Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

26 sty 2013, 15:01

mnie też głowa pobolewa...

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

26 sty 2013, 15:13

donatka26 tibby to moze spacerek pomoze Na Bol glowy? Ja sie wlasnie wybieram z Oli I z mezem. Juz obiadek zjedzony, posprzatane. Pora wyjsc I sie dotlenic. Chociaz zimno troche.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 sty 2013, 15:16

zaraz idę z psiakiem moim, a potem z mamą wychodzimy więc się dotlenię, to fakt.

wyszukalam fotki Tobika:
Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 sty 2013, 15:18

Obrazek
Obrazek

ze szpitala w drugiej dobie życia:
Obrazek

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

26 sty 2013, 16:26

Ja rano ogarnelam mieszkanie z mezem,zrobilam rosol, potem sie wykapalam poszlam na szybkie zakupy do biedronki przy okazji wyrzucilam smieci. maz wzial psiaka i ze mna poszedl do sklepu. jak wrocilam to pranie sie juz zrobilo wiec powiesilam i nastawilam drugie. placek upieczony taki na szybko jakis ucierany z jablkiem :-) teraz mam chwilke zeby siasc na laptopa i Was doczytac co napisalyscie :-) dzisiaj mam jakas taka ochote straszna na slodkie ze tylko bym jadla non stop ... hehe kursuje tylko od kuchni do pokoju i bez przerwy cos jem... smialam sie do meza ze nonono mi tak niebawe urosnie ze ciezko bedzie mi wstac z lozka :-P

tibby sliczne te zdjecia Tobika :-) ja swojemu to pewnie tez bede duzo robic bo to zawsze potem taka fajna pamiatka. zreszta ja mam fiola na punkcie robienia zdjec :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 sty 2013, 21:06

dzięki, moni :) jak widzicie na tym zdjęciu ze szpitala mój bobek jest ubrany w pajaca o rozm 56 i powiem wam z ręką na sercu, że był to rozmiary chyba super uniwersalny, bo nawet jak nosił 68 to w niego wchodził :D rósł razem z nim :D ciekawe czy na tego bobla będzie dobry ten pajac.

popołudnie z mamcią zaliczone. popiłyśmy ciepłej czekolady i zawitałam do h&m i kupiłyśmy dla bobka małego 3pack skarpetek białych za 14.90 :) idealne na lato, więc mamy już stroje dla bobka w całości zaplanowane na lato.
Tobika tez byśmy obkupiły od góry do dołu gdyby tylko finanse pozwoliły. tyle kolorów i super dresów do pkola, że szok. W ogóle obniżki wszędzie w sklepach! Ale ja poczekam do lata i wezmę szwagierkę, bo ona ma zniżkę i pójdziemy wtedy w półki i kupię trochę dresów dla Tobika i bluzek do pkola.

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

26 sty 2013, 23:17

tibby Alez cudny Twoj synek. Przesliczny. A ten lezaczek moj Oli mial identyczny. Pozniej go siostrze dalam, no I jak sie okazuje znowu do nas wroci.
monikaA88 ja mialam ochote upiec jakies proste ciasto, ale nic z tego nie wyszlo. Nakupilismy tyle owocow, ze placek pewnie by sie zmarnowal.
Wogole to tak sie dzisiaj objadalm. Super nam minal dzien. Bylismy tez w polskiej restauracji Na pysznym obiedzie .
W piatek przyjezdza do mnie siostra I zostaje do niedzieli. Ciesze sie, bo sie dawno nie widzialysmy. Mieszka 2godziny od Londynu. Nie az tak bardzo daleko.
Kochane zycze Wam spokojnej nocy

monikaA88

27 sty 2013, 09:30

Witam wszystkie mamusie w ten zimowy mrozny poranek niedzielny :-)

Jak Wam sie spalo?

Bo mi to srednio... od jakiegos czasu znowu zaczelam nocne maratony jak ja to mowie albo wycieczki do wc na siku ehhh... no ale coz chyba musze znowu do tego jakos przywyknac ze do samego konca juz tak moze byc. czesto sie budzilam tez w nocy i spac nie moglam bo jak zwykle zaczely mnie nogi bolec :cry: maly tez nie dawal mi pospac bo zebralo mu sie na kopanie mnie w brzuch. jak zaczal kolo 1 w nocy tak przestal gdzies dopiero przed 2. juz nawet do niego mowilam zeby dal mi pospac i zeby tez szedl spac to on jeszcze bardziej fikal i caly brzuch razem z nim. A dzis od rana spokoj w nocy sie wyszalal moj akrobata to teraz spi ...

Strasznie mrozno u nas dzisiaj jest na polu jakies 15 stopni na minusie brrrr.... ale mimo tego mrozu pieknie jest bo slonko swieci i takie czysciutkie niebo jest :-) oblecialam szybki spacer z psem bo nawet sie chodzic w takie zimno z rana nie chce.

Jak co niedziele pojdziemy z mezem do kosciola a po kosciele idziemy na obiad do Meza rodzicow bo tesciowa zapraszala :-) fajnie nie musze w domu stac przy garach dzisiaj :-D

:ico_tort: za 26 tydzien ! :-D

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 sty 2013, 10:05

misiaA88 ale dobrze Ci z tymi tesciami ;) Kochana ja tez zaliczam nocne maratony Na siku I to minimum 2 razy. Oj jak ja tego nie lubie.

Dziewczyny myslayscie Juz nad lozeczkiem? Bo ja Na poczatku chcialam kupic taki kojec Juz dla noworodka razem z przewijakiem. Maz jednak nie dal sie przekonac. Myslimy teraz nad lozeczkiem takim dosc duzym, od noworodka do 5 lat, bo pozniej mozna z lozeczka zrobic lozko. Jest to wygodniejsze, bo lozeczko jest wieksze no I materac chyba lepszy.

Milej niedzieli

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 sty 2013, 11:10

dzień dobry w niedzielę.
my mieliśmy takie łóżeczko:
Obrazek
i szczerze to Tobiko śpi w nim do dziś. Na wiosnę dostanie nowe łóżko (już piętrowe kupujemy żeby bobek miał też już na zaś) i od wiosny przenosi się do dużego łóżka. Musi się przyzwyczaić że czas na zmiany.
A Miki pójdzie do turystycznego. Uwielbiam je i polecam. Razem z przewijakiem. Tylko materac musieliśmy zamawiać na wymiar - ale to koszt był 100zł.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”