ja nie mam pojecia co do mleka, plauje karmic piersia jak najdluzej, a pozniej spytam sie poloznej jakie mleczko najlepszeA mleczko juz macie jakies upatrzone?
ja leje.....
witaj u Ciebie tez patrze, ze leci suwaczek jak oszalalyHej Pati85 jejciu a Tobie tylko 35 dni zostało![]()
![]()
pewnie już nie możesz się doczekać spotkania z synkiem
Tez bym chciala karmic jak najdluzej,ale juz sie nauczylam,ze na wszelki wypade mleko warto miec,bo gdzie ja bede w srodku nocy szukala w razie czegoja nie mam pojecia co do mleka, plauje karmic piersia jak najdluzej, a pozniej spytam sie poloznej jakie mleczko najlepsze
Jej Agusia,ja chyba tez tak bede,bo sie tego karmienia boje ze szok.Naprawde wole jeszcze raz urodzic,niz przystawiac dziecko do piersi,pamietam że jak spała to prosiłam aby spała jak najdłużej tak sie bałam tego karmienia! tym razem jestm juz mądrzejsza i sie nie poddam tak łatwo
No dokladnie.Moj juz mowi:No, zobaczymy ile nas bedzie ten darmozjad kosztowala tak tak, bo tatusie to wszystko przeliczaja juz widze te kupki i siuski razem
tym razem jestm juz mądrzejsza i sie nie poddam tak łatwo
niby tansze ale wiesz takie mniej chlona i jak sie bobo raz zesika to juz musisz zmienic albo mu przeleci albo sie odparzy-ja wole zainwestowac w lepsze pieluchy chociaz na poczatek jak skorka taka delikatna.....a tak to potem bede musiala kupowac masci na dupkekupuja takie najtansze pieluchy -no name-juz chyba wiem dlaczego
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość