Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2011, 14:17

u mnie tez pogoda pod psem
aż sie z domu nie chce wychodzic a chyba musze pojechac do sklepu po ziemię do kwaitkow i nowe doniczki, dziś jak podlewalam to zobaczylam całe stado malenkich bialych zyjątek w ziemii :ico_olaboga: co to może byc? Chyba musze wyciagnąć z ziemii i wyplukac korzenie. chyba zaraz je wykopie i wrzuce do wody a pojeadę do sklepu po obiedzie. Może to co sie nie wypluczą to sie utopią :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 lut 2011, 14:25

bozena masz dodatkowe zwierzaczki w domu :ico_haha_01: :ico_haha_01: nie wiem co to,ale pewnie ziemia juz niedobra i dlatego są robaki :ico_noniewiem:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

05 lut 2011, 14:25

całe stado malenkich bialych zyjątek w ziemii co to może byc?
albo dzdzownice małe albo i stawiam na to , że to wazonkowce .

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lut 2011, 14:49

bozena masz dodatkowe zwierzaczki w domu
jak na razie jedyne :ico_oczko:
pewnie ziemia juz niedobra i dlatego są robaki
na pewno bo trochę zaniedbałam akurat ta doniczkę i kilka lat nie rozsadzałam, teraz juz zrobie z tego 5 doniczek, włśnie podzieliłam na "porcje"
dzdzownice małe albo i stawiam na to , że to wazonkowce
dżdżownicy nie przypominały w ogole raczej małe białe prusaki, zaraz poszukam w necie wazonkowcow.

zuzzka3
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

05 lut 2011, 14:54

Jak mogę się wtrącic, u mnie też straszna wichura od wczoraj i deszczyk popaduje delikatnie, ale i tak zdecydowałam się na spacer z małą... Małą wpakowałam do wózka, sama już też ubrana, wychodzę z domku, a tu niespodzianka, brat mojego D. mówi, że mam kapcia w kółku od wózka. No tak przecież przedwczoraj wjechałam w jakąś pinezkę i mi się wbiła :( teraz musimy jechac na wulkanizację hehe albo dętkę skleic :ico_sorki: co za pech.
I nici ze spacerku... Dzisiaj mam wolny wieczór tzn. wychodzimy do baru i mała zostaje u mojej mamy :) Pierwszy raz ją zostawiam na noc u kogoś, ciekawe jak się zachowa jak mnie nie będzie czuła. Mam nadzieję, że nie da za bardzo popalic babci, bo więcej jej nie weźmie. Pierwsza noc bez niej a i tak pewnie się nie wyśpię bo nie wiadomo o której wrócimy :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Inuno
Papla
Papla

05 lut 2011, 15:08

Witam w pochmurny i wietrzny dziień :ico_kawa:

Miałam się pochwalić, egzamin zaliczony, na 3, dostałam taki zestaw pytań, że myślałam że już po mnie, ale dałam radę :P
Zmykam się położyć bo Mały brykał w nocy i poszłam spać o 5 :ico_szoking:

Miłego popołudnia :)

JoannaS
Wodzu
Wodzu

05 lut 2011, 15:12

egzamin zaliczony, na 3,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_zdrowko:

elibell
4000 - letni staruszek

05 lut 2011, 16:17

Inuno, brawa za zdany egzamin, super:):)
zuzzka3, uwierz że strasznie zazdroszczę wyjścia, ja nie wiem co to znaczy niestety wyjść gdzieś bez dziecka a co dopiero na zabawe, ciesz się z wyjścia i nie martw o maleństwo, nic jej nie będzie. Dobrze, że macie kogoś kto wam przypilnuje dzieciatka:) Marze o jednym dniu wolnym serio, czasem aż czuję się niewolnica dom, dziecko, zaraz drugie a ja, nawet nie powiem, że na ostatnim miejscu, bo nie ma mnie w ogóle w planie, ani nie wychodze sobie, ani nic sobie nie kupuję od tak bo szkoda kasy, a wyjście z na piwo ze znajomymi, zapominam już co to znaczy

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 lut 2011, 16:26

Czesc dziewczyny ja mam dzisiaj wisielczy humor :ico_placzek:
Kurcze tak mi brakuje z kims pogadac wyżalic się i wogóle. mam dosyc swojego życia :ico_placzek: Chodze i rzygam po tej chemii piep... wyglądam jak przeciąg włosy mi wypadają a mój poszedł sobie na impreze i zostawił mnie z dzieckiem samą. Nie bronie mu, kurcze potrzebuje się pewnie odstresowac ale ja go dzisaj bardziej potrzebuje naprawde zle się czuje całą noc zwracałam :ico_placzek: Dlaczego nie moge życ normalnie co? Przecież nikomu w życiu krzywdy nie zrobiłam :ico_placzek:

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lut 2011, 17:03

Agnieszka26, :ico_pocieszyciel:
biedna jestes...ale tez zróbcie sobie z synkiem impreze w domu :ico_oczko: zrob sobie jakas przyjemnosc...

Wróć do „Pozostałe”