: 07 sie 2008, 10:46
w sprawie glutenu.. dajecie dzieciom skórkę z chleba a boicie się zrobić ekspozycję na gluten? hmm kaszki manny daje się łyżeczkę na 100 ml np zupki czy deserku przez 2 miesiące.. potem mogą wcinać chleb 

Kobiece forum o tematyce: Ciąża, Dziecko, Rodzice, Kulinarne, Moda, Uroda
https://naobcasach.pl/
takie ciamkanie chleba wystarczy jako podawanie glutenu?w sprawie glutenu.. dajecie dzieciom skórkę z chleba a boicie się zrobić ekspozycję na gluten?
cud miód orzeszkii tylko możecie sobie wyobrazić jaki był zapach!!!!!
cud miód orzeszki
.ja daje Hani banana - po prostu go gniote i daje lyzezczka - bardzo lubi
obrałam skrzydełko ze skóry spażyłam i ugotowałam na nim pokrojoną w kosteczke marchewke pietruszke i ziemniaczka do smaku dodałam troszkę wegety i jak juz sie ugotowało to odcedziłamwode i zmiksowałam wiec była taka sama papka jak w słoiczku a o wiele smaczniejszaAsiab - powiedz jak ugotowalas dokladnie ten obiadek? Bo jak jak ugotowalam malej to mi plula i plakala. Tylko gerberki i bobovity trawi, a strasznie chcialabym jej gotowac...