Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 18:05

A mleczko juz macie jakies upatrzone?
ja nie mam pojecia co do mleka, plauje karmic piersia jak najdluzej, a pozniej spytam sie poloznej jakie mleczko najlepsze

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 18:12

Hej Pati85 jejciu a Tobie tylko 35 dni zostało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pewnie już nie możesz się doczekać spotkania z synkiem :-)

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

13 sie 2008, 18:12

hej dziewczyny! co do pieluch to jak sie dzidzia rodzi to niestety ale pieluszke trzeba bardzo często sprawdzać poniewać ok.3-4dni maleństwo sie oczyszcza i wydala tak zwaną smułke,cos jak kupka-czarna :-) i dlatego trzeba często sprawdzać i zmieniać :-) a potem to wiadomo sprawdzac i gdy jest juz mokra to zmienić,a co do mleczka to karmić piersią jak najdłużej,choć to wcale nie jest proste,wiem bo moją córcie karmiłam tylko ok.tygodnia-niestety mialam duuuzo mleka ale niunia nie chciala mojej piersi ,mialam za małe sutki i niewyrobione! :ico_szoking: nawet te kapturki nie pomogly bo one spadały a niunia sie denerwowała! tyle ze tym razem to ja sie nie poddam tak łatwo,wiadomo jak jest przy pierwszym dziecku,ja mialam takiego stresa ze szok,do dzis jak sobie wspomne to :ico_szoking: ,pamietam że jak spała to prosiłam aby spała jak najdłużej tak sie bałam tego karmienia! tym razem jestm juz mądrzejsza i sie nie poddam tak łatwo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 18:13

ja leje..... :ico_haha_01: :ico_haha_01: hahahah no w sumie nie wiem czy po karmieniu robi tylko siku czy kupke zobaczymy juz niedlugo...niech sie te dzieci opanuja bo jak tatusiowie zobacza ile na pampersy idzie to nie beda mialy rodzenstwa :ico_haha_02:[/quote]
a tak tak, bo tatusie to wszystko przeliczaja :-D juz widze te kupki i siuski razem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 18:14

Hej Pati85 jejciu a Tobie tylko 35 dni zostało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pewnie już nie możesz się doczekać spotkania z synkiem :-)
witaj u Ciebie tez patrze, ze leci suwaczek jak oszalaly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no juz nie moge sie doczekac, juz chcialabym go tulic i zeby juz z nami byl. Gratluje synka rowniez i ladne imie wybraliscie, ja tez chcialam Filipek, ale maz sie nie zgodzil wiec jest Eryk

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 18:18

tez bym chciała karmic piersia, tyle sie o tym nasłuchałam :ico_olaboga: kupie jakies mleczko w rezerwie, zeby było. dziewczyny a zaczyna wam leciec juz siara? slyszalam ze juz powinna mi nic nie leci, a jak nie bede miec pokarmu :ico_szoking:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

13 sie 2008, 18:20

ja nie mam pojecia co do mleka, plauje karmic piersia jak najdluzej, a pozniej spytam sie poloznej jakie mleczko najlepsze
Tez bym chciala karmic jak najdluzej,ale juz sie nauczylam,ze na wszelki wypade mleko warto miec,bo gdzie ja bede w srodku nocy szukala w razie czego :ico_noniewiem:
,pamietam że jak spała to prosiłam aby spała jak najdłużej tak sie bałam tego karmienia! tym razem jestm juz mądrzejsza i sie nie poddam tak łatwo
Jej Agusia,ja chyba tez tak bede,bo sie tego karmienia boje ze szok.Naprawde wole jeszcze raz urodzic,niz przystawiac dziecko do piersi :ico_noniewiem: Ale tez sie uparlam,ze bede wyla z bolu ,a bede karmila :ico_brawa_01:
a tak tak, bo tatusie to wszystko przeliczaja juz widze te kupki i siuski razem
No dokladnie.Moj juz mowi:No, zobaczymy ile nas bedzie ten darmozjad kosztowal :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 18:20

dziewczyny a zaczyna wam leciec juz siara? slyszalam ze juz powinna mi nic nie leci, a jak nie bede miec pokarmu :ico_szoking:
mi tez nic nie leci, mojej kolezance tez nie leciala, dopiero po porodzie zaczlo jej leciec chyba mleko

Awatar użytkownika
miszka

13 sie 2008, 18:21

A i jeszcze mowi,ze skonczy miesiac i go do roboty trzeba wyslac :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 18:21

tym razem jestm juz mądrzejsza i sie nie poddam tak łatwo
:ico_sorki: no tak juz masz doswiadczenie wiec wiesz co Cie czeka...
zobacze moze sie uda ale mleko wrazie co kupie skoro butelki juz kupilam :ico_oczko:
kupuja takie najtansze pieluchy -no name-juz chyba wiem dlaczego
niby tansze ale wiesz takie mniej chlona i jak sie bobo raz zesika to juz musisz zmienic albo mu przeleci albo sie odparzy-ja wole zainwestowac w lepsze pieluchy chociaz na poczatek jak skorka taka delikatna.....a tak to potem bede musiala kupowac masci na dupke

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”