kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 sie 2008, 11:16

no to ja schudlam po porodzie 15 kg a w ciazy przytylam 10kg wiec 5 kg dostalam gratis :-D jestem szczuplejsza niz przed ciaza, a nic specjalnego nie robilam, w ciazy mialam dwie diety cukrzycowa i watroowa wiec na pewno t dalo mi duzo, po porodzie tez diete musialam trzymac watrobowa..wiec :-D bardzo sie ciesze...
dzis moj malutki tez nie spal ciekawie, budzil sie co chwile na cycunia.. spalam jak zajac... ech.. moze to ze malo mleczka mam..nie wiem.. :ico_noniewiem:
ja cytrusow jeszcze nie jadlam, ale cole pilam i nic nie bylo malemu. z owocow jadlam tylko jablka, gruszki i pare razy banana (banan to tez cytrus hihih :ico_wstydzioch: ) po tych owockach nic malemu nie bylo..
dzis robie zupe buraczkowa :-) ktora ma ochote? :-D zapraszam :-D

wiecie co... to glupie... ale chcialabym znowu byc... :ico_ciezarowka: ... wlasnie wczoraj zbystrzylam ze moja sasiadka jes :ico_ciezarowka: w dosc duzej juz ciazy... super uczucie byc w ciazy...

i nawet juz nie pamietam bolu porodowego.. choc bolalo :ico_placzek:

:ico_kawa: na dobry poczatek dnia i kawalek :ico_tort:

BUZKA :-D

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 12:04

czesc, wrócilismy z usg przezciemiączkowego, wszystko ok :ico_brawa_01:

Wczoraj kupiłam sobie super kieckę na wesele, ale zapłaciłam za nią 340zł :ico_szoking: , mama mnie namówiła, chyba wszystkie imprezy w niej obskoczę, najlepsze jest to,, ze teraz musze szukac butów do niej, bo te,co kupiłam zbyt nie pasują (one były do kreacji kupionej tydzien wczesniej) :ico_olaboga:

ja mam jeszcze z 7kg :ico_placzek: niestety, jakos powoli chudnę

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 sie 2008, 12:58

prasuje malemu kazda jedna rzecz, no i te koszule męża...
ja mam to samo... koszule :ico_zly: mój dostał 3 koszule firmowe z krótkim rękawem, które mu mają starczyć szczególnie w upały :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-08-13, 12:59 ]
a Zuzia spała od 9,20 do 11.40 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 13:05

no to pospala, moj dwa razy spal po pol godziny :ico_oczko: fest..

[ Dodano: 2008-08-13, 13:06 ]
zapomnialam Was juz zapytac dawno... pierzecie ubrania dzieci juz w normalnych proszkach? ja piore w vizirze i w E. Lovela jest za droga, wiec sobie odpuscilam i malemu nic nie jest :-)

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 sie 2008, 13:32

Ja też już piorę w Vizirze sensitive i jest ok.. Zuzia znowu śpi :ico_brawa_01: mój aniołek

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 16:37

wiecie co... to glupie... ale chcialabym znowu byc... :ico_ciezarowka: .
to wcale nieglupie :-)

[ Dodano: 2008-08-13, 16:38 ]
ja wlasnie mojemu dalam herbatke z niekapka, trzyma ladnie i pije ale jak mu pomagam, sam sobie jeszcze nie umie tym dziubkiem do buzi trafic. Smiesznie to wyglada :-D :-D :-D

[ Dodano: 2008-08-13, 16:38 ]
Zuzia znowu śpi :ico_brawa_01: mój aniołek
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 18:30

jejku ale naskrobałyście !!!! :-)

A więc my używamy butelek Aventu antykolkowych jestem z nich zadowolona leciutkie i nie za duże więc Franek już próbuje sam trzymać
Dona, ciesze sie wszystko ok :ico_brawa_01:

Mój mąz tez codziennie do pracy w koszuli i krawacie tyle że jamu nie prasuje on sam prasuje sobie :ico_oczko:
pierzecie ubrania dzieci juz w normalnych proszkach? ja
zdazyło się ze prałam w naszym proszku ale ogólnie używam dzidziusia
wiecie co... to glupie... ale chcialabym znowu byc...
ja teraz jak zobaczyłam jak Franek juz jest duży to tak mi sie teskni i jak widze dziewczyny w ciązy to chciałabym badzo ale strasznie się boje przez tą cholestaze :ico_zly: i chyba odczekamy z planowaniem za jakieś 5 lat :ico_wstydzioch: chyba że Bozia zdecyduje inaczej :ico_haha_01: :-)

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 19:06

chyba że Bozia zdecyduje inaczej :ico_haha_01: :-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 22:25

Emilka Kubius na noc pije z butli 150 -160 ml tylko, że teraz juz zagęszczam mu kleikiem i tak mu to posmakowało, że nic inego nie chce gapulek :ico_brawa_01:
A butelke mamy Z Aventu i canpolu. I Z obu jestem zadowolona. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

13 sie 2008, 22:43

Dona, ja tez szukam wlasnie sukienki na sluby ale tyle kaski to chyba nie moge wydac ;(

Ja w ciazy mialam mega maly brzuszek - nawet do szpitala mnie nie chcieli przyjac bo mysleli ze to jakis poczatek ciazy. Przytylam moze jakies 10kg. Po porodzie w tydzien zjechalam 7 kg i stanelo. A teraz nawet poszlo w gore. Nie wiem co jest grane... cholipa moze w ciazy jestem? a moze to przez zastrzyk antykoncepcyjny? tylko bralam go jakies 4 miechy temu... ale okropnie sie czuje, nigdy tyle nie wazylam :ico_placzek: Cholipek waze prawie tyle co przy porodzie :)

Moja Hanka ostatnio wymusza zeby ciagle przy niej byc... Nauczyla sie krzyczec jak wychodze z pokoju badz jej pola widzenia. Lobuziara... :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”