,ale ja sie tak bardzo boje CC tak bardzo![]()
przytulam [*]
a czemu boisz się cesarki?
,ale ja sie tak bardzo boje CC tak bardzo![]()
Kochana jeszeli cc to najlepsze wyjscie to sie nie obawiaj,wiem ze to latwo mi mowic, ale to tylko zabieg
Hmmm tak na prawde sama nie wiem,ale boje się cewników,boje się znieczulenia,ze coś pujdzie nie tak,że nie wróci mi wladza w nogach samej sali operacyjnej sie boje,jak mnie operowano w lutym to spałam a tutaj będę świadoma ja pierdziu! tyle kobiet daje pieniądze za takie CC a ja panika w oczacha czemu boisz się cesarki?
ojj można,można jak ja lezałam na początku,to po jakimś czasie jak wstawałam to czułam się jak pijana siły na nic nie miałamWierzcie mi leżeniem też można zmęczyć się
Nie mogę nazekać na tamtejsza pomoc jaką ofiarowali dziadkowi,ale w końcu nikt za darmo tego nie robił,dziadek "płacił" nie małe pieniążki aby byc traktowanym do końca jak trzeba,ale już ciuchy,pampersy,owoce itd trzeba było kupowac samemu... Ale ja go chciałam miec przy sobie tu było jego mieszkanie nie tam,on tam nie chciał być(Napiszę tylko (na marginesie), że w tych Domach Pomocy jest naprawdę dobra pomoc
oj zeby wiedziala ze mam dobrze. dosc czesto chodzimy do nich na obiadki w niedziele i nie narzekam bo tesciowa naprawde super gotuje zawsze cos pysznegomonikaA88 ale dobrze Ci z tymi tesciami ;)
ja biore zaledwie dopiero tydzien magnez i jak na razie nie daje mi on nic zadnej poprway nie mawspółczuję nocki, a właśnie chciałam Ci się pytać jak nogi? ja biorę magnez i mi lepiej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość