barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

05 sie 2007, 21:19

madziu, to nie masz za ciekawie
dziś był u nas kuzyn z żoną i córeczką w odwiedzinach i malutka też dostała to samo paskudztwo słone w smaku co ty musisz podawać, bo nie wiadomo dlaczego panienka ma rumieńce na policzkach
myslę, że teraz sporo rodzicow walczy z alergiami u swoich dzieciaków
ja na razie z Wiki nie mam problemów (odpukać) a z Tadziem to zobaczymy, bo póki co to kranikuje mamusię i co najwyżej wysypuje mu buzię, jak mama zje coś ponad ścisłą dietkę
(a jakoś ciężko mi sobie wszystkiego odmawiać)

ana- cieszę się, że było OK z twoim, mój też jak na razie grzeczniutki, zobaczymy co będzie jutro jak pójdzie pierwszy dzień do nowej pracy

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

05 sie 2007, 21:51

rzeczywiscie to mleko nie jest dobre :-D ale ja daje jej z kaszka ryzowa bananowa i bebikiem juz o tym pisalam ale chce zmienic na bebilon pepti podobno lepsz w smaku.my dzisiaj cala rodzinka bylismy na odpuscie ale sie objadlam ciasta a i Daniel naciagnal mnie na wydatki straganowe Gabi tez kupilam laleczke fajnie sie nia bawi :ico_brawa_01: pogoda dopisala.
dziewczyny ja tez sie ciesze ze Wasze maluchy zdrowe,mysle ze i moim z czasem minal te choroby :ico_oczko:

barbapuppa

05 sie 2007, 22:00

na pewno

[ Dodano: 2007-08-07, 21:59 ]
co się dzieje, ale tutaj pusto, czyżbyście wszystkie na urlopiki się wybrały?

Awatar użytkownika
Dora1
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

08 sie 2007, 12:30

Jezu Bartosz cały post mi wykasował ,a tyle napisałam :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Musze znowu znaleźć wene ,bo mi sie teraz odechciało :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Pozdrawiam wszystkich i przesyłam moc buziaków :-) :-)

barbapuppa

08 sie 2007, 13:34

mnie trafia jak sobie dużo napiszę a tt się blokuje, wtedy się we mnie gotuje :ico_zly:

Awatar użytkownika
Dora1

08 sie 2007, 17:11

No wena mi wróciła :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co tu Was tak mało :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Barbapuppa jak mój pupilek Tadziu ,jak rosnie :-)
Ana 30 jak tam sytuacja z mężem ,bo u mnie na razie jest tak 50 na 50,ani dobrze ,ani źle :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Ale w sumie zaczął ze mna rozmawiac wiec cos sie ruszyło.Juz mnie to troche denerwowało jak nie miałam do kogo buzi otworzyć-Bartosz za mały ,a Kasia albo cały dzień na polu ,albo u mojej mamy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Madzia75 ,przykro mi naprawde przykro :ico_placzek: :ico_placzek: Odezwij sie napisz co u Was jak dzieci -Daniel spadło mu juz to białko :ico_placzek: :ico_placzek: ,a jak Gabrysia?
A tak poza tym u mnie cosik sie chmurzy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Troszke mnie pogięło przez 2 dni reka mnie bolała ,ale juz troche przeszło.Nie jest wspaniale ,ale nie jest źle :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: A o 20 ide na aerobik zrzucic co nieco :ico_oczko: :ico_oczko:

barbapuppa

08 sie 2007, 18:26

Dora to nie forsuj łapki na tym aerobiku

Tadzio rośnie jak na drożdżach, w poniedziałek myslałam, że waga się zepsuła u lekarki jak go ważyliśmy 4360g :ico_szoking:
niebyt mieścimy się już w pierwsze ubranka :ico_placzek: i robimy się małą kluseczką, ale nie ma co się dziwić, skoro bez przerwy wisimy na kranikach "opakowania na mleko"

mój mąż zmienił pracę, ale na razie nie rozmawiam z nim o tym, dzis nawet wrócił w miarę przyzwoicie 17:15, bo poprzednie dni, a raczej wieczorki pomimo autka spędzał po pracy u swojej rodzicielki do 19:30
stara się chodzić koło mnie na palcach, a ja i tak na niego trochę warczę, no bo budzę go tylko raz w nocy (a karmimy się teraz 5, a przedtem 7 razy), żeby odbeknął Tadzia, a on że za chwilę musi wstać do pracy :ico_zly:
nic dodać nic ująć, chyba lepszy byłby listonosz w roli ojca :ico_oczko:

Awatar użytkownika
julita32
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

08 sie 2007, 18:35

witam sorki ze tak dlugo mnie niebyło komputer mi sie popsół :ico_placzek: i niewiem kiedy bede na tt teraz jestem u kolezanki wiec piszcie posty potem nadrobie zaległoscie pozdrawiam i znikam pa :ico_haha_02:

ana30
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

08 sie 2007, 23:00

Cześć dziewczyny-nie mogłam ostatnio przez 2 dni wejść na forum-raz wyskakiwał jakiś błąd,a potem strasznie długo wczytywała się strona.
Dora1 u mnie z moim narazie jako tako-chociaż prosiłam go dzisiaj,żeby wziął wreszcie za te okna(za futryny)-oczywiście nia wziął się za to i już byłam zła,bo mnie nie trzeba mówić,że mam np. to zrobić,czy tamto-po prostu robię to.Tak samo mówiłam mu,żeby zadzwonił w sprawie wymiany okien u nas w sypialni-to oczywiście,powiedział,że już było za póżno,żeby dzwonić.Powiedziałam mu,że ja dzwonić,o nie!Ach dość o facetach.
Fajnie masz Dora z tym aerobikiem-ja też bym pochodziła-nawet powinnam,bo mam kłopoty z kręgosłupem.

[ Dodano: 2007-08-08, 23:03 ]
barbapuppa, -no ten twój mały mężczyzna Tadziu duży jest.Będzie ciężko go dżwigać.Ale dobrze,że ma taki apetyt. :-)

Awatar użytkownika
Dora1

09 sie 2007, 07:51

Dzień dobry :ico_haha_02:
Gratulację dla Tadzia za szybki przyrost wagi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Barbapuppa rosnie Ci kawał chłopa w domu,no i dobrze :-)
Ana 30 ja własnie wczoraj byłam na ćwiczeniach dotyczących kręgosłupa rewelacja,polecam :-) :-) Ale ja lubie ćwiczyć ,mnie to relaksuje ,nie mysle o zwariowanym dniu i lubie wysiłek i to bardzo :-)

Wróć do „Kącik dla rodziców”