kupilabym taki podklad na lozko,ale w uk pewnie nie znajde
Leatka pisze:U nas taki biustonosz 18 zł kosztował ale mojego rozmiaru producent nie przewidziała haha
a ja mam takie male,ze nie wiem czy w tym do karmienia sie nie utopie he he mam male b,a w uk tylko duze produkuja...he he...moja kolezanka ma mniejsze i znalazla,to moze i mnie sie uda
[ Dodano: 2007-04-26, 13:54 ] alinko swietny wozeczek,podobny do madzi...a jakiej to firmy ? fajowe sa te wozeczki
Alinko gratuluję zakupów , ale coś mi się wydaje że ta przerwa między kupnem wózka a łóżeczka była bardziej potrzebna Karolowi .Dzielny facet .Czekamy na fotki.
Leatka śliczny kącik dla Franusia.
Kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych sypialni Lucynko ten sprzedawca mógł cię uprzedzić prędzej ,że wózek będzie 4 maja , ale skoro sklep jest wiarygodny to nie ma powodu do niepokoju.
acia wg mnie wiarygodny ,wg tomka nie he he to sie okaze...ale tez jakis dziwny,ze nie napisal maila...a ja jak ta glupia w domu siedzialam i czekalam ;( powinien dac znac
A wiecie,że takie zwykłe biustonosze do karmienia z klapką są na allegro po 8,99.
Ja myslałam żeby sobie dwa takie kupić, bo po co w sklepie za oryginalną metkę płacić 30 zł.
Ja spadam...dziś troche posiedziałam na forum, aż się cieszę...Idę mamie pomóc coś w obiedzie... pozdrawiam...Dziś wieczorem wracam do męża,a wiecie jak w domu? zawsze coś jest do roboty!
Biustu wierz mi naprawdę nie ma czego, zawsze miałam duży wstydziłam sie biegać na w-fie, nigdzie nie mogłam kupić sukienki ani garsonki bo góra większa od dołu o dwa rozmiary. Jedynie mój Krzysio uradowany hihi