na przyszły rok? Jasio nosi teraz 80 mysle że w przyszłą zime taki rozmiar był by na niego za małyja kupilam 86
tez mi sie tak przy 1 dziecku wydawalo bo na poczatku ciuchy zmienia sie bardzo czesto...tzn rozmiar. A potem juz rzadziej zdecydowanie. Moj syn jest z maja i drugiej zimy nosil kombinezon tchibo 86/92, ta kurtka, ktora kupilam jest takiej samej wielkosci. Rozmiar rozmiarowi nie jest rowny ale male szanse zeby ktores dziecko nosilo wiekszy rozmiar niz 92 za rokkratka napisał/a:
ja kupilam 86
na przyszły rok? Jasio nosi teraz 80 mysle że w przyszłą zime taki rozmiar był by na niego za mały
na wyrost nie ma co bo to promieniowanie obojetne szczegolnie dla dziecka nie jestwisnia, ja bym poprosiła o skierowanie na RTG dla Zuzki
no właśnie np kupiłam na Allegro spodenki z Next roz 86 myślałam ze będą na wiosnę bo rozmiar z metki 12-18 miesiecy ubieram a tu na Bartosza w sam razRozmiar rozmiarowi nie jest rowny
![]()
![]()
za 8 miesiąc Jania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość