witam
pozałatwiałam papiery do szkoły,u fotografa byłam,nie cierpie tego
teraz tylko wysłać,ale najpierw zadzwonie czy moze w sobote można przywieźć to bysmy pojechali,tak by było najlepiej
u nas nawet słońce wyszło ale juz zaszło
Agusia78, Kacper kilka miesiecy do tyłu też nie bardzo chciał rysować,wolał co innego robić,ja go zawsze zachecałam,siadałam z im i zawsze cos tam narysował ale długo to nie trwało,niedawno mu sie odmieniło,moze twoja córka musi do tego dojrzeć
a teraz moze siedzieć i siedzieć i tyle kartek zarysuje że
i gada przy tym co rysuje
a kolory nic na siłę,Kacper w tej chwili sam pyta jak np rysujemy razem "a jaki Ci kredek dać? jaki kolor chcesz?" albo uwielbia samochody i pyta ciąglę" jaki to samochód,jak isę nazywa? a jaki ma kolor?" i tak w kółko
a moze byc tak że Hanusia nie bedzie chciała rysować,choc warto ja do tego zachęcać,łatwiej jej bedzie potem w przedszkolu
co do kolorów to dzieci zwykle lubia najpierw ciemnymi rysować bo są lepiej widoczne,potem zaczynają wszystkimi,Kacper rysuje wszystkimi
[ Dodano: 2008-09-22, 12:59 ]
dzis rano tato dzwonił do mamy i ma dołka płakała,ale dobrze niech to wyrzuci,ona raczej tak dusi wszystko w sobie
dziś ma mieć spirometrie i gazometrie i nie wiem czy cos jeszcze
jej współlokatorka poszła na operacje i dlatego też humor u mojej mamy gorszy]
dzis wychodzimy od dziadków(bo Kacpra tam zostawiłam jak latałam po mieście) jedzie auto a KAcper mówi " o auto jedzie kurcze blade"
haha
chciałam jakies butki sobie kupić,takie saszki zamszowe ale nie ma juz rozmiaru
kurcze blade
[ Dodano: 2008-09-22, 13:03 ]
aha i chyba bronchoskopie bedzie miała jeszcze raz robiona,potem do niej zadzwonie to sie dowiem co miała a co bedzie mieć
boje sie
dopiero teraz sie za nia biorą dlatego chyba że nie było tego lekarza co miała byc pod jego opieką,był na urlopie i miał wrócic dzis lub jutro
[ Dodano: 2008-09-22, 13:07 ]
mają czas
kurcze każdy dzień sie liczy byc moze a oni mają dużo czasu
szlag by trafił