Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 00:19

kasik jestes kochana... zawsze taka pomocna.. dziekuje!!!!! hihi
lucy tobie oczywiscie tez :ico_buziaczki_big:

w ogole to juz mi przeszlo... mam teraz dylemat z tym antybiotykiem... brac czy nie brac????
skoro obie piszecie, ze nie zalecali.. a tutejsi lekarze wiadomo... najlepiej sie sprawdzaja w wypisywaniu recept.. ( czyt paracetamol hehe)

moja kumpela ma blizniaki i ostatnio jej madry maz wsadzil ich do wozka na zakupy w sklepie.. odszedl na pol metra a oni przewazyli wozek... i uderzyli sie mocno... jeden zaczal nawet wymiotowac.. ona spanikowana poleciala z nimi do lekarza.. a tam do niej mowia, zeby szybciej mowila, bo zaraz zamykaja.. potem posluchali serduszka... i polecili co??? paracetamol!!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

chyba daruje sobie ten lek...
w ogole to juz mi lepiej... poplakalam sobie.... poczytalam... i przeszlo..
bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!
musze pogadac jeszcze o tym z polozna, nie wiedzialam,ze musze sie zglosic szybciej na porodowke... teraz tym bardziej bede sie stresowac, ze za pozno przyjade i nie zdarza z tym antybiotykiem...

ide spac, bo zwariuje
papa

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

31 maja 2007, 00:37

madziorko, kochana nie martw sie tak. na pewno dojedziesz na porodowke po pierwszym skurczu, juz mąż o to zadba :ico_oczko: kurcze, co oni z tym paracetamolem?
martuchafrost, moj mąż bedzie pod wrazeniem, dziewczyna co sie zna na wędkarstwie...jego marzenia, a Jaśnie Pani drugie marzenie, bo sie zna na akwariach :ico_oczko: no to chyba nam ta rybka kipnie :ico_noniewiem:
julie_377, ja nie wiem jak ją do nocnika przekonac :ico_noniewiem: niedlugo rozmiaru pieluchy na jej tyleczek nie będzie :ico_oczko: zazroszcze takiego mądrego synka :ico_oczko:

a ja sie na skype zagadalam, ale przynajmniej sie posmialam, teraz mi sie spac nie chce, ale lenka o 8 wstaje, wiec nie mam wyjsciua, jak barany liczyc i na sile sen przywolac :-D
dobrej nocki, pa!

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2007, 02:26

u mnie dobrej nocki nie bedzie,bo sie alarm przeciwpozarowy wlaczyl,woda zaczela sie lac ...o polnocy :ico_placzek: zadzwonilam po straz,glupkowato sie smiali i powiedzieli,ze nic nie moga zrobic,o tyle dobrze,ze woda sie juz nie leje :ico_olaboga: ale alarm co 10-15 min sie wlacza i T musi wskakiwac na krzeslo i wylaczac,bo jest na suficie...napisalam smsa do landlorda,lepiej zeby sie zjawil wczesnie rano :ico_zly: zeby chociaz ten alarm nie pikal,a to taki halas,ze wszystkich pobudzi ....takze cala noc bedziemy siedziec ,a przynajmniej ja...T sie smieje,ze naprawde wczesniej urodze ...a wszystkiemu winne kadzidelko :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-31, 04:13 ]
teraz to juz nie jestem pewna czy to kadzidelko....u sasiada z gory tez slyszelismy alarm :ico_olaboga: cos nie tak z tym alarmem...od jakis 20 min nie pika ,wiec moze juz ok ...miejmy nadzieje,bo juz nie mam sil ...mialam ochote go rozwalic,ale balam sie,ze wtedy juz w ogole go nie wylaczymy,albo co gorsza znow nas zaleje ...ale jaka gimnastyka :-D kilka razy na krzeslo musialam wskoczyc,a potem na szafke,zeby to gowno wylaczac...t sie smial,ze nawet o brzuchu zapomnialam hi hi od razu jaka zwinna :-D teraz mamy bol glowy ,ale chyba ucichl na dobre tfu tfu ...nie chce zapeszac ...ok ide sie polozyc,mam nadzieje,ze za 5 min nie bede musiala wstawac :ico_zly:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2007, 06:38

Jasnie Pani juz sie nie moge doczekac kiedy urodzisz
nigdy nie urodze!!! jak reka odjal wszystkie objawy zniknely, cholera jasna, ilez mozna czekac. i jeszcze spac nie moge :ico_zly:
lucy dzis nie edzie do 14 bo alarm bedzie odspiac. :-D tez raz tak w UK mialam, ale na szczescie w dzien i straz pozarna to wylaczyla, wiec nie wiem, dlaczego was olali?
kaasiaa79, lenke podeslij do mnie, bo i tak juz nie spie, teraz masz zdecydowanie blizej, tylko jakies 300 km :ico_oczko:
jasnie pani wypoczywaj ale widac ze ty mocna babka wiec lucja pewnie tez marudzic nie bedzie
niech tylko sprobuje :ico_nienie: :ico_zly:

julie_377

31 maja 2007, 09:19

jasnie pani wypoczywaj ale widac ze ty mocna babka wiec lucja pewnie tez marudzic nie bedzie
niech tylko sprobuje :ico_nienie: :ico_zly:[/quote]

i dobrze dyscyplina musi byc :ico_haha_01: :ico_oczko:
marta no oczka to on ma po tatusiu + troche mojego i tak wyszlo... biedne dziewczyny - do tego to skorpion czyli podobno kobieciarz :ico_noniewiem: ale moze uda mi sie z niego czlowieka zrobic hihihihihi

jasnie pani moze to cisza przed burza.. cos mi sie tak zdaje :ico_haha_01:

no i mi sie nie upieklo ani wczoraj ani dzis rano :ico_szoking: kurde kasia chyba od kuby na mojego internetem przeszlo albo mozee ta odrobina slonca tak na s. podzialala...

