Tym razem porażkaBiniu o, jak super daj znać jak będziesz wiedzieć na 100%
Ja dokładałam ten roztwór ze sody raz i pomogło.Dodzwoniłam się do lekarza, kazała przykładać altacet lub sodę rozpuszczoną w wodzie.
W UK to wogóle jakoś inaczej podchodzi się chyba do szczepień, nie?Jaś jeszcze nie dostał tej na roczek MMR II. Nie spieszy mi sie do tej konkretnej szczepionki.
A Milena powinna dostać drugą dawkę (tu w UK) i też mi się nie spieszy.
Niezła, niezła I nawet powiem, że nie ta ilość mnie przeraża co różnica wieku między dzieciaczkami. Super mama z Ciebie BrodzikowaMy od Piatku w domku...jak narazie to ogarniam nasz Domek w 7demke.... to opiero Ekipa....hehe
zaglądam, ale samej ze sobą pisać nie wypada pracy nie znalazłam, jestem na zasiłku dla bezrobotnych pojawiła się możliwość stażu w Starostwie, ale "znajomości".. coś mi świta w głowie pomysł otwarcia własnej działalności przez up, ale to na razie tylko pomysł..Jak tam poszukiwania pracy, bardzo rzadko zaglądasz, znalazłaś coś?
no chociaż tyle.. my w rodzinie mieliśmy 2 przypadki uratowania życia dzieci dzięki szczepieniu na pneumo, więc to szczepienie było dla mnie obowiązkowe.. przed pójściem do przedszkola będziemy szczepić na meningokoki. teraz za tydzień mamy ostatnie pneumo, potem za miesiąc grypa i to tyle- wszystkie szczepienia obowiązkowe odebrane.. prawie 2tys zł poszło..Dodatkowe są pneumokoki i meningokoki, ale też darmowe.
no, ekipa pierwsza klasa Ja również podziwiam za różnicę wieku- nieograniczone pokłady sił i cierpliwości.. Jak Ty to kobieto wszystko ogarniaszto opiero Ekipa....hehe
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość