ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 11:25

no ja zrobie na jutro moje stałe ciasto, bo taniej wyjdzie niz kupne a wiadomo ze przed wypłata zawsze na koncie jakos dziurawo :ico_noniewiem:

Mila jednak nie ma zamiaru isc spac choc juz marudzi strasznie..jeszcze walczymy z bajami...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 11:29

jagodka24, fajnie ze do nas zawitalas

GLIZDUNIA, nie wiem czy cie to pocieszy, ale kinga tez jest wybredna co do jedzenia...

ladybird23, pogpody zazdroszcze, aczkolwiek sie przejasnilo u mnie, ale tez nie chce mi sie nonono z domu ruszac... len smiedzacy ze mnie...

[ Dodano: 2008-08-29, 12:02 ]
młoda śpi, obiad gotowy, wiiec tera czas na lenistwo...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 12:13

u mnie tez spokoj..
zrobiłam porzadek w zabawkach Milki bo w wiadrze sporo jeszcze jakichs grzechotek itp miała i tylko to wszedzie rozwalała a ani jedna sie juz nie bawiła i jakos tak opustoszało to wiadro :ico_noniewiem: chyba czas pokupic jakies zabawki odpowiednie do wieku :ico_noniewiem:

nałozyłam se maske na twarz tak w ramach relaksu...i co to teraz zrobic z tym wolnym czasem?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 12:22

no i ja mam chwilke czasu...Maya poszla spac......a mi sie zbytnio nic nie chce robic.....tez bym sie kimnela...tak dla zabicia czasu....

Lady,ja ostatnio tez segregowalam Mayci zabawki,mam duze pudlo takich dla niemowlaka juz na szafie a teraz Mayci mniej zostawilam i juz nie zamierzam nic dokupywac :ico_nienie:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 12:36

ale ja mam wrazenie ze ona nie ma takich zabawek ktorymi sie chetnie zajmie, sama zabawi..jedynie co to chodzi wszedzie z ksiazeczkami no i od czasu do czasu ułozy wieze z plastykowych klockow :ico_noniewiem: ma jedna lale tylko, ktora r :ico_noniewiem: ozbiera i ubiera na okragło :ico_wstydzioch: misie zrzuca z połek i na nowo układa...o i zaczeła tez sobie korale zakładac :ico_szoking: i jesc te koraliki, tzn mamlec je... :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-08-29, 12:39 ]
a ja zauwazyłam ost u sibie ze jak mi sie nudzi to szukam czegos do jedzenia :ico_noniewiem: własnie zjadam drugiego wafla ryzowego z twarozkiem szczypiorkowym :ico_wstydzioch: masakra jakas sie zaczyna, tak nie moze byc...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 12:41

to Maya ma staly repertuar gier i zabaw.....czasem wiadomo z nudow wymysla cuda ale tak normalnie to buduje cos z klockow drewnianych-ostatnio buduje inne rzeczy niz wieze,ksiazeczki oczywiscie,lalki,stoliczek jest tez na topie,buty mamy...pilki,wozek dla lalek i wczoraj na nowo odkryla pieska na sznureczku...no i tv ciagle na topie.....zadziej zerknie do pianinka grajacego.....ostatnio tez duzo bwila sie kubeczkami takimi co sie uklada od najmniejszego do najwiekszego,ma tez takie miseczki......i to chyba by bylo na tyle :ico_noniewiem: a no i jeszcze wszedzie lazi z pedzlem do rozu i plastikowymi lyzeczkami :ico_puknij:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 13:10

przyszła dzisiaj do mnie paczka - pierwszy zakup dokonany przez allegro :-D

juz wam sie chwale :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 sie 2008, 13:20

no Doris,gratluje zakupu,doszlo w calosci!!a do tego jeszcze kwiaty czy to juz w ramach tego?no a sorki ze pytam,dajecie kase na prezent czy jakis prezent??jak tak to jaki???

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 13:29

a do tego jeszcze kwiaty czy to juz w ramach tego
pytasz czy kupujemy kwiaty do tego?? nie, bo to wesele na ponad 100 osob i bedzie wystarczajco duzo kwiatow, wiec jak my nie damy to nic sie nie stanie...

my nie dajemy kasy tylko kupujemy prezent. zastawe kawową z Lubiany. w niedziele jedziemy do Lubiany po nią do sklepu firmowego (jak zwykle na ostatnią chwile...), bo tutaj w sklepach z porcelaną zaplacilibysmy 2 razy drożej co w firmowym sklepie. a ze Lubiana jest za koscierzyna to nie daleko.

ale chce w fajny sposob dac prezent Iwonie i Pawlowi, a nie w zapakowanym pudle i kupujemy taki wiklinowy kufer, sianko i tak to zapakujemy =D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 13:32

no doris bardzo aldna pamiatka!!choc ja szczerze mowiac takiej nie chciałabym dostac bo nie miałabym gdzie tego postawic :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”