Lolitka nie szkodzi że zniknęła kliknęłam w link i zobaczyłam że bardzo ładny i okrąglutki twój brzusio
Dziewczyny co to jest próbny poród??! bo pierwszy raz słyszę.
Alinko zaraz pędzę oglądać twój brzuszek
no i już po obiadku pyszne naleśniczki zrobiłam do wyboru z serkiem, dźemem lub bananem mniam mniam. Maleństwu też chyba smakowało bo szaleje w brzuszku że hej. poplotkowałam też troche z kumpelą w pracy. a teraz nie wiem, może coś poczytam
Leatko próbny poród to takie przygotowanie do porodu, połozna uczy oddychania w czasie porodu, co ma roboic mąż jeśli rodzi z tobą. Dokładnie to ci opisze w maju, bo w mojej szkole rodzenia takie przygotowanie do porodu odbywa się na 3 tygodnie przed planowanym terminem porodu
Leatko dokładnie to ja nie wiem jak to wygląda, ale położna mówiła że na tym porodzie próbnym dowiem sie o wszystkim co może mnie spotkać jak już faktycznie bede rodzić
hej wszystkim ja juz jestem tak sie nachodziłam ze nogi mnie starsznie bola ale na pocieszenie kupiłam sobie gazetke "mamo to ja" i zaraz sie klade i leze a moj wraca o 22 a wekend wolny i jutro idziemy do sklepu po ciuszki troche sie boje czy w cokolwiek wejde