hejka
u mnie Patryk nie ulewa poki co po Bebiku ani kupek nie ma zielonych wiec chyba dobrze przyjal mleczko... robie mu pol na pol. polowe mojego dostaje na razie i polowe MM. wczoraj na noc dalam mu 200 ml (110 ml mojego i 90 ml MM + jeszcze kleik) przespal mi 9 h

przez ostatnie noce sypial mi po 5 godzin wiec w ta noc sie wyspalam
zatrzymywanie laktacji to trudna sprawa jak na razie

mleko naplywa dalej ehhh walcze z tym jak moge ale chyba nie dam rady sama zatrzymac cos tak czuje wiec wybiore sie do gina i moze przepisze mi tabletki.
misia dobrze ze w pore sie tez zorientowalas ze tak Milenka przybiera na wadze szybko po tym mleku. wiem ze chcialas dobrze dla Milenki ale lepiej zeby dziecko nie bylo pyziowate bo potem to ciezko czasem takiemu dziecku sie rozwijac.
sliczna jest Milenka taka duza dziewczynka z niej i kto by powiedzial ze ona ma skonczony 4 miesiac a 5 jej leci
zdrowko dziekuje ze pytasz... powoli przechodzi choc katar dalej jest

ale widze ze sie poprawia jego kolor

ogolnie samopoczucie mam juz lepsze wiec jakos teraz funkcjonuje. nawet na spacery krotkie chodze z Patrykiem to powiem szczerze ze i ja po takim spacerze sie lepiej czuje.
u nas takie piekne slonko od 2 dni to i wiecej jakos energi ja mam do zycia.
martuss ja jestem za, zebyscie do nas dolaczyly
Mysmy chrzciny zrobili skromne mimo ze kasy tez nie mielismy ale jakos udalo sie grosza uskrobac i zrobic

na 14 osob robiac w domu wiele nie trzeba

ksiedzu tez w kopercie dalismy co laska wiec nas chrzciny malo wyniosly. najwazniejsze ze Patryk ochrzczony i mamy to juz z glowy
to u Was niebawem dziewczyny szykuja sie imprezki chrzcinowe fajnie