brawa_01: A też chciałam wam napisać o tym, bo ja już tam od troszke jestem i tak dochodzi wiara do nas ze szkoły ale odstawowej :-D

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 lis 2007, 12:05

Beatka znowu słomiana wdowa :ico_pocieszyciel:

Biedna Majeczka :ico_pocieszyciel: malenka sie namęczy z tymi uczuleniami :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”