usiadlam dzisiaj mezowi na kolana, a ten do mnie z pytaniem, czy mi sie przytylo no bezczelny a ja nawet nie mam jak sprawdzic, bo waga nam sie zepsula myslalam, ze to baterie, kupilismy dzisiaj nowe, ale nie dziala, szkoda, bo za cene tych baterii moglismy nowa wage kupic... no trudno, waga i tak sie przyda...
Dzień dobry :) Helen, mój wczoraj wchodził za mną po schodach i już na górze z bezczelnym uśmiechem powiedział "nonono Ci urosła, wiesz?" Miałam ochote coś mu zrobić :) Ale co, to tylko faceci :)
Znowu mam dziwne sny. Dziś mi się śniło m.in. że czekałam z mężem i synem u lekarza na USG, czekaliśmy i czekaliśmy a jak już mieliśmy wejść - się obudziłam
Dziewczynki od dzisiaj przejęłam prowadzenie odliczanka więc jak będzie pora to serdecznie zapraszam na http://www.naobcasach.pl/...opic.php?t=7499 lilo, widocznie jeszcze nie miałaś się dowiedzieć kto w Tobie siedzi :) Ale już niedługo. leona, no więc tak jak napisałam. Faceci, to wszystko wyjaśnia :)
Wpadłam się przywitać i życzyć Wam udanego dnia.
Lecę z siostrą na zakupy i do kina.
ps. mój mąż mówi do mnie baniuszko, banieczko...
ja do Niego ale Ty jestś męski a On do mnie a ty wielka hehehe
na szczęście mówi to z uśmiechem i buziakiem
Patrycja.le, mi coś ten adres nie działa - przekierowuje mnie na stronę główną portalu
Mój mąż na moją wagę nie zwraca uwagi - znaczy pewnie zwraca ale nie komentuje bo wie że to drażliwy temat Jego zaletą jest to, że zawsze utrzymuje że wyglądam idealnie - czy mam 5 kg mniej czy więcej