Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 18:02

Frydza - supcio włoski! Jednak dla kobitek to jest wazne, zeby zrobic cos dla siebie :): BRAWO!
Avisku - piekne zdjecia.. A Laura wyglada jak ksiezniczka! :ico_brawa_01:

A to moj Mis hihi.. Z nowa czapa, ktora dzis przysłali :): Tak hihi pozował:
Obrazek

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 paź 2007, 18:07

Aga, włoski superaśne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Avisek, Laura wyglądała jak laleczka!! Ślicznie!!! Mamusia też bardzo ładnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A tort bardzo apetyczny.

[ Dodano: 2007-10-01, 18:13 ]
Juli, rozbroiło mnie to zdjęcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale masz artystę :-) . A mi w końcu przysłali kombinezonik, jest fajniusi. A tej wczorajszej aukcji to oczywiście nie wygrałam - już pisałam, że nie udało mi się nigdy wygrać żadnej aukcji (dobrze, że jest opcja kup teraz hehe :-D )
Napisaałam dziś maila do rehabilitanta poleconego przez moją położną środowiskową (spotkałam bebeczkę na spacerze i tak się zgadałyśmy o tej asymetrii). Zobaczymy czy odpisze cokolwiek. Facet podobno jest świetny (szkoda, że już nie mieszkam w Warszawce, bo bym się do niego wbiła z Helenką jak nic).

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 18:30

Dzieki za kaplemenciki jestescie kochane :-D AVISKU Laura to piekniusia krolewna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i mamuska tez lasencja niczego sobie :ico_oczko: JULI no synus w czapie czadowy hi hi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: AAAAAAAAA zapomnialam wam napisac co niunia dostala od mojej przyjacioleczki ukochanej a wiec ciuszki,bluzke,spodnie,3 pary skarpetek,czape ala krasnal hi hi :-D zabawke cos podobnego do maty ale to jest taki stojak plastikowy a na tym wisza zabawki :-D i zlote kolczyki takie drobniutkie gwiazdeczki poprostu przepiekne :-D oszalala ta moja psiapsiulka :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-01, 19:14 ]
Obrazek Obrazek Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2007, 19:38

dziewczyny sliczne zdjecia :ico_brawa_01: sto lat dla Julci :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Kamilko fajnie,ze wrocilas...ja tez osatatnio zaczelam dostrzegac,ze maly do Tomka jednak podobny ...troszke mi smutno,ze nie do mnie :ico_oczko: ale moze sie zmieni he he :ico_oczko: zaruje oczywiscie ....a to filmiki z wczoraj ... :-D

http://pl.youtube.com/watch?v=XSEvyeND9f0
http://pl.youtube.com/watch?v=b330OwXxQrU

[ Dodano: 2007-10-01, 19:39 ]
Frydza fajna fryzurka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-01, 19:41 ]
nam weekendzik szybko zlecial ....caly czas ogladalismy ,,skazanego na smierc,, a teraz 3 serie zaczelismy,ale mamy tylko 2 odcinki he he

[ Dodano: 2007-10-01, 19:43 ]
i bylismy wczoraj na zakupach,mialam cos malemu kupic,ale tyle czasu szukalam stanika,ze sklepy pozamykali :ico_wstydzioch: T sie zaczal denerwowac,to go ochrzanilam i juz sam powiedzial,ze szukamy stanika,bo potem jemu sie oberwie jak nie znajde dobrego :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 paź 2007, 19:55

Laura wygladała prześlicznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Olivier zresztą też :-D , ma super śmiech :ico_brawa_01:

Frydza masz super psiapsiułę , musiała się za Tobą bardzo stęsknić

Mały Krzyś wyglada tak ładnie w tej czapie , że mogliby go na kartki świąteczne powklejać , rośnie mały model jak nic

Lucy to oni tam staników nie mają czy poprostu nic ci się nie podobało ?

