dokladnie wiem co przezywalas, bo u mnie bylo tak samoTrochę się zmartwiłam, ze coś nie tak i byłam w niezłym stresie.
Napisz nam wiecej o sobie, ile masz lat i skad jestes
Ja ogladnelam moje seriale, synek juz spi, a potem bede ogladac YCD
dokladnie wiem co przezywalas, bo u mnie bylo tak samoTrochę się zmartwiłam, ze coś nie tak i byłam w niezłym stresie.
super Ja byłam w pn na USG, to nawet zdjęcia nie dostałam...Wszystko z USG które trwalo chyba z 7 minut nagrał mi mój gin na płytkę i wydukował pelno zdjęć.
szczerze jeszcze nie, jakos zabrac sie nie moge ale kochana bardzo latwo, kroisz drobno cebulke, ja dodaje jeszcze czosnek, zasypujesz to cukrem i gotowe, wstawiasz do lodowki i jak tylko pusci sok mozna juz pic. Ja robie tak na pol sloiczka wiekszego i dodaje 3-4 lyzki stolowe cukru.Robiłaś już ten syrop z cebuli? Jak to się przyrządza?
oj przykro mi Izus, a ona wiedziala, ze w ciazy jestes???? Pewnie dlatego Cie zwolnila,malpa jedna.a ja wczoraj zostałam zwolniona z pracy
W tym roku skończę 30 latek.Napisz nam wiecej o sobie, ile masz lat i skąd jesteś
moja Tuśka funduje mi drzemki ok. 5-5:30maly wstal dzis jakos pare minut po 7 wiec nie ukrywam
najważniejsze, że się udałole trochę to trwało nim wyczekałam się dzidzi.
nas jest odrobinę więcej, ale i tak cisza na naszym wątku, może to przejścioweFajnie że kolejna do nas doszla bo strasznie nas malutko.....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość