Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 wrz 2010, 21:41

hej
My juz po zakupach. Młodej wpadła czapka na zime ale bez szalika i rękawiczek bo juz wszystko wykupili :ico_zly: Musze podjechac jeszcze do drugiego sklepu.
Kombinezonów jak narazie nie ma sa tylko takie kurtki lekko ciepłe ale taką to my już mamy. Podobno dopiero bedą przychodzić. No nic poczekamy.

Gusia90, duuuuuuużo zdrówka dla was :ico_sorki: :ico_sorki:
teraz mu kupie jedynie jakies spodnie nieprzemakalne na zime
Emilka ma takie fajne cienkie, super wogóle nie przemakają nawet jak się tarzała w kałużach i nowe z przesyłką kosztowały na allegro 21zł. Od biedy moga być na zime ubrane np. na rajtki i spodnie dresowe.
a czy wy bedziecie uzywac body do wychdzenia na dwor?? bo ja od zimy nie uzywalam i sie odzwyczailam ale tak sobie mysle ze jak bedzie mial body to mu nic nie bedzie wiac???
ja mam jeszcze taki 7pack co są dobre na nią jeszcze i np dzisiaj miała pod bluzeczką na polu i mam jeszcze 3 szt większe. Tak wiec ja na pewno bede ubierać po bluzeczki zamiast podkoszulka bo dla mnie to super sprawa.

Co do mleka to Emi rano je mleko w butli z dodatkiem kaszki a na noc kaszkę w butli i nie narzeka tylko wcina w mig :-D
inaczej sie patrzy na takie rzeczy dziewczynkowe jak sie ma syna, bo dziewczynke to mozna suuuuper poubierac, a chlopcowi zostaja tylko spodnie
tak sie tylko wydaje. Emilka nie lubi sukienek bo ją denerwują i zawsze je chce sciągać wiec też chodzi w spodniach. A dla chłopców jest jeden wielki plus bo ubranka sa prawie we wszystkich kolorach a dla dziewczynek to wszystko róz i róz i trzeba sie namęczyć zeby coś innego wypatrzyc jeszcze za rozsądną cenę. Mnie sie nie podobają dziewczynki ubrane od stóp do głów w różu dlatego czasami ma też cos z działu chłopięcego. :ico_oczko:

Ide oglądac jakiś nowy serial na polsacie a chłop przy garach robi spaghetti :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2010, 23:58

hej

u nas w końcu remont zakończony jupi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pogoda ładna chodź już chłodnawo się robi, ale jeszcze w dzień w spodenkach i koszulkach na boso można pobiegać :-)

co do kg to duże macie dzieci, albo normalne, mój waży tak jak Emi 10,5kg, nie wiem ile ma cm, wiem, że w maju miał 82cm, ale nie wygląda na jakiegoś zagłodzonego :ico_haha_01: :ico_haha_01:

co do kaszy to mój dostaje na noc butle i wypija całą , uwielbia kaszkę, w dzień sam butle odrzucił, za to je płatki kukurydziane na mleku :-)

a co do zimy to ja już mam kombinezon jednoczęściowy kupiłam , buty też mam , czapkę i szalik tez jest więc my już mamy wszytko ma zimę :-) sanki też :-D

bodziaków też już n ie używałam dawno bo jakoś tak ciepło było więc leżały w szafie

zmykam spać
pa

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 wrz 2010, 00:23

hej
manenka mnie oświeciła że tu jesteście, bo na tamto forum jakoś nie po drodze mi było, a tu i tak pisze i tak to na nasze roczniaki tez zajrzę :-D

mój oskarek waży 11-12kg i wszyscy mi mówią jaki duży, a wasze dzieci 14 to dopiero waga...co do wzrostu nie wiem ile ma, ubranka na 86 nosi.

kasze je niechętnie, ale raz dziennie łyżeczką mu daje, czasem zje, czasem nie - on ma taki charakter że jak nie chce to mu sie nie wciśnie chociazbym na głowie stanęła i cyrk zawołała :ico_oczko:

ja na zime kupie kombinezon na pewno bo na saneczki czy zabawy na śniegu to innej opcji sobie nie wyobrazam. może 2 częściowy kupie to będzie kurtka do auta i na cieplejsze dni a ze spodniami na szaleństwa na śniegu :ico_oczko:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2010, 06:48

witam :)
dziś wstaliśmy 6.10, ale wstałam jakaś połamana i nerwowa :ico_noniewiem:
u nas w końcu remont zakończony jupi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , byś mi przesłała swój adres bologa, bo mam nowego kompa

Beatris witaj :ico_oczko: zaglądaj częściej :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2010, 07:22

WItam wszystkich

my jak zwykle od 6:20 na nogach jestesmy nei mamy co robic marazie łądnie słoneczkoi swieci oby tak dalej
ogladamy bajki i piszemy do was

zaraz właczymy lilly bebe piraci mórz uwielbia to

Jedwabna wogole nie je mleka ni kaszek nie da sie wepchnac nawet przy zabawianiu ma chyba to po mnioe bo ja tez ni nawidze mleka a zasteppuje jej jogurtami bardzo duzo ich je w dzien, inormalnie zjada zupy kopytka takie normalne obiady o 18-19 je ostatni raz i do spania tylko z kubeczkiem z piciem..... juz tak ponad grubo miesiac mamyy

wy juz robicie zakupy na zime moze i powinnam zaczac????????????????

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2010, 07:45

maż przed chwilą wrócił z pracy, po drodze miał stłuczkę :ico_zly: , tyknie drzwi do wymiany, no i wjechał w znajomego na wiosce jak odwoził kolegów, ma się z nim po południu spotkać wszystko spisać i z ubezpieczenia nam pójdzie, co oznacza, że będziemy więcej płacić oc :ico_zly: , no ale ważne, że nikomu nic się nie stało, bo to tylko stłuczka,
zmykam zjeść śniadanko, umyć włosy, a o 9 skoczę do Rossmanna po mleko, do apteki odebrać leki i na pocztę,

milutka ważnie, że Ci je wszytko inne :ico_oczko: ,
ja jeszcze nie kupuję ciuszków na zimę, dopiero zacznę się rozglądać na początku listopada, no może nawet w październiku, zależy od pogody

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 wrz 2010, 10:18

Ja też nie używam bodów...bo nie mogę kupić na Szymusia. Mierzy już 94 cm. Tak więc ma podkoszulki. My też nic na zimę, a nawet na jesien nie mamy... muszę wpaść do lumpeksu coś nabyć... tak, ja tylko tam kupuję, bo nie stać mnie wydać 30 zł na bluzkę, w której będzie kilka dni.
Też nie chcę kombinezonów kupować, bo miałam w tamtym roku i zawsze był płacz przy ubieraniu. Muszę nabyć jakąś luźną kurtkę, aby mógł swobodnie ruszać rękami, bo te na zimę robią takie, że.... dziecko siedzi sztywno, dlatego stawiam na lumpeksy, tam na pewno coś znajdę porządnego.

Dziś idę z dziećmi na kontrolę. Mają tylko katarek, ale nic nie wiadomo... Szymuś jakoś dziwnie oddycha.

Może wieczorem zajrzę. Pozdrawiam i miłego dzionka

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

03 wrz 2010, 10:31

Bry dzien :)

Krzys ma sie lepiej ja tez wiec pare dni i bedziemy zdrowi :)

Moj z kasz je tylko manna - rano na sniadanie a na kolacje platki zjada a tak w dzien wszystko inne zje ;)

Ja mlodemu chce juz teraz skompletowac zestaw na zime, chociaz nie wiem xzy sie uda, kurtke mamy w H&M upatrzona ale szalikow i czapek jeszcze nie widzialam...

Krzys tez nosi podkoszulki :D teraz na zime mu kupie 5pak bodziakow :)

Manenka, super ze remont skoczony :ico_brawa_01:

graz1974, to Szymus wysoki jest :D

donatka26, o kurcze :ico_szoking: ale dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo :ico_sorki:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2010, 10:34

my już domku, wszystko pozałatwiałam,
słonko wyszło, od razu lepiej się czuję :-) ,

Gusia a jak cenowo wygląda w H&M?, bo dawno nie byłam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2010, 11:12

dziewczyny kupilam w deichmann super buty Klaudi adidasy z nike byla wyprzedaz z 119 zl na 59 ZŁ WQIEC SIE OPŁACAŁO

donatka26, ojej szkoda samochodu bo straty jednak są ale dobrze ze soe nic nie stalo

graz1974, jak ty dajesz sobie rade z 2 maluchów podziwiam :)

moj chlop pojechal do pracy ja jestem u mamy i zaraz jade namiasto kupic sobie kurteczke

Wróć do „Przedszkolaczki”