Ojojojoj To sie wpakowałas jak sliwka w kompot. Juz nie wiem co Ci poradzic, ale ten ból to raczej normalny nie jest... Przynajmniej tak mi sie wydaje.
jeżeli nie jest zbyt silny to ból w kroczu zdarza się dość często, to jest efekt rozsuwania się miednicy i jest normalnym objawem. Ja na szczęście uniknęłam w obu ciążach tego bólu ale bardzo czuję rozciaganie się macicy
ja na ogół mam tak najpierw zaczyna mnie bolec brzuch tak jakbym @ miała dostać i mi puchnie ,potem tak mnie zaczyna krocze kluć ze nie mogę sie ruszyć i siedzę czekając aż minie a czasami później mam taki krwisty śluz.....
Ika202, niekoniecznie dziwna, po prostu kazda z nas jest inna i każda ciąża jest inna tak jak i urodzone z niej dzieci
Obiadek zjedzony a na zdjęcie muszę chyba poczekac do przerwy w meczu
[ Dodano: 2007-06-06, 18:14 ]
Wiecie co idę na chwilkę sie położyć bo aż mnie kręgosłup boli i w ogóle mi tak duszno i ten brzuch jakbym miała rodzic a do tego Buba łazi za mną i ryczy a muszę jeszcze iść pranie powiesić i trochę ogródek poczyścić bo kurcze same chwasty mi tu rosną i kwiatki mi wszystkie zeżrą za niedługo do was wrócę