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 20:10

Dzieki :ico_oczko: nio moja przyjaciolka przyjezdza raz w roku na miesiac tylko :ico_placzek: :ico_placzek: a teraz zalatwia formalnosci,sale itd na przyszly rok na wesele na 150 osob :-D tak mi jej brakuje bo ja znam 19 lat :ico_oczko: a ona jest tak daleko ojoj,ale narazie jest w Polsce i jest super :-D

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 20:26

Luzik lasencje :-D
okna wymienione, ale gnoj byl w domu, ze :ico_olaboga: :ico_olaboga: , cs tam posprzatalam, ale tak se tylko, jutro dokladniejsze sprzatanie :ico_noniewiem:
Frydza fajnie ma ta twoja mala... ja tez chce takie ciotki miec :-D :-D i fryz tez niczego sobie zafundowalas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moj maz sie dopiol do forum i najpierw zobaczyl zdjecia ani i helenki i powiedzila, ze helenka do luski podobna, bo ania podobna o mnie, a potem zobaczyl olivierka od lucy i powiedzial, ze to luska :-D :-D :-D

a dzis stoje sobie przed sklepen z luska w wozku i czekam na malza, a tu dwie stare plotkary obgaduja kogos:
- patrz pani jak dzicko powiazala, cyganicha jedna!
-taaa a potem dzieci pokrzywione, pochorowane, tak jakby nie mogla w wozku wozic ...
itd w tym klimacie... patrze, a one obgaduja ta moja kolezanke co mnie luske w chusie wiazac uczyla :ico_olaboga: chamice jedne! przeciez ona jedno dziecko w wozku przed soba pchala (2.5 roku) i drugie w chuscie miala... jak ona ma normalnie funkcjonowac z dwojka dzieci nie radzac sobie w jakis alternatywny sposob??? nie lubie polskiej mentalnosci... w UK nic ludzi nie dziwi a jak komentuja to pozytywnie, a nie tak chamowato... polska... ech...

lucy23

01 paź 2007, 20:41

Lucy to oni tam staników nie mają czy poprostu nic ci się nie podobało ?
:ico_haha_01: :ico_haha_01:

maja,ale ja sobie ubzduralam bez drutow,ale z wkladkami he he bo mam juz dosyc tych zwyklych do karmienia,a boje sie troszke z drutami ,bo gdzies czytalam,ze niedobrze na laktacje ....ale jest tego treoche i ciezko bylo sie zdecydowac

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 paź 2007, 21:30

Moj maz sie dopiol do forum i najpierw zobaczyl zdjecia ani i helenki i powiedzila, ze helenka do luski podobna, bo ania podobna o mnie, a potem zobaczyl olivierka od lucy i powiedzial, ze to luska :-D :-D :-D
Dobre!!!! :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Gratuluję wymiany okien!!!! A te baby to rzeczywiście wstrętne plotkary!!!WYdaje im się, że jak młoda osoba i robi inaczej niż one to na pewno źle :ico_zly: :ico_zly:

Lucy, ale z Oliverka śmieszek i jaki słodziutki chłopczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A co do stanikó, to ja już dawno pożegnałam się z tymi do karmienia i noszę takie bawełniane, ale z fiszbinami, a z laktacją nie mam problemów. Wręcz przeciwnie - Helenka ciągle na samym cycu i już ponad 7 kg waży :ico_szoking: :ico_szoking:

Aga, fajne takie spotkanie z psiapsiółą i jak obdarowała Twoją córusię. A Wikusia jaka duzziaaaa i śliczna pannica :ico_brawa_01:

Pamiętacie tego linka co wklejałam niedawno (jak nosić dzieci itp). Ten pan ze zdjęć to bardzo dobry rehabilitant zajmujący się przede wszystkim dziećmi z asymetrią. Napisałam do niego maila - odpisał od razu. Pozwolę sobie wkleić Jego odpowiedź:
Witam,
wszystko co Pani napisała o Helence (np. wiek i waga) jest wytłumaczeniem tego czego nie robi i dlaczego. lącznie z brakiem "podnoszenia" główki. Ma 3 miesiące i jescze do tego prawo
Jej reakcja na met. Vojty jest zrozumiała i spodziewana.
Proszę dac Jej chwile czasu.
Bez ćwiczeń, ale z zalecaną pielęgnacją.
Jezeli będą się Państwo niepokoili, od przyszłego tygodnia zapraszam do gabinetu.

Wiecie, podniosło mnie to jakoś na duchu...

lucy23

01 paź 2007, 21:59

a widzisz Aniu :ico_oczko: wszystko jest ok :ico_brawa_01: oni tak pisza,ze nie mozna z fiszbinami,a znam wiele kobiet co nosilo i problemow z karmieniem nie bylo...moze to po to,zeby kaske zedrzec ? :ico_noniewiem: sama nie wiem,ale sama czasem nosze :ico_oczko: ale ten co kupilam jest super,bez drutow,ale fajnie podtrzymuje i supermieciutki .... :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”