tak wlasnie wczoraj zrobilam dalam wiecej swojego a tylko 30 ml MM ale kurcze na opakowaniu nie pisze jak zrobic tylko 30 ml MM i szkoda mi troche wylewac jak zrobie np. 90ml to przeciez te 60 musze wylac dzisiaj to dalam wieksza dawke MM a reszte mojego musze w szybszym tempie przyzwyczaic Patryka do MM bo ja to juz wymiekam z tym laktatorem cyce mnie tak bola od tego sciagania zeMonika[/b]co do mleka to u nas pediatrzy przy zmianie zawsze zalecają stopniowe przyzwyczajanie, czyli jak wypija Tobie Patryk 150ml, to najpierw daj 120 swojego i 30 mm, potem 90 swojego i 60mm i tak aż dojdziesz do całego mm :),
W ogole im wiekszy sie robi moj Patryk tym jakos wiecej mi tego mleka teraz potrzebuje a on nauczony na moim tylko i jak dalam mu wczoraj samo MM a potem samo moje to normalnie jak moje pil to jakby w siodmym niebie byl MM mu tak nie podchodzi zeby samo pic ze cos czuje ze ciezko bedzie ale moze wlasnie tym sposobem mieszania MM z moim jakos to pojdzie choc i tak czuje ze ciezko bedzie oj ciezko w nocy tez mi ostatnio malo sypia. jak sypial mi po 8-10 godzin tak teraz po 5 godzin mi spi a ja jeszcze odciagam mleko w nocy to teraz juz w ogole nic a nic nie moge sie wyspac