Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

08 sty 2008, 23:45

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

dobranoc i kolorowych snow :-D

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2008, 09:16

Witam :-)

Ja bylam wczoraj na zakupach ciuszkowych wiec samopoczucie dzis rewelwcyjne :-D dzis tez jade bo nie kupilam wszystkiego...

Gabrysiu, Emilka fajniusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kurcze moja Maja jakas strasznie mała mi sie wydaje na tle waszych maluszkow :ico_noniewiem:

Asia, Wiki faktycznie jest duza i urocza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Zdrowka dla Oliwki, zeby zadna choroba ją nie dopadla...

Wczoraj zabralismy Maje z nami na zakupy i co chwila kładła sie na podloge w galerii i płakała :ico_olaboga: i za nic nie wiedzielismy o co jej chodzi :ico_olaboga: z nia to lepiej z domu nie wychodzic...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2008, 10:40

Gabrysiu, Emilka teraz napewno do 19-ej nie wytrzyma bez spania a nie usnie pewnie wczesniej jak o 14-ej wiec i wieczorem pewnie usnie pozniej... ale pocieszajace w tym jest to ze jutro dłużej pospi :ico_haha_01:

A ja kupilam sobie spodnie dzinsowe i pasek a dzis ide po jeszcze jedne spodnie i bluzeczke... aha i strasznie podobaja mi sie fioletowe rajstopy wiec koniecznie to tez musze zakupic :-D Mai pewnie tez cos przybedzie :-D

Gabrysiu, a moge wiedziec co kupilas mężowi? Pytam bo ja zawsze mam problem z prezentem dla Piotrka...

Awatar użytkownika
Natashka

09 sty 2008, 10:44

Iwonko to fantastycznie ze taki fajny zakkupowy dzioenk mialas :ico_brawa_01: i tak tak pochwal sie koniecznie

Gabrysiu moze jednak Emi sie zlituje nad wami i pojdzie spac ladnie pod wieczor, aby mamusia i tatus mogli poswietowac
I dla męża wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :ico_prezent: :ico_prezent:

my dzis wstalismy przed 9 ale zasnelismy przed 2... Oskar teraz jak zasypia po 19, ok 20 to 2 godziny pozniej sie budzi, placze i nie wiem o co mu chodzi, a wczoraj to nie moglam go w ogole uspokoic, nawet na rekach...
tulalam,lulalam i nic :ico_noniewiem:
w koncu mu dalam vibrucol i uspokoil sie z placzem i juz myslalam ze zasnie a tu gdzie tam, siedzial w lozeczku i sie patrzyl, to potem go wzielam do siebie i spalismy :ico_noniewiem:

wiecie co -odnosnie tych awantur i chiosterii
ja juz po prostu nie wiemczasami co zrobic jak Oskar zaczyan swoje wrzaski....
staram sie to ignorowac, ale jak np zmieniam mu pieluche a on zaczyna mi uciekac , ja go klade a on zaczyan drzec sie jakby conajmneij go ze skory obdzieralii i wicaz sie wyrywa...to jak mam to ignorowac :ico_olaboga:

a teraz jak zaczyna swoje chisterei tez to zaczyan wszystkim rzucac, lub wszystko zrzucac co ma pod reka....i czy cos takiego tez ignorowac???

gadanie mu nic nie daje, ma to w nosie... po prostu jest nieznosny ostatnio, jesli chodzi o te awantury, jak codziennie jednna jest min to cud ze nie wiecej

gdzie sie podzial moj grzeczny synek??!!

czy to jest taki okres-probowania sil czy on juz taki niegrzeczny bedzie :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

09 sty 2008, 10:49

Witam

A moje dziecię jeszcze śpi, zasnełą po 23 :ico_szoking: i od tamtej pory śpi i śpi, ma to po mnie :-D

Awatar użytkownika
Natashka

09 sty 2008, 11:05

wow Asiu ale malutka ma super spanko :ico_brawa_01:
hehe co prawda pozno chodzi ci spac ale i tak tyle spi ze z rana mozna spokojnie miec czas dla siebie :ico_oczko:

no Oskar ma zdecydowanie spanie po mnie, gdyby mial po T to bym miala duuzo luzu bo by tylko wciqaz chcial spac :ico_haha_01:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2008, 11:14

Natalia, u nas histerie Mai to codziennosc... juz nie raz sie zdażylo ze Piotrek dzwonil do mnie zebym przyjechala na chwile z pracy bo on sobie nie moze z nia poradzic, bo placze a on nie wie o co jej chodzi...

Ale nie wszystkie dzieci tak mają, ja kilka dni temu bylam u kolezanki ktora ma coreczke 10-miesieczna i bylam w szoku ze dziecko moze byc takie grzeczne...
Tak juz musi byc.... jedne dzieci sa grzeczne a inne niegrzeczne... tylko dlaczego akurat moje musi byc niegrzeczne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Natashka

09 sty 2008, 11:17

Gabi mam nadzieje ze przejda te awantury, bo czasami juzx nie moge...
jak jzu tak czasami caly dzien to trwa i na prawde nie wiadomo o co mu chodzi to juz w myslach spuszczam mu lansko na tylek :ico_wstydzioch: , czasami mi sie zdarza krzyknac nie ukrywam, ale albo robi wielkie oczy i nie reaguje albo ma to w ogole w nosie :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

no coz pozostalomi miec nadzieje ze to przejdzie

my tez za niedlugo pojdziemy na spacer, ale u nas srednio ladnei za oknem..... chco nie najgorzej wiec nei narzekam

i mamy juz 3 4-ki, do wyjcia zostala jeszcze tylko dolna :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-01-09, 10:19 ]
Iwonko ale Osakr jak byl taki maly to tez byl grzeczny, takie awantury u nas zaczely sie z 2 miesiace temu, lub nawet troszke mniej... no wiadomo od czasu do czasu wczesnierj mial jakies gorsze dni ale nie az tak jak teraz i uspokajanie to byla sekunda a nie tak jak teraz w ogole zazwyczaj nie mozna...

jejuuu a jak mnie wkurza madrzenei sie ludzi ktorzy sa przy takiej chisteri ia nie maja dzieci, albo w ogole sie wymadrza ktos co powinnam zrobic, jakby taka obca osoba w ogole znala moje dziecko lub wiedziala w tym momencie o co mu chodzi... :ico_puknij:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

09 sty 2008, 12:19

Bunt to u nas normalka, rzut na glebe, gryzienie,szczypanie bicie :ico_szoking: i to wszystko córka robi mnie, bo tylko ja z nią jestem caaaałe dnie. Jak kładzie się na podłoge to wychodze z pokoju ona biegnie za mną, podbiega gryzie, a ja nic. Po jakimś czasie podchodzi i się przytula, dopiero tedy reaguje. Bunt dwulatka,normalka :-D

Awatar użytkownika
Natashka

09 sty 2008, 12:25

ale nasze dzieci dopiero co skonczyly roczek hehehe :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

to tez niezla Wikunia z tym gryzieniem po czasie jak mama wychodzi.... :ico_haha_01:

:ico_haha_01:
pozyjemy zobaczymy ajk to bedzie pozniej

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”