Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 16:43

jak mowie do niej "Ty wariatko zwariowana" hhehheeeee...
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

a propos dzieci, podaj mi swój e mail to coś Ci wyśle.

Jagna, Shoo, Margarita, Szkrab i Kamilko sprawdźcie pocztę :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

12 sty 2009, 18:00

Iwona H, :ico_sorki:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 sty 2009, 18:25

Iwonka dzieki:) super:) :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 18:38

hej, ja sie rozpedzilam ze sprzataniem i zapomnialam, ze nasze forum mam wlaczone :ico_szoking:

a teraz A. wrocil z pracy... cos szybko, ale dzisiaj mial szkolenie, tak wiec myslalam, ze bedzie wczesniej...

Iwona H, ale usmiech, normalnie jak jakas gwiazda filmowa :-D

ja tez nie musze sie bardzo wysilac, zeby maly sie usmiechnal... za to, kiedy chce, zeby sie smial, to juz musze troche sie powyglupiac ;-)

kamilka21, rzeczywiscie, sporo przeszlas.. ale teraz masz swojego Hubercika i gdyby nie tesciowa, to wszystko byloby idealne.. ale tak piszesz i wydaje mi sie, ze w mezu masz oparcie, w sensie on jest po Twojej stronie, nie po stronie mamusi.. moze sie myle :ico_noniewiem:

jezeli chodzi o mnie (nas), to Jasperek nie byl planowany.. dlatego ja nie bardzo ucieszylam sie, jak mi te 2 krechy wyszly (zaczelam ryczec, bynajmniej nie ze szczescia) :ico_noniewiem:
mialam po prostu inne plany, skonczyc studia najpierw, a dopiero pozniej rodzina..
poza tym, nie mieszkalam z moim A. - on mieszkal tu, w Hiszpanii, a ja w Polsce

z samego faktu bycia w ciazy nie cieszylam sie na poczatku, ale pozniej, po tygodniu plakania i zalamywania sie, odkrylam co tak naprawde sie stalo i ze mam nowe zycie w brzuszku.. no i zaczelam sie cieszyc i czekac na dzidziusia..
przeprowadzilam sie do A., na studiach wzielam urlop dziekanski (w sumie sama nie wiem po co, i tak wiedzialam, ze tam nie wroce.. ale oficjalnie to ciagle jestem na urlopie)
ogolnie to, moze tak: Jasper nie byl planowany, ale byl BARDZO wyczekiwany i od poczatku byl moim ukochanym synkiem (bo chcialam miec synka) :-)

Iwona H, dzieki za maila :ico_sorki: :-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 sty 2009, 19:15

shoo no nieraz i tak bywa ale wazne ze sie przekonalas i zrozumialas nawet jezeli nie byl planowany i najwazniejsze ze bardzo przez was kochany a nie tak jak niektorzy wyrzucaja dzieci na smietnik :ico_zly: :ico_zly: :ico_placzek: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 19:28

no dziewczyny obie z Mają mamy zapalenie oskrzeli. Maja dostała antybiotyk a mi zmieniła lek. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Jagna mój sen nie przez Ciebie był horrorem, tylko przez to co się w nim działo. Źle to w słowa ujęłam. Poza tym jesteś przecież śliczna babką więc sen z Tobą roli głównej nigdy nie będzie złym przeżyciem.

[ Dodano: 2009-01-12, 18:37 ]
z nami to była dziwna akcja.
Tak jak pisałam wam wcześniej mieliśmy luźne relacje między sobą, związek była baaardzo luźny.
Gadaliśmy kiedyś o tym że chciałabym mieć dzieci, P. bał się, no ale któregoś pięknego dnia przyszedł do mnie po płytkę z filmami "Włatcy móh", mój tata w tym czasie wyszedł do znajomych a P. jak się dopadł do mnie to :-D :-D :-D no i jest Maja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zresztą nigdy sie nie zabezpieczaliśmy i oboje mieliśmy świadomość tego że mogę zajść w ciążę. :-)

[ Dodano: 2009-01-12, 18:37 ]
Iwona H, dziękuję za maila, extra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 19:57

Dziewczyny, nie ma za co. :ico_haha_01:

Margarita, zdrówka życzę dla Ciebie i dla Majeczki.
Gie, a jak Ty się czujesz? Męczysz się a tak poszłabyś do lekarza, coś konkretnego by Ci przepisał.

A my jutro idziemy na szczepienie, przy okazji będzie mierzenie i ważenie. Ciekawe ile moja kluseczka waży :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 21:10

BEREK :)

ja czuję się juz lepiej, gardło nie boli w ogole, katar jest mniejszy i kaszel tez juz maly... :ico_sorki: :ico_sorki: mam nadzieje, ze do lekarza nie bedzie jednak potrzeby isc...

za to Pan sie rozlozyl, zle sie czuje, bola go pluca (jak twierdzi), kaszle, boli go gardlo i ma goraczke 38,5 st. Ale za nic nie chce lyknac Kamilkowego specyfiku :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: namiawiam go od rana... bezskutecznie... lyka tylko polopiryne S, ale tem. mu nie spada...

