Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

12 sie 2008, 11:32

Dzien dobry kochane dziewczynki :-D Siedzialam cicho,bo mielismy caly weekend zamieszanie z tym autem,trzeba bylo na szybko cos kupic bo dramat bez samochodu :ico_olaboga: Ale na szczescie znalezlismy i jestesmy przeszczesliwi,ze mamy to juz z glowy :ico_brawa_01:
Patuniu sloneczko,wlanie poczytalam ,ze cos tam sie dzialo znowu.Jak Ty sie czujesz bidulko?Tez lekko w tej ciazy nie masz :ico_olaboga:
Pamietacie kochane jak rozmawialysmy o tych ceratkach do lozeczek?Wiec przeczytalam,ze jednak najlepiej zeby skorka malenstwa oddychala zakupic taka specjalna matke organiczna,ona troszke przypomina ceratke ale ceratka nie jest bo przepuszcza powietrze.Kupilam sobie taka na ebayu za 6f :ico_brawa_01: U nas sie to nazywa "waterproof mattress protector-cotbed"Dodatkowo zapewnia ochrone przed roztoczami i bakteriami no i mozna to prac.A, wkleje Wam linka :-) http://cgi.ebay.co.uk/GB-FLAT-Waterproo ... .m14.l1318

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2008, 12:00

Witajcie kochane :-D
Pati85
, ty to biedna jesteś , ciągle coś ale wiesz jak cie teraz tak męczy wszystko to napewno urodzisz bardzo szybko , i nawet nie będzie bolało :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

12 sie 2008, 13:04

ja wpadam na chwilke i tak juz pewnie będzie do końca sierpnia...bo dzis przylatuje do nas mój 17-letni brat i zostaje do końca miesiąca :ico_brawa_01: ale się cieszę!! :ico_brawa_01: nareszcie ktoś z rodziny zobaczy mnie w ciązy :ico_noniewiem:
mam masę sprzatania, bo Pio miała dwa dni wolnego i klasycznie zrujnował mieszkanie :-D całe szczęście mam masę czasu, bo przylot dopiero po 22 :ico_sorki:

ciekawe, czy któraś z Was rozdwoi sie wcześniej....jaki mamy najwczesniejszy wrzesniowy termin?

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 13:07

miszka, witaj kochana, nareszcie jestes :527: :526: :525: dobrze , ze juz uporaliscie sie z tym autem, wiem, ze bez auta to jak bez reki :-D
JAk tam Twoj synus sie miewa???? Kiedy masz teraz wizyte????
Patuniu sloneczko,wlanie poczytalam ,ze cos tam sie dzialo znowu.Jak Ty sie czujesz bidulko?Tez lekko w tej ciazy nie masz :ico_olaboga:
no mam mocne bole jak na @ kurcze nie wiem czemu one sa takie mocne, przeraza mnie to, bo w nocy mnie tak zlapalo, ze az mnie krzyz zaczal bolec i noga lewa dretwiec, nie wiedzialam co mam zrobic :ico_placzek: no lekko nie jest ale co mam zrobic, musze jakos wytrzymac, ale wolalabym zeby maly urodzil sie wczesniej :ico_noniewiem:
amietacie kochane jak rozmawialysmy o tych ceratkach do lozeczek?Wiec przeczytalam,ze jednak najlepiej zeby skorka malenstwa oddychala zakupic taka specjalna matke organiczna
kurcze nie wiem czy u nas cos takiego dostane, bo nie wiem jak to sie nazywa, a ta co kupilas to fajna jest
Pati85, ty to biedna jesteś , ciągle coś ale wiesz jak cie teraz tak męczy wszystko to napewno urodzisz bardzo szybko , i nawet nie będzie bolało :ico_oczko:
oj kochana, obys miala racje :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-08-12, 13:08 ]
ciekawe, czy któraś z Was rozdwoi sie wcześniej....jaki mamy najwczesniejszy wrzesniowy termin?
ja jestem pierwsza :-D

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2008, 13:15

zirca, nie zazdroszcze sprzątania ale super że będziesz miała brata u siebie , będziesz go mogła męczyć żeby ci pomógł sprzątać :ico_haha_01: :-D a ty będziesz mogła odpoczywać więcej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca

12 sie 2008, 13:17

slonko2008, mowy nie ma...ja to jestem taki typ, że nie lubie jak ktoś mi pomaga w sprzataniu....mam swoje sposoby i nawyki i cholernie się denerwuje jak coś inaczej leży.... :ico_puknij:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 sie 2008, 13:22

Oj to nie dobrze kochana bo za niedługo będziesz potrzebowała pomocy i nie licz że dasz sobie rady z wszystkim sama :ico_placzek: , trzeba pozwolić żeby cię troszke porozpieszczali pod koniec ciąży . a to że coś nie będzie leżęc idealnie to nic , da się przezyć

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 13:25

a to że coś nie będzie leżęc idealnie to nic , da się przezyć
no w sumie da, ale ja to tez sie boje, co zastane po powrocie ze szpitala, bo planuje zostac tam dwa dni jesli urodze naturalnie, bo jesli cesarka to i tak zostane dluzej :-D w ogole jak moj maz da rade sam w domu.......

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2008, 13:29

witam was moje drogie stawiam :ico_tort: z okazji 50-ki :-D :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 13:30

adia26, witaj, no to juz niedlugo kochana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: