Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lip 2010, 13:45

anusiek, objawy które opisujesz mogą pasować do ząbkowania - ale równie dobrze może to być jakaś infekcja :ico_olaboga: Dobrze, że zrobiłaś wyniki, daj znać jak już coś więcej będziesz wiedziała :ico_sorki:
najgorsze że jestem z nim sama a oczy i głowa mało mi nie eksplodują.
strasznie Ci współczuję, oby szybko przeszło i oboje będziecie mogli odpocząć :ico_sorki:
u mnie tez jest inna sytuacja bo moj cudak nie lubi mleka ani nic co na nim jest robione, np kasze manna tylko na wodzie pije z gotowanym jablkiem, dobrze ze jogurty jej smakuja :ico_sorki: jejku jak ja bym chciala aby mleko chodz 2 razy dziennie wypija to bym nie musiala wymyslac
to fakt, Twoja córcia jest z tych "niemlecznych" dzieci. Dobrze, że chociaż te inne potrawy Ci tak pięknie zjada :ico_sorki:
moja juz nie chce na rekach wyrywa sie do chodzenia i podchodzi do regalow i zwala wszystko
he he he moja też próbuje wstawać i zwalać rzeczy, ale na rekach nadal czuje się najlepiej...
moja uwielbia bawic sie paczka pampersow :ico_haha_01: a za abwki wklada sobie do buzi i samymi dziaslami trzyma,jak piesek wyglada
to musi być niesamowity widok :-)
ja sie nie wychowywalam na chodziku :ico_oczko: moje dzieci tez nie..ewentualnie sa takie chodziki-jezdziki ktore dziecko pcha i idzie albo jezdzi siedzac
ja też nie jestem zwolenniczką zwykłych chodzików - choć te do pchania i jeżdżenia to niezła frajda dla maluszka :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

30 lip 2010, 17:51

Hejka :-D

Shiva, muszę koniecznie też wyciągnąć męża do kina, póki jest, bo następna taka okazja może się szybko nie przytrafić :ico_noniewiem:

Helen, masz rację z tym, że parasolki są mniej komfortowe w trudnym terenie, ale właśnie z myślą o wyjazdach ją kupuję. Ten obecny wózek pewnie jeszcze trochę poużywamy. A lody miętowe z czekoladą to ubóstwiam - moje ulubione :-D

anusiek, mnie się też wydaje, że to przez ząbki. Miejmy nadzieję, że to nie infekcja :ico_sorki:

Co do chodzików, to nie zamierzam używać, na wszystko przyjdzie czas.

Dziś byliśmy Wikusi wyrobić paszport, jeszcze przed wyjazdem męża, żebyśmy mogły go odwiedzić w październiku. Pierwszy raz miała robione zdjęcie u fotografa, ale była zdziwiona :ico_oczko: A na zdjęciu ma minkę do płaczu.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2010, 16:31 przez inia1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 lip 2010, 19:20

no i nie ma wyników, są do odebrania w centrum ale mąż nie pojedzie bo się umówił na squosha!! :ico_zly: :569:
dziś rano w ogóle miał pretensje że dziecko ma temperaturę i jest zmęczone a ja je jeszcze chce kłóć i męczyć...no ręce opadają...

maluszek troszkę zasnął...
ufff

hehe ale śliczna jest Wikusia!!!
świetna fota i ma bardzo poważną minkę :-)

wystawiłam suknie na allegro, oby się sprzedałą :ico_sorki: chciałam kupić dla synka trochę nowych zabawek.

No właśnie widziałam super zestawy na allegro z 10 zabawek za ok 200 zł gdzie jedna w sklepiej nowa kosztuje 120...myślicie że zabawki używane to już przesada??
szczerze nie stać mnie jakoś chwilowo a chciałabym synkowi sprawić przyjemność...
tylko może lepiej kupić jedną a nową?

