Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

Re: wiosna-lato 2013

28 sty 2013, 19:30

Anza i jak po wizycie dalej musisz leżeć?

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 sty 2013, 22:38

Witajcie
Ja bede chciala zostac z Malenstwem dwa lata. Pozniej pewnie powrot do pracy.
Jejku dziewczyny czy Wy tez sie stresujecie? Ja dzisiaj w pracy taki swietny nastroj. A pozniej jeden telefon wyprowadzil mnie z rownowagi. Tak sie zdenerwowalam, ze az siebie nie poznaje. Nie chce sie stresowac, bo przeciez nie powinnam.
Jak tu byc oaza spokoju to ja nie wiem. Moze nie oaza, ale wogole nie zawsze potrafie panowac nad emocjami. Pozniej sie z Tym zle czuje, bo np Oli widzial mnie zdenerwowana.

Dobranoc

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 sty 2013, 23:49

witam, wizyta ok, na szczęście z dzidzią dobrze, gin mówi że nie wie od czego te plamienia, może od infekcji
pozmieniała leki trochę i mam nadal polegiwać jak to ona mówi :-)

a macierzyński na rok :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jenny1983

28 sty 2013, 23:56

Anza to odpoczywaj:-)
U mnie znów pojawił się jednorazowo dziwny śluz o kolorze toffi. Dobrze, że wizytę mam już w środę. Zwariować można.

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 sty 2013, 09:40

anza ciesze sie, ze z dzidzia wszystko wporzadku.
jenny trzymam kciuki za srodowa wizyte. To Juz jutro.
Ja wizyte z polozna mam 23go lutego a USG dopiero 22go marca.
Mysle jednak, ze szybko zleci. Juz w piatek mamy luty. I od piatku mam pracowac 5 godzin dziennie, Alez ja sie ciesze. W koncu znajde chwile czasu dla siebie. Zabiore sie za czytanie ksiazek.
Marza mi sie wiosenne porzadki. Uwielbiam takie generalne sprzatanie.
Wstalam dzisiaj Dokladnie o 4:45. No I ciezki dzien sie zapowiada chyba.

Milego dnia

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 sty 2013, 09:50

Witam dziewczyny :-)
wizyta ok, na szczęście z dzidzią dobrze
ciesze sie bardzo ze wszystko Ok. :-)
U mnie znów pojawił się jednorazowo dziwny śluz o kolorze toffi. Dobrze, że wizytę mam już w środę. Zwariować można.
mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i u Ciebie jenny ... musi byc dobrze innej opcji nie ma :-) oczywiscie kciuki za wizyte jutrzejsza juz dzis zaczynam trzymac :-)
Marza mi sie wiosenne porzadki. Uwielbiam takie generalne sprzatanie.
oj ja tez uwielbiam wiosne i te porzedki wiosenne :-) tyle ze ja na wiosne to pewnie nie bede miec juz tyle sily zeby za takie generalne porzadki sie wziasc. ja to juz raczej bede myslec o porodzie ... ehhh

Dzisiejsza noc jakos przespalam bez bolu nog :ico_sorki: ... ale nie obeszlo sie bez wstawania na siku w nocy ... co jakis czas tez sie na chwile budzilam bo snieg z dachu albo lod spadal i tak walil po parapecie ze az moj psiak swirowal bo sie bal...
rano jak codzien zjadlam sniadanie juz przed godzina 7 a potem zaliczylam spacerek z psem :-) dzisiaj mam w planach troche :ico_prasowanko: a potem poleniuchowac :-P w czwartek wybieram sie na dni otwarte porodowki juz sie doczekac nie moge hehe

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

29 sty 2013, 10:12

Dzisiejsza noc jakos przespalam bez bolu nog
Ja tez mialam/mam problemy z nogami,we wczesniejszych tygodniach ciazy nie moglam spac w nocy bo jak nie bol to skorcze mnie lapaly,ale wyczytalam zeby przed snem zjadac banana,no i tak zaczelam robic,i przyznam ze mi przeszlo,ostatnio skorcz mnie zlapal moze ze 4 tygodnie temu, teraz bardziej mnie biodra bola,ale to dlatego ze jak sie poloze na jednym boku to tak spie na nim az sie obudze na sikanie i wtedy sie klade na drugi bok,bo juz mi ciezko sie przekrecac w nocy!! :-D

Jenny trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte,jak sie dzis czujesz,przeszlo plamienie?

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

29 sty 2013, 10:27

dzien dobry.

anza, świetnie, że z dzidzią ok. leniuchuj sobie grzecznie póki masz na to pozwolenie. z dzidzią nie będzie tak łatwo ;-)
jenny, czekam z tobą z niecierpliwością na środową wizytę. trzymam kciuki żeby to było tylko jakieś niewinne plamienie. może jakieś dziwne naczynko...

ja dziś od rana w sklepie byłam. kupiłam sobie znów frytki na obiad - mam na nie wyjątkowo często ochotę. w lodóweczce czekają jogurciki jeszcze na mnie na deser. pranie się robi - tylko wywiesić pierwszą partię. zaś wezmę się za mycie kibelka i wanny, bo trochę zapuściła mi się ostatnio. no i podłogi na koniec oblecę w mieszkaniu i to by było na tyle chyba.

U nas usg już za 9 dni :)

monikaA88

29 sty 2013, 10:28

chyba musze zaczac jesc banany choc gdzies od poczatku ciazy banany mi nie smakuja bo sa jakies takie mdle. ale moze rzeczywiscie jak bede przed snem je jesc to moze i one cos pomoga. magnez caly czas terz biore ... nawet wczoraj kakao wypilam bo gdzies wyczytalam ze ma tez duzo magnezu i jeszcze czekolada gorzka ale czekolady ja takiej nie bardzo lubie wiec jesc jej nie bede. biodra tez mnie bola jak dluzej leze na jednym boku i odrazu musze sie przerzucic na drugi bok albo na chwile na plecy zeby sie rozprostowac na troche.

Awatar użytkownika
jenny1983

29 sty 2013, 10:29

Dziś jest ok. Ja ze spaniem też mam problem każda pozycja jest dla mnie niewygodna. A jak już zasnę to za kilka godz znów budze się i znów wierce się w łóżku.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”