jak tylko zaczynam temat kolorów, zaczyna robic wszystko żebym tylko dała jej spokój
 jak tylko zaczynam temat kolorów, zaczyna robic wszystko żebym tylko dała jej spokój   nie wiem czemu, kolorowac też nie specjlnie lubi, za o uwielbia tańczyc, śpiewac i opowiadac wierszyki
 nie wiem czemu, kolorowac też nie specjlnie lubi, za o uwielbia tańczyc, śpiewac i opowiadac wierszyki 

i za talent
 i za talent  
  kreda tez uwielbia rysowac...
  kreda tez uwielbia rysowac... ja jak bylam mala tez nie lubilam rysowac-to mi zostalo do dzis, za to spiewac uwielbialam i lubie do tej pory i wiersze od malego recytowalam
 ja jak bylam mala tez nie lubilam rysowac-to mi zostalo do dzis, za to spiewac uwielbialam i lubie do tej pory i wiersze od malego recytowalam   

teraz tylko wysłać,ale najpierw zadzwonie czy moze w sobote można przywieźć to bysmy pojechali,tak by było najlepiej
 teraz tylko wysłać,ale najpierw zadzwonie czy moze w sobote można przywieźć to bysmy pojechali,tak by było najlepiej 

i gada przy tym co rysuje
 i gada przy tym co rysuje 

haha
  haha kurcze blade
 kurcze blade   

kurcze każdy dzień sie liczy byc moze a oni mają dużo czasu
 kurcze każdy dzień sie liczy byc moze a oni mają dużo czasu  szlag by trafił
 szlag by trafił 

faktycznie przyjaciół poznaje się w biedzie ,dobrze że będziesz przy mamie
  faktycznie przyjaciół poznaje się w biedzie ,dobrze że będziesz przy mamie   
  za rysowanie
  za rysowanie  

zazdroszczę
  zazdroszczę   
  podpisałam umowę . teraz w piątek rozpoczęcie roku też obowiązkowe
  podpisałam umowę . teraz w piątek rozpoczęcie roku też obowiązkowe   z jakimś wykładem obowiązkowym
  z jakimś wykładem obowiązkowym   a zjazd dopiero 4-5
  a zjazd dopiero 4-5  za przygotowanie papierów
  za przygotowanie papierów 

nie wiem co jest grane
 nie wiem co jest grane 

i ze może pójdzie do domu
 i ze może pójdzie do domu  a ona że do domu nie chce bo nie ma siły znowu tyle km jechać i że ją częściej boli  itp
 a ona że do domu nie chce bo nie ma siły znowu tyle km jechać i że ją częściej boli  itp  

a on to
 a on to  
   na darmo
 na darmo 

nosz k...a mać o co tu chodzi?????????????szlag mnie trafi
 nosz k...a mać o co tu chodzi?????????????szlag mnie trafi pójdziemy od razu do ordynatora i niech mówi czemu to tyle trwa,zapytam go czy prywatnie znajdą sie terminy na pobranie wycinka,
 pójdziemy od razu do ordynatora i niech mówi czemu to tyle trwa,zapytam go czy prywatnie znajdą sie terminy na pobranie wycinka, 

albo juz jest tak źle że nie muszą sie spieszyć
 albo juz jest tak źle że nie muszą sie spieszyć  

musze
 musze 
   chorzy ludzie musza jezdzic w ta i spowrotem tyle km...niech mniej kawek pija to znajda czas na wiecej badan
 chorzy ludzie musza jezdzic w ta i spowrotem tyle km...niech mniej kawek pija to znajda czas na wiecej badan  
   na prawde krew zalewa...
 na prawde krew zalewa... 

[*][*][*]rodzina nawet jezdzila z nim do katowic do jakichs tam "uzdrawiaczy"....czlowiek zdesperowany na wszystko sie zdecyduje a ci tylko na kase czekaja
 [*][*][*]rodzina nawet jezdzila z nim do katowic do jakichs tam "uzdrawiaczy"....czlowiek zdesperowany na wszystko sie zdecyduje a ci tylko na kase czekaja  
  ...modle sie o to!
 ...modle sie o to! ale nieprzyjemnie
 ale nieprzyjemnie 
   nocka przynajmniej bez pobudek
 nocka przynajmniej bez pobudek cebulkami wypadaja...
  cebulkami wypadaja...  myje podloge..ide do przodu a za soba juz jakies swoje wlosy zostawiam..
 myje podloge..ide do przodu a za soba juz jakies swoje wlosy zostawiam..

jest po operacji mózgu , teraz jest w śpiączce decydujące są 2-3 dni , jeśli z tego wyjdzie co ja mówię na pewno wyjdzie
 jest po operacji mózgu , teraz jest w śpiączce decydujące są 2-3 dni , jeśli z tego wyjdzie co ja mówię na pewno wyjdzie   

to będzie miał rekonstrukcje twarzy i jeszcze wiele operacji ,jejgo mam już jedzie bo musi być zgoda od prawnego opiekuna ,mówie wam tragedia , złote dziecko ma 8 lat i do końca życia będzie miał blaszkę w głowie
  to będzie miał rekonstrukcje twarzy i jeszcze wiele operacji ,jejgo mam już jedzie bo musi być zgoda od prawnego opiekuna ,mówie wam tragedia , złote dziecko ma 8 lat i do końca życia będzie miał blaszkę w głowie  

jestem załamana
 jestem załamana   

raczej druga wersja
 raczej druga wersja 

powiedział że raka złosliwego nieoperacyjnego
 powiedział że raka złosliwego nieoperacyjnego   

ale zanim nie będa mieć wyników wycinka to nic nie moze powiedzieć
 ale zanim nie będa mieć wyników wycinka to nic nie moze powiedzieć 

mama znowu nie może jesć,schudła znowu 2 i pół kg
 mama znowu nie może jesć,schudła znowu 2 i pół kg  

widzę ze sie boi bardzo,tak mnie to boli że nic nie mogę zrobić,jestem taka bazradna
 widzę ze sie boi bardzo,tak mnie to boli że nic nie mogę zrobić,jestem taka bazradna  mamie nic nie mówiłysmy,zreszta ojcu narazie tez nie,poczekamy na diagnoze
 mamie nic nie mówiłysmy,zreszta ojcu narazie tez nie,poczekamy na diagnoze  

choc z tym zasze ludzie maja problem
 choc z tym zasze ludzie maja problem  

biedny chlopczyk..matko modle sie aby wybudzil sie ze spiaczki i wszystko zakonmczylo sie dobrze..
 biedny chlopczyk..matko modle sie aby wybudzil sie ze spiaczki i wszystko zakonmczylo sie dobrze.. 
   przerazajace to jest
 przerazajace to jest  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość