hej mamuski
wiecie co... czy was skorcze bola tak jak na @ czy inaczej?? Mnie brzuszek wczoraj kul ale nie wiem czy to byl skurcz. Byl twardy ale nie jak kamien. Ale bol mialam tylko jak sie ruszalam, jak lezalam w miejscu to nie bolalo nic.
Moj maz sie przestraszyl i kazal sie spakowac!!! Przeciez to jeszcze czas!!!

tzn czas na Juniora!!!

Ale w tym tygodniu wszystko trzeba bedzie uprac, wyprasowac, poukladac i spakowac.
Aha czy uwazacie ze trzeba wyprac kombinezonik?? czapke szalik?? dresiki??
Motylek22, ale fajnie!!!

tez bym chciala juz miec lozeczko ale i tak bysmy go nie rozlozyli bo trzeba poprzesuwac wszystko i zorbic miejsce. Ale chyba w tym tyg kupimy juz wszystko i bedzie czekac.
dana, malutka sie wam pokaze jak tylko bedzie na to gotowa!!! nie ma co na sile ciagnac jej na swiat!!! Skoro tam jej dobrze to niech siedzi poki moze. Ja wiem ze latwo sie mowi - sama tez nie moge sie doczekac.

ale my - rodzice decydowalismy ze jestesmy gotowi, ale to nasze male lobuziaki zadecyduja dokladnie kiedy
Dzis idziemy na wycieczke do szpitala. Ma nas orpowadzic lekarz i wszystko opowiedziec

oczywiscie jesli na izbie przyjec bedzie w miare mniej porodow niz ostatnio (5 kobitek rodzilo na sali, 7 czekalo na moment samego porodu)