Ja tez straciłam dzidzie szczescie trwało bardzo krótko musiałam nauczyc sie z tym zyc....... od miesiaca staramy sie znowu o dziecko niestety 4 dni temu przyszła @. dzisiaj kupiłam test owulacyjny bede probowała namierzyc ten dzien!
Czesc ja też się dołaczam do starających się o dzidziusia. Ostatnio dzieją się takie dziwne sprawy z moim organizmam i jutro zrobie sobie test i może (mam nadzieje) się uda żeby zobaczyć dwie kreseczki. A jeśli nie to staramy się dalej
W dniu w którym powinnam dostać @ miałam jakieś plamienia i mam już trzeci dzień nigdy tak nie miałam. Do tego dołączyły bóle brzucha przed i teraz cały czas mnie boli, czasem miałam bóle ale nigdy tak długo i są one takie dziwne. Do tego boli mnie strasznie kręgosłup i latam co 10 min do kibelka. Dziwne zmęczenie chociaż nic męczącego nie robie. Wiem że to wszytsko to mogą nie byc oznaki ciąży ale może jednak
Zawsze myślałam że jak się dostaje @ to nie można być w ciąży ale czytałam że mogą się dziać takie jakieś dziwne plamienia.
Do tego dołączyły bóle brzucha przed i teraz cały czas mnie boli, czasem miałam bóle ale nigdy tak długo i są one takie dziwne. Do tego boli mnie strasznie kręgosłup
Nie chcę Cię straszyć ale co nieco się naczytałam o takich rzeczach i lepiej jakbyś udała się do lekarza!
miałam jakieś plamienia i mam już trzeci dzień nigdy tak nie miałam
magduś81, mam nadzieje ze bedzie dzidzius
ja w zeszlym miesiacu tez mialam takie plamienie , nawet zalozylam taki watek... po 3 dniach przyszła @ :-(
ale mam nadzieje ze Tobie sie udało moze dla pewnosci zrob test