to mi to na pewno nie grozipodobno podczas wiatru jest nawjiecej samobojstw i najwiecej ludzi popada w obłed wcale sie nie dziwie
a jeszcze leci moja piosenka to juz w ogóle super
No i dobrze ile mam miec tych butów Pósciłam mu piosenki ,,stary niedzwiedz mocno spi" Jaką minę zrobił chyba się posikamteraz zamiast sobie to dziecku ciagle będziesz kupować
leciałajaka??
ja też bym pewnie jutro zadzwoniła żeby być spokojniejszaNie chce też przesadzac, jesli jutro też taki będzie to wtedy zadzwonie chyba co?
domyslam sie jak musiał wyglądać smieszniePósciłam mu piosenki ,,stary niedzwiedz mocno spi" Jaką minę zrobił chyba się posikam
O joj to ja nie zapeszam niech sobie się betonuje Nie wyobrażam sobie Kaftan i psychiatryko 11 i też sobie tak spała normalnie jak zwykle a o 15 jak się zerwała z płaczem to 2 godz płakała bez przerwy i nie wiedziałam co robić,pomagało tylko noszenie na rękach ale TYLKO u mnie i nie było mowy żeby siąść,wyobraź sobie chodzic 2 godz z płaczącym dzieckiem
Też tak mysle tylko że wiesz 2miechy jojczek a tu nagle beton no zastanawiające co? Kochany ale miny trzaska ,,mam chusteczkę haftowaną" Też się nie podoba ale ma minę idę mu fote zrobie i wkleje jak zdąże przed karmieniemAgnieszka26, wydaje mi sie, ze taki maluszek jak kazde inne dziecko czy dorosly tez moze mic inne dni, gorsze/lepsze, zwłaszzca, że jest po szczepionce to moze być inaczej. Nie może się zachowywać identycznie cały czas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość