brak słow na takie cosaktywowali to pod numerem domu 42A a my mieszkamy pod 34A juz im to zglaszalam kupe razy i nie wiem co w koncu z tego wyjdzie pewnie dalej bedziemy czekac
tzn sie ja bylam u okulistki bo jak kiedys byłam na wizycie to mi powiedziala ze mam na siatkowce oka plamki i ze podczas wiekszego wysilku moga sie one rozlac i moglabym dostac zaćmy czy jakos tak no i teraz jak jestem w ciazy wolalam isc zbadac te oczy do innej okulistki i sprawdzic czy rzeczywiscie jest jakies ryzyko ze podczas rodzenia naturalnego mogloby mi sie takie cos stac ... ale naszczescie wszystko jest ok i moge rodzic bez obaw naturalnie ;))a wada wzroku np czy coś ma wpływ na poród naturalny??
czyli malenstwo urodzone w 26 tyg ma spore szanse na przezycie skoro ma juz ponad 1 kg...NowaSejana wracając do wagi małej to nie pani doktor nic nie mówiła konkretnie na ten temat tylko mówiła , że jest ok !!!
oj, chyba kazda z nas, albo wiekszosc z nas ma ten problem, ale po polowie to juz normalne, oby nie zbyt czesto...bo coraz czesciej mam twardy brzuszek
A i dostalam wczoraj super dobra wiadomosc!!! Dostane klucze do nowego domku juz 21 grudnia!!!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Stroitelstvosor i 1 gość