Młody już wszystko rozumie ale za nic w świecie nie chce robić na nocnik, uparciuch jeden. Narazie zdrowy.
U nas podobnie- nocnik jest zabawką, rozumie wszystko ale z mówieniem gorzej. Fakt, zaczyna powtarzać w końcu, ale ciężko jemu idzie.. ostatnio nauczył się mówić baba i cici (kici). Ale paskuda mała rozumie totalnie wszystko, z tym że z słuchaniem problem ma, ale to jak każde dziecko
A jak ze spaniem u Waszych maluchów? Ile śpią jeszcze w dzień?
ok.13 drzemka na max 30min. każde dłuższe spanie kończy się pójściem spać po 22 i pobudką o 5 rano
Dzięki takiemu przestawieniu na krótką drzemkę w dzień unormowaliśmy pobudki. Już nie wstajemy o 5 rano a o 7
mogę się wyspać za wszystkie czasy
Od soboty codziennie boli mnie głowa tak po 2-3 h i sama przestaje:(
o kurcze.. a może to przez zmianę pogody? W końcu jesień się zbliża wielkimi krokami
bo jedziemy do Katowic na kontrole !
najgorsza ta podróż, ale będzie dobrze!! A to jest ostatnia operacja Zuzki na tą rączkę, czy będą ją później znów męczyć?
A u nas znów coś- Piotrek od jakiegoś czasu robi 4-5x dziennie kupki. Przez to ma tak czerwoną nonono że szok.. Sudocrem trochę tylko zaleczy.. ale ja się zastanawiam od czego tyle kupek robi..Za długo to trwa żeby od ząbków było, ale fakt, piątka jeszcze całkowicie nie wyszła, a druga powoli się pcha.. W nocy też budzi się z ogromnym płaczem, od prawie tygodnia dostaje w nocy syropek przeciwbólowy, bo nic nie pomaga.. a w dzień ma super humor.. sama nie wiem co o tym myśleć