[ Dodano: 2007-05-31, 09:22 ]
a prosze to jeszcze probka oczu :ico_haha_02:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2007, 10:19

hej dziewczyny
po pierwsze wszystkiego najlepszego dla Mayci!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Zycze Ci oby nigdy taki usmiech z buzki nie schodzil
Obrazek
Tort przesliczny w ogole caly pokoj pieknie przyzdobiony mam nadzieje ze juz z MAycią lepiej.

Madziarka nie martw sie dziecka sie nie rodzi tak jak na filmach w 5 minut. Zdazysz do szpitala dojechac i podadza ci antybiotyk.

kasik fajnie ze to jednak nie kolka. Ja pamietam jak Tomek mial 3 miesiace to strasznie zaczal plakac byl jeczacy myslalam ze to ząbki bo kolezanki corka miala 3 miesiace jak wyszedl pierwszy zabek, wiec i ja zwalalam na to wine a to po prostu taki charakterek a zabek pierwszy dostal jak mial 11 miesiecy.

Fela, KAsia79 i ja dolacze sie do niegotujacych zon. Nie znosze tego robic. Jedynie co czesto robie to taką zapiekanke bo sie szybko robi. To moje jedyne danie a tak to zyjemy na obiadkach mojej mamy.

Emilka fajnie ze juz czesciej zagladasz do nas. A jak silownia?

Jasnie Pani moze lucja chce poczekac jeszcze 2 tygodnie do tatusia przyjazdu co?

lucy no super mialas noc z przygodami cale szczescie ze jestes jeszcze 2w1 bo gdyby dzidzia byla oddzielnie to by biedna nie pospala.

julie skorpion to najlepszy znak. Tez chcialam by Tomek nim byl ale 4 dni za wczesnie sie urodzil. A ja jestem skorpionica.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2007, 10:42

wszyskiego naj naj naj, dla Mayusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

julie moj maz jest skorpionem i wcale za babami nie lata :ico_nienie: nie pozwalam, jak dyscyplina to w calym domu :-D
gosia888, kasiaa i fela niedobre dziewczyny :ico_nienie: nie karmia mezow, a potem sie dziwia, ze ich w nocy seksualnie napastuja, a powszechnie wiadomo, ze jak chlop nazarty to mu sie figli odniechciewa :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2007, 10:56

lucy no super mialas noc z przygodami cale szczescie ze jestes jeszcze 2w1 bo gdyby dzidzia byla oddzielnie to by biedna nie pospala.
o tym samym myslalam,tym bardzie ,ze ta woda z sufitu leciala :ico_zly: matko,co oni tu zamontowali :ico_puknij: gdyby nie ta straz to by nam sufit chyba na glowe spadl,bo az bylo te laczenia widac :ico_olaboga: biedny dzidzius tak skakal w brzuchu,ze sie tylko modlilam,zeby do porodu nie doszlo :-D strasznie byl niespokojny biedaczek :ico_noniewiem:

wszystkiego najlepszego dla mayeczki :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :509: :512: :512: :512: :512: :512: :512: :526: :526: :526: :526: :526: :523: :523: :523: :523: :523: :523: :523: :523: :523: :523: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 maja 2007, 11:01

Gosia, Kasia, Fela niegrzeczne dziewuchy !!!!! :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_smiechbig:
Julie Nathanek to dopiero bedzie podrywacz !!!! a niech szaleje :ico_brawa_01:
za takimi oczetami laski bedą kwiczały, a mamusia selekcje synówek bedzie robiła :ico_smiechbig:
Lucy to sobie troche potańcowałaś w nocy :ico_smiechbig:
Jasnie Pani szybciutko bo Jasnie pan wyjezdza, a Ty sie obijasz i nie rodzisz :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Madziorka ja sie nauczyłam w tym kraju, ze musisz do służby zdrowia miec stoicki spokój :ico_olaboga: wiec sie nie zamartwiaj kochana :ico_pocieszyciel:
Delfina :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Mayusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a u mnie dzis deszcz wiec pogoda barowa, a mnie mały smyk budzi juz o 6 rano i nie moge spać :ico_olaboga: :ico_olaboga:

julie_377

31 maja 2007, 11:02

jasnie pani u mnie odwrotnie hihihihi to ja mu mujsze przestac gotowac bo on jak glodny to nie ma sily a jak najedzony to mu figle w glowie hahahahahahahaha teraz wszystko rozumiem juz

NO WLASNIE 100 LATEK DLA MAYUSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

A JA ZOSTAWIAM BABCIE I NATUSIA I SIE NA WAGARY WYBIERam kaska przyszla to lece do fryzjera i na solarium hihihihi

Wróć do „Pozostałe”