TAK TERAZ NA MNIE KOLEJ, DO SZPITALA IDĘ 3 LISTOPADA
Kala jeszcze raz ogromniaste gratulacje:) fajnie, że już jesteście razem. Jak malutka śpi w nocy?
My sobie dziś zrobiliśmy w drugiej części dnia oglądanie bajek. Na razie zaliczyliśmy ODLOT ten co w kinie grają, a wieczorem jeszcze TUPOT MAŁYCH STÓP, ale to dopiero o 20 więc Mati będzie miał dzień dziecka. Ile wytrzyma to wytrzyma.
Paulina dla Ciebie także ogromne gratulacje!!!!!! malutki jest faktycznie mały, ale najważniejsze, że zdrowy. Ja to ciekawa jestem ten nasz szkodnik będzie miał. Brzuchol znów zaczyna mnie swędzieć, także chyba rośnie na maksa.
MonikaSko zaraziłam Cię plackami:)
Ja dziś zjadłam na śniadanie pączka. Potem kawałek ciasta i jedną muffinkę. Teraz dzwoniła moja mama, że jeszcze na poniedziałek kupiła mi nutellę, rafaello i marcepana, a ja chyba od poniedziałku to już dietkę powinnam trzymać, bo we wtorek zaczynam karmić;)
Niestety mieli jutro przyjechać, ale tata nie wyrobi się z robotą i przyjadą w niedzielę. Szkoda mi, bo myślałam, że sobie posiedzimy troszkę jutro o pogadamy, a tak to zabiorą Matiego i zmykają.