SHOO - a wlasnie widzialam w Faktach, ze ten film, ktory nam ostatnio polecalas (Slumdog... cos tam) dostal chyba zlotego globa za najlepszy dramat... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja wlasnie wrocilam ze sklepu i kupilam sobie najlepsze lekarstwo na choroba - WINO :) no i przyprawe do grzanca, wiec wlasnie sobie sacze i niezle mnie rozgrzewa... pan lezy z Zuz w sypialni, ona cos tam wrzeszczy, a on sie z niej smieje... ja oglagam jednym okiem "Na Wspolnej", a po filmie bede sobie farbowac wloski, bo kupilam sobie farbe :)

IWONA - dzieki za mail'a - usmialam sie... :)

[ Dodano: 2009-01-12, 20:39 ]
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Obrazek

dobra, Zuzia poczytala ze mna chwile forum, teraz zasnela, wiec ja lece klasc sobie te farbe, paaaa :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 21:53

dobra, Zuzia poczytala ze mna chwile forum, teraz zasnela, wiec ja lece klasc sobie te farbe, paaaa :)
widzę że akurat patrzy na swoją koleżankę Maję :-)

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Maja całe popołudnie mi płakała, wcale nie spała. Dzisiaj jej nie kąpałam, tylko tak obtarłam wilgotną gabeczką, a że całe popołudnie nie spała padła i zasnęła bez bujania :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Nie pamiętam czy wam pisałam, ale w sobotę sąsiadowi, temu co remontował łazienkę, pękł zawór na wodomierzu i zalał wszystkich sąsiadów z pionu :ico_olaboga: do parteru :ico_szoking: .
Dzwoniłam dzisiaj do swojego ubezpieczyciela mieszkania i maja do mnie dzwonić ok. 21, bo w czasie rozmowy Maja się rozpłakała i konsultant mi zaproponował że oddzwonią do mnie. Z p. już gadałam przez tel. 23 minuty, to taka normalka u nas, codziennie ze sobą tyle rozmawiamy :-)

A pisałam wam że w piątek samochód mi się popsuł, tzn. poszła sprężyna "makpersona" (tak się mówi, a jak się pisze to nie wiem), przy prawym przednim kole i dobrze że się nie roztrzaskałam gdzieś i zdążyłam dojechać jeszcze do mechanika. Jutro rano tata mi przyprowadzi samochodzik, a na dzisiejsze wypady do lekarza itd. pożyczyłam samochodzik od bratowej, chrzestnej Majki :-)
Ona ma VW Golfa, wydawał mi sie taki malutki :ico_olaboga: w porównaniu do mojego kombi to maluszek, ale jestem jej baaardzo wdzięczna że była łaskawa mi użyczyc swojego 'brzdąca" :-)

[ Dodano: 2009-01-12, 20:56 ]
aha, co do tego zalania to mam zalana łazienkę, korytarz i jedną ścianę dużego pokoju :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2009-01-12, 20:56 ]
Gie, farbka czerwona???

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:04

MARGARITA - tak, tak - Zuzia zapoznawala sie z Majka ;)

Ty to masz pecha... jak nie wypadek samochodowy, to cos sie zepsulo, teraz sasiad Was zalal - masakra - dobrze, ze mieszkanie macie ubezpieczone... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a jaki masz samochod, jesli moge spytac?? my tez kupilismy kombi jak juz bylam w ciazy, no bo i dziecko i pies, ktory wczesniej (w poprzednim samochodzie) mial cale tylne siedzenie dla siebie - to juz jednak za duzo... no i kupilismy Opla Astre II kombi wlasnie :) jestem bardzo zadowolona z tego samochodu :) Pieskowi tez sie podoba w bagazniku :)

a farbka tak, jak ostatnio - ognisto-czerwony :)

[ Dodano: 2009-01-12, 21:08 ]
PS. Ale mnie swedzi głowa od tej farby... a raczej piecze... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: jak nigdy... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

SHOO - sciagamy z panem tego "Slumdog'a", pewnie sie zejdzie ze 3 dni, bo na Torrentach sa bardzo dobre opinie... m.in. ktos napisal, ze film świetny, po obejrzeniu którego, ma się ochote wstać z fotela i zmieniać świat, a jakis koles wrzucil, cyt. "Film podobno wypie**ala z bamboszy", z czego sie konkretnie uśmiałam... :-D :-D :-D

a ja dzisiaj zobaczylam na koncie, ze przyslali mi z pracy zwrot za "wczasy pod grusza" - teraz w grudniu, co wzielam sobie urlop wypoczynkowy z 08 r., to niby bylam na wczasach i dostalam za mnie, pana i Zuz az 820 zł, ołeejjaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jak tu nie kochać budżetówek... :)

[ Dodano: 2009-01-12, 21:14 ]
no, a gdzie sie wszystkie podzialy??? dzisiaj nie ma WOSP!!!!

czestuje grzancem, przybywac... :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”