hejoooo
dlugo mnie tu niebylo bo ostatnio chrzest mielismy an glowie i caly weekend do poniedzialku u tesciowki a wczoraj zalatwianie spraw paszportowych bo za dwa tygodnie do POLSKI MOJEJ KOCHANEJ WRESZCZE JEDZIEMY!!! HURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

wiec ja cala zestresowana, no ale sie udalo zalatwic noclegowanie zatrzymamy sie na Kaszubach i do Trojmiasta bedziemy dojezdzac, jestem calkiem podekscytowana,
no a chrzest sie udal, Juclia sie smiala do ksiedza jak ja polewal woda, no a imprezka jeszcze lepiej zrobilismyw ogrodku pod namiotem ogordowym takim bialym i stoly i krzesla tam wstawilismy i w sumie padalo ale pod sam koniec wieczorem wiec ok caly dzien pogoda byla bardzo ladna, no i w koncu Julcia jest ochrzczona, ma swoje imie i nawzwisko hurrrra a ja tez zmienialam nazwisko po mezu dostalam, tak to wlasnie bylo przez ostatnie dni
Lemo no gratulacje wielkie z okazji zdania egzaminu!! ja tez chce byc stewardessa tylko co trzeba zrobic by nia byc?? wydaje mi sie ze to bardzo fajna praca,