Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sty 2009, 23:53

oczywiscie, ze się dzielnie trzymam
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i tak trzymać :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 23:55

i tak trzymać
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ppaaaappaaaaa

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sty 2009, 23:56

DOBRANOC :ico_spanko:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

11 sty 2009, 00:02

Gie przepraszam a co mialo znaczyc to poterzna bo niewiem o co chodzilo jestem niska drobna le umiesniona moze zle odnioslam to co napisalas ale oczywiscie sie nie obrazilam ale jestem przewrazliwiona na tym punkcie ze wzgledu ze jestem niska i moze niektorzy przez takie cos uwazaja ze jestem gruba a ja mam chopla na tym punkcie :ico_zly: sama jestem na siebie zla :ico_placzek: :ico_noniewiem: tak jestem silna od urodzenia bylam taka majac 2 tyg podnioslam glowke do siedzenia lezac na plecach az polozna sie dziwila bo akurat wtedy byla a majac 3 miesiace siedzialam sama wiec to chyba genetycznie ma po mnie tak tak dlugi za mezem bo nie za mna :) :-D :ico_haha_01: :ico_haha_02: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 09:07

witam z ranka :)

oj, ja mialam ciezka noc, mala spała cały czas, ale mi ból gardła nie pozwalał spac... chodzilam po domu, robilam sobie jakies płukanki, no obłed... gardlo boli cholernie... :ico_placzek:
Gie przepraszam a co mialo znaczyc to poterzna bo niewiem o co chodzilo jestem niska drobna le umiesniona
no wlasnie mialo znaczyc to, ze mimo, ze jestes niska, to jednoczesnie poteżna, czyli silna...
nie drobna, tylko taka... no potężna, nie wiem jakiego innego słowa użyć... ooo moze - "nabita" (mięśniami). Nie wiem jak to okreslić, żeby Cię nie urazić, skoro jesteś na tym punkcie przewrażliwiona...
i pewnie masz rację, że to Twój niski wzrost potęguje to wrażenie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

bosheeee, moje gardłooooo, ratoonq... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_chory:

[ Dodano: 2009-01-11, 08:22 ]
ze wzgledu ze jestem niska i moze niektorzy przez takie cos uwazaja ze jestem gruba
jak to?? nie można uważać kogoś za grubego tylko przez to, że jest niski...
no albo sie jest proporcjonalnym do wzrostu, albo nie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-11, 08:25 ]
no gdzie "wy są", lasencje...??

boshe, moja Zu znowu krzyczy nie wieadomo do czego... a najsmieszniejsze jest to, ze oprocz krzyków, pisków i Bóg wie jeszcze czego - grucha jak gołąbek, hhehheee... bardzo to lubię...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 10:12

dzien dobry, melduje sie z rana... w koncu Was doczytalam... ale mam poslizgi :ico_szoking:

wczoraj dzien nam minal na szukaniu dywanu (znalezlismy, fotki pozniej) ;-) juz sobie lezy w salonie i grzeje nam stopy :ico_brawa_01:
po kupieniu dywanu, pojechalismy do KFC do Gibu .. ale byla wyzerka, normalnie mowie Wam :ico_brawa_01: (to tak apropos wczorajszego mojego chwalenia sie, ze jem zdrowo :ico_wstydzioch: )

na dzisiaj jeszcze planow nie mamy, poki co A. spi - standardowo, a ja od rana juz tu urzeduje z malym

kamilka21, ale Ci ten Hubert rosnie! i rozwija sie... moze to przez te diete hmm.. :-)
nam na takie akrobacje przyjdzie jeszcze poczekac

Gie, ciesze sie bardzo, ze idzie Ci to niepalenie :-) alleluja i do przodu!

:P

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2009, 10:16

Witam i ja...

A mnie wczoraj odwiedził mój brat z żoną...i opijaliśmy ich nowe auto.
Dzisiaj czuję się dobrze,choć troszkę suszy..... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 10:17

Nooo, wreszcie się ktos pojawił :)

SHOO - co ten twój A. tak długo spi zawsze??? Spioszek z niego..., albo po prostu nocny marek... :-D :-D

czekam z niecierpliowscia na foty dywanu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

z paleniem NAPRAWDE nie mam problemu - sama jestem zaskoczona, bo zazwyczaj pierwsze dni sa najgorsze... no, ale jak juz pisalam - swietnie sie zlozylo, ze boli mnie to gardlo, chyba przez to nie mam takiej ochoty na papieroska... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-11, 09:18 ]
oooo, jest i JAGNA - nooo kochana, mały kacorek?? (jak ja to nazywam: "turbozjeb")

nie zazdroszcze... ale wolalabym miec kaca, niz ten potworny bol gardla... :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2009, 10:22

Gie, "turbozjeb" hehhehhehe....dobre.

[ Dodano: 2009-01-11, 09:23 ]
A ja chcę iść na WOŚP na ryneczek w moim mieście...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 10:24

A ja chcę iść na WOŚP na ryneczek w moim mieście...
chwali się, chwali...

ja się dzisiaj nigdzie nie wynurzam... :ico_chory: :ico_chory:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”