Hej dziewczyny! Ale sie rozpisalyscie, duzo czasu mi zajelo zanim wszystko przeczytalam. Ja jutro wybieram sie na wycieczke wiec bede dopiero w sobote... Jak ja przezyje bez tik taka?? Juz tesknie... Wisienko, ja w marcu zmienialam mieszkanie i myslalam ze w starym to nie ma praktycznie nic mojego a jak zaczelam wszystko pakowac to nie widzialam konca... No i przy okazji szafe z ubraniami przejrzalam, troszke fajnych rzeczy znalazlam, tylko ze teraz w nic sie nie mieszcze

A jak zaczne sie miescic to pewno zapomne ze to cos fajnego mam... Wogole czasami jak kupie sobie cos nowego i duzo to uzywam to potem sie zastanawiam w czym ja chodzilam jak tego nie mialam
Ika mam nadzieje ze wszystkie Twoje dolegliwosci wkrotce mina
Bozenko trzymam kciuki zeby maz w koncu pstryknal foteczke, ja to mam strasznie ciezko mojego namowic, ostatnio jak chcialam zeby mi zrobil to przypomnial sobie ze musi filmik z kamerki zgrac, potem nie mogl trzymac aparatu w rece tylko musial rozlozyc sobie specjalny stojaczek, katastrofa... Jak wroce z wycieczki to wkleje jakies swoje nowe zdjeciatko... Bedzie co tydzien, a co mi tam