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

30 lip 2010, 20:46

anusiek, nie uważam, żeby używane zabawki to była przesada. Też kiedyś oglądałam te aukcje i można kupić na prawdę ładne zabawki i w dodatku markowe. Trzymam kciuki, żeby sukienka się sprzedała :ico_sorki:
świetna fota i ma bardzo poważną minkę :-)
no właśnie :ico_oczko: Choć fotograf stwierdził, że prawidłowa mina do paszportu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2010, 22:04

ja też nie jestem zwolenniczką zwykłych chodzików
ja tez nie planuje takiego zakupu, nie dosc, ze moga byc niebezpieczne, to i tak juz mam wystarczajaco zagracone mieszkanie...
myślicie że zabawki używane to już przesada??
ja tak nie uwazam, tym bardziej, ze o fajnej okazji piszesz. Po co placic duze pieniadze za kawalek plastiku... W przedszkolu czy w odwiedzinach dzieci tez bawia sie "uzywanymi" zabawkami i maja frajde :ico_oczko:
fotograf stwierdził, że prawidłowa mina do paszportu
Wikusia po prostu od razu wiedziala, jak pozowac :-) slodki berbec :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2010, 07:43

ja tez uwazam ze uzywane zabawki sa ok :-) tylko zeby nie byly pouszkadzane :ico_oczko:
ja dzis noc tragiczna..5 pobudek :ico_szoking: a ja prawie nic w cyckach :ico_placzek: musze z pediatra skonsultowac i walczyc z mala zeby sztuczne zalapala :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-07-31, 07:43 ]
a Wika super focia,jak mala dorosla :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 lip 2010, 10:18

witajcie,

też mieliśmy ciężką noc, mały miał 40 stoni :ico_placzek: dzwoniliśmy na pogotowie...
z wyników, które już są wyszło że to jakiś wirus. Niestety podobno nic na to nie ma i mogę tylko zbijać temperaturę...

nie jest to też rotawirus...
mały nadal ma biegunkę a dziś rano dodatkowo zwymiotował :ico_placzek:
szkoda mi go tak się męczy :ico_placzek:

co do tych zabawek to mnie utwierdziłyście w przekonaniu że to jest ok. Pytałam bo jak powiedziałam sąsiadowi że tak planuję to spojrzał jakby nie wiem co dziecku chciała dać...i powiedział że używanych to nigdy w życiu...

Mam nadzieję że już dziś maluchowi będzie lepiej...
nie wychodzimy na spacer bo lekarka nie pozwoliła.

udanego weekendu i zdrowych dzieciaków!

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2010, 10:42

anusiek, wspolczuje chorobska :ico_chory: trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia&&& a ten sasiad to chyba z tych ą ę :ico_noniewiem: co to ciuchy i zabawki nowki i tylko markowe :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 lip 2010, 13:29

inia1985, fajne te zdjęcie do paszportu - a Wika rzeczywiście jaka skupiona i poważna :-)
dorotaczekolada, współczuję wam ciężkiej nocki. Może Lenka wreszcie przekona sie do mleczka sztucznego :ico_sorki:
anusiek, ojej biedny Piotruś, oby szybko choroba mu przeszła :ico_sorki:
A co do sąsiada, to rzeczywiście dziwnie zareagował. Przecież z większości zabawek dziecko wyrasta, no i co później z nimi, zbierać i zagracać mieszkanie?? A tak inne dziecko będzie się cieszyć.

U nas wreszcie fajna noc, co prawda była pobudka o 1.30, ale tylko małą przytuliłam i dalej spała do 7.30. Podjadła trochę i dalej spała do 9.40 :ico_szoking:
AAA i muszę się Wam pochwalić. Justynka wczoraj po raz pierwszy sama wstała - oczywiście przytrzymując sie fotela :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

31 lip 2010, 15:29

witam,

ja dzis mam kaca,pierwszy raz od 16 miesiecy :ico_oczko: Mala dostala w nocy sztuczne mleko,wiec nie "pila" ze mna.Mielismy imprezke z okazji zdjecia opatrunku Zuzi :ico_oczko:

Anusiek trzymam kciuki za Piotrusia.

Anetka,moja corcia nie lubi kaszki :ico_oczko:

Chodzik oddalismy,bo Zuza musi jak najdluzkej raczkowac,ze wzgledu na reke i nic wiecej nie pamietam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”