mama dominka mleczko nastepne daje sie dopiero jak skonczy dzidzia skonczy 4 m-ce; a Kinia piękna maleńka, te włosy faktycznie ma bombowe

Miluni tez sie jeszcze od urodzenia nie wytarły, mam nadzieje ze takie jej zostaną, ale slyszałam ze włoski wycieraja sie jak dziecko juz intensywnie rusza głową,a Mili jeszcze nie tak bardzo..
ewcik lepiej nie kupuj az tyle pak na zapas, bo lada moment moze Alunia wyrosnac z 3 i co potem zrobisz z tyloma, potem juz za małymi pampersami?
gosia współczuje podłego nastroju...jutro bedzie lepiej, trzeba sobie powtarzac..
ja takie chwiejne nastroje miałam przez ostatnich pare dni, jak miałam okres, nigdy nie chciałam sie przyznac, ze mnie tez łapią takie humorki, bo w to jakos nie wierzyłam, ze tak moze byc, ale teraz to na 100% mam weksle miesiączkowe...
Milunia dzis taki koncert odwaliła po popłudniowym mleczku ze

Z bioderkami znów za 2 tyg do kontroli, moze juz nie bedzie musiała tego nosic przynajmniej w dzien, takie oniosłam wrazenie z naszej rozmowy, ale to moga być znów tylko moje niespełione nadzieje, wiec sie za szybko nie napalam...
I dzis po raz pierwszy Mili zrobiła 4 kupy i ja w

ja tu jeszcze wpadne...teraz ide sie okapać, bo dzi spo takim upale cała sie kleje...fuu..