Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 23:02

dobra pośmiałyśxie się wiec zabieram fotencje :-D

Zbora brwi były ferst... mam nadzięję, że zaraz się zmyją...
albo TY podpowiesz mi jak je teraz zbledzić :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

"W siódmym niebie" brzmi OK :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 sie 2008, 08:09

hejka z rana...klikam do was z salonu..Maycia zjadla jajeczniczke z 1 jajka i dokancza kawalek buleczki....ale pobudke mi dzis zgotowala przeslodka...oczywiscie 6.30 i ani minuty dluzej nie moglam miec zamknietych oczu....zacalowala mnie normalnie...a potem unoszenie powiek tymi malymi palcami....tego to juz nie zniose na dluzsza meta :ico_haha_01: ....oczywiscie bronilam sie ostro...wysalam ja po pampersa bo zawsze rano mi przynosi do lozka-ale ja ja wyslalam w nadzieji ze po drodze cos ja zaciekawi i da mi dospac chwilke...a tu lipa....byla szybka jak nigdy...i czeka zeby ja przebrac i zabrac na dol....no wiec jestem...taka slaba :ico_spanko: ....no ale sniadanko juz jej odwalilam to teraz jak zwolni kanape to mykam dolezec troche :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-08-27, 08:17 ]
Kamizela...najszczersze zyczenia,duzo milosci!!!z okazji rocznicy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 08:29

No tak...kolejny "piękny" dzień...pochmurny i jakiś takiś...
Kamizelko racja...i już mi wstyd, że nie wysłałam kartki...ale kuźwa nikt nie może być leprzy niż Ty!!! :-D To jeszcze raz...najlepszego! żeby Cię Twój D.nie udusił w miłosnym uścisku! i żebyście zawsze byli dla siebie ważni....nigdy obojętni...cmok!!!

Glizduniu ale świetnie młoda zajada! :ico_brawa_01: i całuśna...hehehe...I tortury Ci urządza jak w więzieniu!!! co za babsko no! a jak będzie miała do szkoły wstać to będzie wielce zmęczoa nawet o 7! super!

Massumi generalnie teraz to nonono zimna...a co znaczy "byłe fest"???że teraz niby są dużo jaśniejsze? ja pierdolę...omijaj tę kosmetyczkę wielkim łukiem!!! i wklej na lokalnym forum ostrzeżenie, żeby broń boże nikomu już krzywdy nie zrobiła! :ico_haha_01: jeśli są świeże, to można popiołem ścierać, ale teraz to lipa...trzeba wytrzymać...zapraszam do siebie tak... :ico_haha_01:
I chyba zacznę się skupiać na tej mojej Hanucie w nazwie :-)
a w ogóle to mnie w nocy obudził ból serca :ico_noniewiem:
a teraz idę się szybko myć, bo Hania cicho jescze, więc biegiem. Będizemy same do 14 i muszę jescze się do pracy w tym czasie wyrobić...
buziaki!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 sie 2008, 09:22

Zborra...massumi chyba chodzilo o to ze byly pierwsze te brwi...znaczy sieprzed fryzura :ico_noniewiem:
czyli nazwa bedzie z Hanutka w srodku...super!moze Hania kiedys biznes przejmnie :ico_brawa_01: :-D ....
pogoda...hmmmm...mowisz nieciekawa?to pewnie taka jaka ja mam od.....wlasnie od kiedy?...od lata chyba :-D :ico_zly: ....u mnie tez szary kolorek kroluje za oknem....znow spacer odpada...i tak codziennie :ico_olaboga: ...wiecie co jakos mi to nie przeszkadzalo wczesniej bo co kilka dni bylo slonko widac a teraz nie!!!!ja juz nawet do sklepu nie chodze jak mi czegos brakuje bo na sama mysle zimno mi sie robi....a chyba wlasnie powinnam sie przelamac i isc nawet w deszcz nie?z tym ze ja to z tych leniwszych jestem :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2008, 09:32

A ja się dziś witam z Wami jak za dawnych czasów :ico_oczko: i zmykam, lecę dziś do MOPS-u z dokumentami na rodzinne i zasiłek wychowawczy :-D

Miłego dnia życzę!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 09:53

hejka

a ja od rana walcze z MIla bo łobuziara na okraglo by mi schodziła do kuchni i co w tej kuchni chce robic?..wylewac mleko kotowi i wybierac jego kit-kat :ico_puknij: i nie umie jej od tego odciagac i chodzi i beczy... :ico_olaboga: mam nadzieje ze dzis szybciej pojdzie na drzemke i sie troche uspokoi..

jak skonczy wyc albo usnie to wroce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 sie 2008, 10:07

su[er tak zobaczyc z rana posta Sikorki...wrocily dobre czasy!!!

zastanawiam sie gdzie jest Irminka...obiecala ze jak juz sie zadomowia to wpadnie...i jak jej nie bylo tak nie ma...a szkoda!

Lady,no to dzien zmierzlaczka macie?ja mam chyba dobrze bo nie ma takich miejsc w domu gdzie Maya nie moze ruszac...wiadomo ze ona i tak sobie cos znajduje...wchodzi na krzesla,na stol ...albo do komputera....ale poza tym mamy bardzo skromnie umeblowane mieszkanie i za duzo mebelkow nawet nie ma ....

wlasnie ja nagralam jak sie denerwuje przy zabawie klockami...wywalila caly worek na srodku pokoju i wielce sie bawi....no to ja nagralam!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 10:34

ja też się witam!

u nas pochmurno a jakże ...

Glizdunia dobrze mnie zinterpretowała, że najpierw byłam u kosmetyczki... :-?
no i odrosty mialam ciemne, więc chyba tak jej pasiło... :-/

Dobra dzieci mnie atakują NARRA :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 sie 2008, 10:37

Massumi,no napisalas to po angielsku nie?hihihi :ico_oczko: :ico_haha_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 10:56

no mamy dzien zmierzlucha, ale moze tez dlatego ze jej sie nudzi a ja nie mam weny do zabawy dzis :ico_noniewiem: no i lata tam i z powrotem..

massumi ja jestem zawiedziona ze sciagnelas swoje foty bo nie zdazyłam zobaczyc twojego nowego imidzu :ico_noniewiem:

zborra ciezka sprawa z ta nazwa..mi sie podobał pomysl doris.. :ico_noniewiem:

sikorka witaj :-) oby ci sie udało wszystko pozytywnie załatwic..

no i Mila se znalazła zabawke..moja komorke :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”