Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2009, 10:23

Sabcia, - zazdroszcze Ci tego gorąca bo u mnie chłodno i pochmurno :/ ale troszke mi się humor poprawił bo przed chwilą dzwonili od męża z pracy że przyjeli nas na wycieczkę :523: i w czwartek za tydzień wyjezdżamy na 4 dni :523:
jedziemy do Łukęcina
Mamuśka jak to mamuśka jak zwykle niby to żartem niby serio ale musi dogadywać - zawsze wszystko co mnie dotyczy to proste bajecznie ona to miała zawsze i ma teraz trudno - wczoraj czekaliśmy na nia a przyszli o 20 bo mamusia to musi się wyspać po pracy więc wróciła o 15 i drzemała do 19 - a my jak czopy w domu czekaliśmy na nią :ico_zly:

[ Dodano: 2009-06-02, 10:26 ]
Ciekawe gdzie ja znajde strój kąpielowy na swoje bufory :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-06-02, 10:29 ]
Sabciu ostatnio ranne jedzenie to też dla mnie koszmar nie wiem co bym zjadła a zazwyczaj jem na siłe ale w ciągu dnia juz jakoś lżej mi wchodzi jedzonko :ico_obiadek:

Awatar użytkownika
Sabcia

02 cze 2009, 10:40

jedziemy do Łukęcina
wow no to fajnie - zycze udanej pogody w takim razie :ico_haha_02:
Ciekawe gdzie ja znajde strój kąpielowy na swoje bufory
buuueeeehhheeeee dobre, ja ostatnio jak moj cycnik w ogrodku wywiesiłam to sie pochmurno zrobiło hahahahah

Awatar użytkownika
bigottka

02 cze 2009, 10:57

strój kąpielowy na swoje bufory :ico_haha_01:
Nie martw się nie jesteś jedyna co ma ten problem.
Ja nie mogę znaleźć zwykłego stanika dobrego bo wszystkie są za małe a co dopiero strój kąpielowy chyba nie będzie mi się chciało szukać czegoś a może się skuszę i poszukam ale jeszcze nie jestem pewna.

A co do pępka to u mnie nie ma go jeszcze ruchów też nie :ico_zly:
Ja właśnie zabrałam się za skrobanie ściany ale ciężko farba stara schodzi jestem urobiona już po pachy a co dopiero później??

Katka
Wodzu
Wodzu

02 cze 2009, 11:08

asiko nie moge sie powstrzymac, by nie skomentowac Twoich fotek ślubnych - wyglądałaś po prostu OBŁĘDNIE :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

02 cze 2009, 11:16

bigottka, ja ostatnio mam słabe ruchy i mysle ze mała sie obróciła ze lezy pleckami do brzuszka bo kopniaczki sa bardziej w srodku brzusia dzis jedynie co to poczułam kopniaka w dole brzucha :ico_haha_01: takze moze znowu jest we wlasciwej pozycji, tak jak pisze nie zawsze sa mocno wyczuwalne czasami naprawde ledwo ledwo takze moze ty masz kopniaki ale uwazasz to za cos innego

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 11:30

ja tez nie czuje jak dzidzia kopie, ale nie martwie sie jeszcze, bo po pierwsze w I ciąży ruchy dziecka moze byc czuc dopiero w 20 tyg
po drugie lekarz na usg stwierdził ze dzidzia jest tydzien mniejsza niz wychodzi z terminu
po trzecie mam troszke tłuszczyku i to moze ograniczac wyczucie
po czwarte moze faktycznie dzidzia jest obrócona pleckami
a po piąte moze poprostu kopie mnie w nocy jak spie :ico_haha_01: piotrek mowił ze czuł raz jak dzidzia kopła własnie jak spałam (pisałam wam o tym)
wiec poczekajmy jeszcze z nerwami szkoda maluszków :)
a tak wogóle mi pępek tez nie odstaje i nie wiem czy bedzie bo ogólnie to moj pepek jest taki głęboki i poza tym jednym bólem co pisałam nic nie wskazuje by miał sie pępek zmienic...
hmm plecki mnie bolą non stop was też?
ide szukac weny na obiadek, jakies pomysły? :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 11:50

Witam w piekne pochmurne przedpołudnie :-D
Ciepło ale chmur na niebie pełno. Dzięki temu nie puchną mi ręce :ico_sorki:
Ja własnie wcinam truskawczki ze śmietaną i was doczytuje!!
przyjeli nas na wycieczkę
ale super też bym wyjechała gdziekolwiek byle by gdzieś poza dom!!
kąpielowy na swoje bufory
haha też się zastanawiałam nad tym!! Lekko nie będzie :ico_brawa_01:
U mnie pępek narazie wychodzi ale jeszcze siedzi w środku, bo ja miałam go bardzo głęboko więc jeszcze ma czas rzeby wyleźć.
Może dzisia zrobie wreszcie porządek ze zdjęciami i wkleje!!!

[ Dodano: 2009-06-02, 11:51 ]
A u nas na obiadek dzisiaj botwinka (mniamciu mniamciu) i kotelty mielone z ziemniaczkami z parownika. Tylko na surówke nie wiem co??
Może jakieś pomysły na prosta sałatke??
iw_rybka pytałaś o ciasto z gaaretką, to sernika na zimno z torebki :-D jest smaczny i szybko się go robi!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 11:54

Może dzisia zrobie wreszcie porządek ze zdjęciami i wkleje!!!
wklej wklej...

ja szukam natchnienia na sprzątanie, i jakos znaleść nie moge...
bo strasznie nie lubie sprzątać sama, i nawet nie chodzi o pomocnika tylko o kogos do kogo mozna by buzie otworzyc....
kto jest niedaleko wawy i mu sie nudzi ? :-D
a zaczynam porządki bo gdzies za miesiąc bedziemy sie przeprowadzac do piotra rodziców (jak ja sie ciesze :| ) ale cóż, jakby nie patrzył to duza oszczednosc dla nas w warszawie (jakies 600-700 zł miesiecznie) no i pomoc przy dziecku, chociaz obawiam sie ze tesciowa bedzie wszystko wiedziec lepiej... (to jej pierwszy wnuczek a ma juz po 60...) nie wiem jak to zniose /ale ogólnie ją lubie wiec moze tylko panikuje? hmm czas pokaze/

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 cze 2009, 11:57

Witam i ja :ico_haha_02:
Właśnie wróciłam z zakupów i ledwo żyję. Czuję się jak po godzinie intensywnego aerobicu.
Ja na obiad robię dziś najprostsze danie świata, czyli spaghetti :ico_haha_01: Nic mi się dzisiaj nie chce i jeszcze kotka mnie wkurza, bo cały czas łazi za mną. Nie wiem o co jej chodzi. Jedzenie ma, wodę ma, w kuwecie czysto :ico_olaboga: Nawet jak się kłądę, to ona obok i się wtula. :ico_zly:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 cze 2009, 12:00

Ja na obiad robię dziś najprostsze danie świata, czyli spaghetti
to i ja chyba zrobie :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”