hahahah ja tez tak robie! teraz juz rzadziej ale na poczatku jak szalona wkolko z szafy te wory wyciagalam i przegladalam, przekladalam. wiec zrobilam jedną półke w szafie wolną i tam mam te najmniejsze ubranka juz poukładane i mam spokuj z wyciaganiem z siatek. teraz szafe otwieram i juz jestes szczesliwa bo pieknie wszystko lezy.Emma pisze:nawet codziennie oglądałam to co kupiłam i napatrzec się nie mogłam ze takie ciupkie jest
u nas ciucholandów jak mrówków a ubrania sa super tylko trzeba zaglądać ciągle bo codziennie są dostawy.Emma pisze:U nas tylko 3 ciuchlandy i to taki szajs
asika82 pisze:u nas ciucholandów jak mrówków a ubrania sa super tylko trzeba zaglądać ciągle bo codziennie są dostawy.
poprosimy fotkiEmma pisze:sukieneczkę mikołajkę i czapeczkę
moja tak troche plastikiem ale klimat jak rozpale w kominku( a pale codziennie) i zapale lampki jest cudny! dzisaj przyjechal moj dywan i jest pieknie teraz tylko na kanape czekam i na świateczny makowiec zapraszam!Emma pisze:le już mi pachnie choinka Może to twoja
asika82 pisze:dzisaj przyjechal moj dywan i jest pieknie teraz tylko na kanape czekam
asika82 pisze:Emma napisał/a:
sukieneczkę mikołajkę i czapeczkę
poprosimy fotki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość