Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 paź 2009, 16:50

Pięknie się rozpisałyście :-D Mąż załatwił sprawę z lekarzem, no i mam znowu zwiększoną insulinę z 4 jednostek do 6. Jednak już po obiedzie mogę stwierdzić, że na niewiele to się zdało :ico_noniewiem: Bo cukier z 73 skoczył mi na 188 (przy testowej 5 insuliny :ico_zly: ) Zła jestem strasznie....
W poniedziałek nareszcie szafę nam montują :-D Więc we wtorek mąż będzie składał łózko :ico_brawa_01: Już nie mogę się doczekać :ico_haha_02:

Monika 25, łóżeczko ładne i wydaje się być stabilne. Te elementy na szczycie są naklejone z drewna (świetny efekt to daje ) Co do całości będę mogła się wypowiedzieć najprędzej we wtorek lub środę, gdy zostanie złożone :-D
Udanego spotkania z położną :ico_sorki:

anusiek, spodnie fajne (ale jeśli nie są Ci niezbędne, chyba szkoda na tym etapie kupować). Ale decyzja i tak jest Twoja :-D Czapeczka niedroga i ładna, zwłaszcza ta jasna.
Świetne plany macie na urodzinki mamy. Myślę, że będzie zadowolona z niespodzianki :ico_brawa_01:
Co do sprawy ubezpieczenia, to jestem w szoku - taka rozbieżność :ico_olaboga:
:ico_szoking:

inia1985, Super, że nie masz problemów ze snem :ico_brawa_01: Oby tak dalej :-)
Zapowiada się u Ciebie fajny weekend, tylko pozazdrościć :-D
Co do nosa, to rzeczywiście nieźle Cię z tym ubezpieczeniem załatwili. Ehh te nasze realia :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-23, 16:52 ]
Pruedence, tak jak pisałam wcześniej, w naszym kochanym kraju to tylko się ubezpieczać :ico_zly: Wyciągają ogromne pieniądze na składki, a jak przyjdzie co do czego, to płacą śmieszne grosze.....

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

23 paź 2009, 17:10

Pruedence, pewnie nie my pierwsze i nie ostatnie wyszłyśmy jak Zabłocki na mydle na "super" ubezpieczeniu :ico_oczko:
na niewiele to się zdało :ico_noniewiem: Bo cukier z 73 skoczył mi na 188
kurcze, ale ten cukier u Ciebie wariuje :ico_olaboga: Ale przynajmniej przygotowania do przyjęcia córci się posuwają :-) super!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 paź 2009, 17:41

Monika - ja tez juz sie doczekac nie moge,myslalam,ze skoro to druga ciaza,to jakos taka bardziej cierpliwa bede :ico_wstydzioch:

anusiek - spodenki fajne ale czapka swietna,juz mezus obiecal mi,ze jak wejda pieniadze,to mam zamawiac :-D :ico_wstydzioch:
A co do PZU to brak slow :ico_zly:

inia - rodzilammojego synka 16 godzin,ale cesarki nie chcialam i dalam rade.Szwy mialam jak kazda rodzaca,tylko 3 i swietie sie pozniej czulam.Jedyny plus takiego duzego dziecka jest taki,ze maz sie go nie bal,nie byl taki kruszynkowato-delikatny,chociaz i tak byl maly :ico_oczko:

Oj z tym autem to kiszka,mowia,ze auto to jak czlonek rodziny,tyle kasy potrzeba na nie :ico_olaboga:

Fajnie,ze mame bediesz miala u siebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A nos faktycznie - ogromna roznica :ico_szoking:
preudence - zycze ci,zeby tak bylo :ico_sorki:

Sobie tez :ico_wstydzioch:

Shiva, kurde,uparla sie ta Twoja cukrzyca,no :ico_zly:

Super,ze lozko juz bedzie,czekamy na foteczki :-D

anetka607

23 paź 2009, 17:48

Shiva, juz malo ci zostalo, niestety trzeba sie przemęczyc

inia1985, ale różnica z nosem :ico_szoking:

ja dzisiaj znowu po 2 wstalam i juz nie spalam, i chodze troche kopnieta caly dzien, a jak na zlosc musielismy zakupy porobic i syna przeciwko grypie zaszczepic, dzikus jeden, mąż go na sile do gabinetu wciągał :ico_puknij: dobrze ze ludzi nie bylo, zawsze panikuje przed a jak juz mu robia to nie wie nawet kiedy

dzisiaj poprasowalam i popralam juz posciel, aby z glowy miec i tak teraz ciezko bo brzuch przeszkadza :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 paź 2009, 18:23

zawsze panikuje przed a jak juz mu robia to nie wie nawet kiedy
- hi,hi.Ja bylam taka sama :ico_sorki:
i tak teraz ciezko bo brzuch przeszkadza :-D
- oj przeszkadza,nawet normalnie usciasc nie mozna :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
inia1985

23 paź 2009, 18:31

i tak teraz ciezko bo brzuch przeszkadza :-D
to fakt, a ja w sumie jeszcze nic oprócz wózka przygotowane nie mam. Tak planuję dopiero w drugiej połowie listopada się wziąć za kompletowanie wyprawki i urządzanie mieszkania na przyjęcie córci.

Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz. Już od jakiegoś dłuższego czasu nie mam apetytu. Normalnie jem na siłę, bo martwię się, że przez to moja Dzidzia będzie miała problemy. Nawet do słodyczy już mnie nie ciągnie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 paź 2009, 19:08

inia1985, ja za to cały czas jestem głodna :ico_noniewiem: Choć to nie taki typowy głód, tylko uczucie pustki w brzuchu :ico_olaboga:

anetka607, oj, biedna Ty jesteś z tym wstawaniem w nocy :ico_olaboga: Może jeszcze się polepszy :ico_sorki:

iw_rybka, coś jest w tym, że gdy rodzi się większe dziecko tata czuje się pewniejszy :-) Ja sama się boję taką kruszynkę 2500 wziąć na ręce :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 paź 2009, 19:32

Nawet do słodyczy już mnie nie ciągnie :ico_noniewiem:
- zazdroszcze :ico_wstydzioch:
Ja sama się boję taką kruszynkę 2500 wziąć na ręce :ico_wstydzioch:
- nie bedziesz sie bala,zobaczysz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 paź 2009, 20:08

Shiva, ale fajnie że już łóżeczko rozkładacie :ico_brawa_01:
my pewnie gdzieś w grudniu dopiero.

iw_rybka, hehe widzę że zapoczątkowałam nową modę :ico_brawa_01: rzeczywiście droga nie jest i fajna więc zamawiamy :ico_brawa_01:
dzisiaj poprasowalam i popralam juz posciel, aby z glowy miec i tak teraz ciezko bo brzuch przeszkadza
ojj też niedługo się za to zabieram tylko najpierw ta nieszczęsna szafka bo nie mam gdzie poukładać :ico_noniewiem:

miłego piątkowego wieczora dziewczynki :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 paź 2009, 20:38

i fajna więc zamawiamy :ico_brawa_01:
- ja mam dodatki w kolorze brazowym,wiec chyba zamowie brazowa :)

Mamy grudniowe beda mialy takie same czapki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
miłego piątkowego wieczora dziewczynki :)
- i wzajemnie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”