cześć kobietki
u nas nocka spokojna, ale za to 3 pobudki, bo karmienia co 2h, ale krótkie, więc i tak w miarę się wyspałam.
Jak któraś z Was ma ochotę, to wypełnijcie sobie króciutką ankietę, można załapać się na darmową farbę do włosów:l
ink usunięty przez obsługę forum
Murchinson to zrobimy dzisiaj drugie podejście do fridy, może będzie jak z kąpielą, najpierw był płacz w czasie, a teraz jak wyjmujemy z wanienki to jest płacz
uszka czyszczę tylko z wierzchu patyczkiem z ogranicznikiem, do środka nie wkładam.
Emilia Krzysiu też ma codziennie właściwie problem z oddaniem gazów, ale uspokaja się przy piersi albo przy herbatce humany i zazwyczaj zasypia podczas picia, kropelek żadnych mu nie podaję.
NOWA wszystkiego najlepszego :ico_prezent: gdzie się wybieracie na wakacje?
Ania kurcze, aż tak poważnie ze słuchem Hani
mam nadzieję, że laryngolog stwierdzi, że to jednak nie to
moja chrześniaczka miała problemy ze słuchem, kilka razy czyścili jej uszy, aż w końcu miała operację-kiedyś o tym pisałam, może pamiętasz, tyle że jej mama zaniedbała sprawę.
Mariola Krzysiu też miał badany słuch w szpitalu na sprzęcie Wielkiej Orkiestry, ale to nie gwarantuje, że nic się ze słuchem nie będzie działo w przyszłości, trzeba obserwować dziecko.
Koroneczka niezły bajer z tym aspiratorem z melodyjką
Motylek i jak tam Twoje kocisko, uspokoiło się? Moje koty już nie wracają uwagi na płacz małego, ale zazdrosne są cały czas, szczególnie kotka i jak tylko ktoś trzyma Krzysia na ręku, to ociera się o tą osobę i przynosi swoją myszkę i chce, żeby jej rzucać
Wczoraj wieczorem doznałam szoku
moje dziecko samo obróciło się z plecków na boczek
ogólnie jest strasznie silny, główkę dźwiga i potrafi długo sztywno utrzymać, jak leży to kręci z boku na bok swobodnie.
Dzisiaj zrobiłam test ze spodniami sprzed ciąży, już się w nie mieszczę
tylko w pasie nie mogę dopiąć
ale idzie ku dobremu, zostało jeszcze 5kg do zrzucenia.