No młodziutka jestem nie ma co ukrywać 19latek, ale nie martw mnie to A jeszcze na działeczce bez make_up-u to też inaczej.
Pocieszam się, że jak dzidzia będzie miała 15latek to ja będę jeszcze młoda kobiecina i przy tańcach mnie nie połamie
Czesc znowu wpadlam.No teraz to obiadku musze zawsze wiecej robic tez dla gosci wiec troche mi to zajmuje.Slonce sie u nas pokazalo wiec zaraz sie zmywam na spacerek.A co do lodow mniam,mniam ja tez lubie truskawkowe. Juz nawet sie smieje ze nasza mala wyjdzie czerwona w zielone kropki jak taka mala truskawa.Ja w juz od 4m-ca tylko truskawki widze i jem
Kinga a brzusiu ladniutki widac roznice od ostatniego zdiecia no ale nie ma co sie dziwic zostalo nam 70 dni
A wiecie nad czym myślałam bo wsumie pod koniec września kończy mi się umowa w pracy a przedłużać z nimi nie chce (chamami wstrętnymi) i pójdę na bezrobotne i myślałam czyby się nie zapisac na taki kurs strzyżenia psów bo z nożyczkami jestem już obyta a psiaki od ludzi lepsze I prawo jazdy też już powinnam mieć to wtedy jakby dzidzia była grzeczniutka to bym zabierała ze sobą a kasa by jakaś wpadła zawsze. Ogłoszenie bym dała w gazecie. A strzyżenie to ja zawsze uwielbiałam Co myślicie o moim pomyśle??
No czemu nie.Cora juz 2 miechy wiec mozna sprobowac.A do tego jak to lubisz to masz praktyczne i przyjemne w jednym.A jak kasa jeszcze wpadnie. Nie znam sie juz teraz na rynku polskim no jeszcze kilka lat temu no to tak.Z zawodu jestem ksiegowa wiec bardziej juz teraz ale to chyba zboczenie zawodowe kreci mnie tu rynek.Ale Kinga probowac mozna,kto nie probuje to nie ma
[ Dodano: 2007-05-04, 14:46 ] A ja ogolnie jestem pracocholikiem i nie potrafie siedziec na d.... . Wiec tez juz sie zastanawialam co ja bede robic na tym macierzynskim. Ale czas pokaze
Wiesz teraz do polski napłyneła psia moda tzn ubranka strzyżenie itd więc myślę że to taki dobry kierunek a jak nie wypali to zawsze papierek będę miała A papierki to się liczą
[ Dodano: 2007-05-04, 14:50 ] Na macierzyńskim to będziesz miała co robić dzidzia się o to postara
Kingus no napewno 1 rok a potem coraz mniej.Pewno ze tak ale te kilka godz mysle ze bede mogla wygospodarowac dla mnie Nie strasz mnie.Mysle ze na 2 i 3 latka Julki to nie bedzie tak zle z tym czasem