Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

Re: Jesień mamy wita 2013

17 sie 2013, 09:20

Hej!

Betina no widzisz jednak coś jest z tymi zdjęciami brzuszka :ico_haha_01: Dobrze, że się uspokoiłaś,a ciotka kiedy kończy urlop? Dobrze jakby Madzia poczekała z przyjściem na świat na Twoją ciotkę :-) Ale waga już piękna :ico_brawa_01:

Szkieletorku jak Lilcia? Zdrówka życzę :ico_sorki:

Leona mnie ostatnio właśnie na mleko nachodzi, codziennie płatki na śniadanie i jogurty mnie silnie pociągają :ico_haha_01: Może organizm wapnia się domaga. Mi też smaka na budyń narobiłaś :ico_oczko:

Lala nawet szefowa raz do roku ludzkim głosem przemawia :ico_haha_01:

Jenny jak dzisiaj? Ty zdjęć brzuszka jeszcze nie robisz? :ico_oczko:

Kamilka odpoczywasz z mężusiem :-)

Ciekawe jak Edulita nie ma czasu pisać.

A u nas remont nabiera prędkości, wczoraj znaleźliśmy chłopaka, który zaszpachluje płytę położoną przez A. i pomaluje pokój, potem A. panele położy i pokoik Poli gotowy :ico_sorki: Ja dzisiaj jakoś zebrać się nie mogę, nie wiem od czego zacząć, planu brak. Może do żelazka siądę, albo najpierw pranie jakieś wstawię - sama nie wiem :ico_noniewiem:
Obiad wczoraj ugotowałam wieczorem, tylko zostało ziemniaki obrać i wstawić, więc z tym mam spokój.

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

17 sie 2013, 09:47

Spinka zdjęcie brzuszka będzie jak wskoczę na 9 kwiatek.
Z jogurtami i mlekiem mam podobnie, więc pewnie to taka faza. Chodź tak już najadłam się tego nabiału, że powoli mam dość. A wcześniej miałam taką fazę na sałatki. Teraz to raczej frytki i lody:) czyli kalorie dla synka.
U mnie nocka spokojna. Mam wielką nadzieję, że jak urodzę to swędzenie skóry skończy się, bo już jestem tym zmęczona każda noc tak samo wygląda, ale co tam jeszcze trochę. A u nas słoneczko dziś.

szkieletorek

17 sie 2013, 12:59

wcześniej miałam taką fazę na sałatki
Ja tez miałam fazy.Pierw na ogórkowa zupę,potem sałatki ,pomidory a teraz serki topione ,biały i typu almette.

Lilcia no w nocy gorączka wzrosła do 38,7 stopni więc jej podałam syropek .Od rana cisza , nie ma żadnych objawów więc w poniedziałek z samego rana zawiozę mocz do badania bo boje się iż to może być ta sama rzecz.
Teraz mała śpi a ja chyba tez się na chwile położę bo w nocy co chwila wstawałam do niej kontrolować ją ,myślałam o tym wszytskim i niewyspana przez to jestem .

I właśnie w takiej sytuacji termometry elektroniczne bezdotykowe sa cudowne.Nie muszę budzić dziecka by zmierzyć temp , szybko mierzy no idealnie.
Choć oczywiście lepiej by żadne nie chorowało.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2013, 16:07

Hejka

Szkieletorek zdrowka dla corci :ico_sorki:

My dzisiaj zaliczylismy wyjazd do miasta, bylismy w Ikei na malych zakupach i na obiedzie czyt. hot dogach :ico_haha_01: :ico_oczko:

A teraz wstawilam strucle makowe do piekarnika i odpoczywam :ico_oczko:

szkieletorek

17 sie 2013, 20:48

Ale cisza . . . . . . .
Moja spi .Dziś znów wieczorem lekki stan podgorączkowy się pojawił. Będę ją kontrolować w nocy . A poniedziałek na pewno do lekarza z moczem tak samo sie to wtedy zaczynało.Może jestem przewrażliwiona ale wtedy to był dla nas horror co przeżyliśmy.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2013, 23:57

Jenny a nie masz tak czasami że jak się napijesz czegoś masz takie jednorazowe czkawnięcie? czy jakoś tak można to nazwać :ico_oczko: i dziecko też tak może mieć

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2013, 11:55

Witam w niedziele :ico_oczko:
U nas ostatni dzien wakacji, od jutra do przedszkola :ico_oczko: jako ze jutro pierwszy dzien Marcela w starszakach, to zostane z nim w przedszkolu, przy okazji tez poznam wszystkie dzieciaki i panie opiekunki :ico_oczko:

Dzisiaj w domu siedzimy, mezu na rybach a my Auta od rana ogladamy, druga czesc wlasnie leci :ico_oczko:
Obiad w polowie zrobiony, dzisiaj pieczone ziemniaczki, mielone i mizeria :ico_oczko:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2013, 12:17

Hej!
Szkieletorku trzymam kciuki za Lilę żeby to chwilowe było :ico_sorki:

Leona podoba mi się Twoje dzisiejsze menu, ja dziś obiad wyjazdowy znowu mam :ico_oczko:

Jenny jak samopoczucie?

Betina wszystko ok?

Kamilka, Lala zameldujcie się proszę :ico_sorki:

A my zaraz mamy jechać nad wodę. Jakoś drugi dzień słabo się czuję, sił mi brakuje, nie dam rady nic robić, tylko bym leżała - aż się wkurzam bo tyle jest jeszcze do zrobienia. A mała po pęcherzu mi bryka, także do toalety potrafię nawet 3 razy w ciągu 30 minut iść.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2013, 12:25

Spinka ja tez ostatnio jakas taka oslabiona :ico_noniewiem: najlepiej bym lezala
Powoli zaczyna mnie to denerwowac ze nie moge w normalnym tempie chodzic, ze jak dluzej cos porobie to zaraz mi sie brzuch napina :ico_noniewiem:
Ale jeszcze kilka tygodni i znowu bede mogla biegac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jenny1983

18 sie 2013, 12:29

Szkieletorku teraz Lilcia chora zdrówka dla niej. Jak dziś czuje się, temp spadła?
Leona, ale u Ciebie pyszny obiadek.
Betina jak dziś Twoje samopoczucie?
U mnie za to dziś mały jest leniwy, ale w sumie i mi jest słabo to pewnie taki dzień. Muszę też lekarza spytać, czy te żylaki w macicy mogą boleć,bo w nocy miałam brzuch obolały jakby były poniżej lini pępka siniaki, albo to od moich zastrzyków.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”