Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2009, 11:17

dzień dobry
U mnie weekend bardzo szybko minął. W sobotę wstała odpoczęta i wzięłam się sprzątanie i padłam na łóżko koło południa. Na szczęście mój synek śpi jeszcze w dzień więc pospaliśmy 1,5 godzinki i wstałam szczęśliwa. Niestety czekało na mnie jeszcze prasowanie i znowu byłam padnięta. Do tego ten mój kręgosłup :( Wczoraj zamiast odpocząć w domku to mąż mnie namówił na Auchan i łaziliśmy 3 godziny. Po powrocie do domu aż się popłakałam tak mnie kręgosłup napier.... Jeszcze dzisiaj go czuję a od wieczora leżałam.
Muszę chyba naprawdę trochę poodpoczywać. Na szczęście jeszcze 5 dni i URLOP w końcu. Mam nadzieję że wtedy już odpocznę.
A w poniedziałek mam wizytę :)

lilo

07 wrz 2009, 13:04

A w poniedziałek mam wizytę :)
Ja w czwartek i oprócz tego że nie mogę się doczekać oczywiście rośnie również stres....

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 wrz 2009, 13:13

Ja mam dwie wizyty. 11 bo moja ginka jest na urlopie a mi kończy się zwolneinie (nie chce mieć przerwy w zwolnieniach bo w zakładzie pracy są wkurzeni że muszą mi płacić a z powodu pryzysu nie wypłacają już pracownikom od paru m-cy) :ico_noniewiem:
a potem kolejną wizytę 15 już u mojej ginekolog. Przed tą wizytą mogę już dziewczyny zrobić to badanie z glukozą na czczo?
Bo wydaje mi się że powinnam po 24 tc czyli w ten czwatrek już mogę?
Nie pamiętam co mi ginekolog mówiła i kiedy powinnam to zrobić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2009, 13:51

anusiek, a gin nie dała Ci skierowania? Bo wydaje mi się że jeszcze nie, jeszcze chwilkę i wtedy. Ale mogę się mylić.

lilo

07 wrz 2009, 14:06

anusiek, a gin nie dała Ci skierowania? Bo wydaje mi się że jeszcze nie, jeszcze chwilkę i wtedy. Ale mogę się mylić
Ja myślę że dostanę teraz skierowanie na tą glukozę :ico_noniewiem: Już się nie mogę doczekać :ico_olaboga: :ico_oczko:

Jak robiłam sobie wyniki w piątek była babka z tym skierowaniem i usiadła tuż obok łazienki bo mówi że nie wie czy ta glukoza jej zostanie na miejscu w żołądku przez godzinę :ico_oczko: A jak jej pobierali krew przed wypiciem ledwo ją nakłuli i krew jej trysnęła z żyły jak z tętnicy :ico_szoking: :ico_olaboga: Pielęgniarka mówi że ma bardzo wysokie ciśnienie i dlatego - fartuch pielęgniarka miała w kropki po tym pobieraniu :ico_chory: Myślałam że zemdleję :ico_chory: :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2009, 14:12

hejka

ja po szkole

chyba musze troche polezec :ico_oczko:

ciekawe czy tutaj robia te badania z glukoza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 wrz 2009, 14:44

anusiek, a gin nie dała Ci skierowania?
no właśnie dała już ponad miesiąc leży. Mówiła kiedy mam iść, tzn po którym tc. Wydaje mi się że po 24 ale z moją pamięcią teraz nie najlepiej :ico_olaboga:
Jak robiłam sobie wyniki w piątek była babka z tym skierowaniem i usiadła tuż obok łazienki bo mówi że nie wie czy ta glukoza jej zostanie na miejscu w żołądku przez godzinę
mi koleżanka mówiła że koszmarnie się to pije...no ale zobaczymy. Wizytę mam 15 i przed 15 chyba muszę to zrobić.

Ciekawe co będzie, ja mam ciągle chęć na coś słodkiego.

Żeby nie zapeszyć ale przytyłam 10 kg i teraz jakoś mi waga stoi w miejscu...
siostra mówiła że też tak tyła na początku a potem tylko po 0,5 kg na na miesiąc.

[ Dodano: 2009-09-07, 14:44 ]
ps. leona a jak Ci się podoba na zajęciach?

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2009, 15:28

leona a jak Ci się podoba na zajęciach?
ja do tej szkoly chodze juz dwa lata takze jestem przyzwyczajona
nie jest zle :ico_oczko:

tylko nie chce mi sie isc dzisiaj na 17ta :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2009, 15:32

tylko nie chce mi sie isc dzisiaj na 17ta
Wcale Ci się nie dziwię :)

A ja się zbieram do domku, więc życzę Wam miłego wieczorku.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2009, 15:35

Wcale Ci się nie dziwię :)
ale od nast tyg bede miala tylko te popoludniowe zajecia takze bedzie calkiem inaczej
a nie tak jak dzisiaj, ledwo wrocilam a zaraz musze znowu isc

Patrycja.le, tobie tez spokojnego wieczoru :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”