coffe pisze:Dostalam chyba jakiegos stanu zapalnego narzadow plciowych, ladnie mowiac. Po ostatnim usg, a trwalo ono dosc dlugo, teraz mnie piecze, swedzi i pobolewa
Coffe, jesli swedzi Cie tylko na zewnatrz, to ja mam to samo. Od tygodnia z tym walcze. Nasze organizmy sa mocno oslabione i lapiemy rozne swinstwa, czesciej chodzimy do toalety, podcieramy sie, itd... Ja juz kiedys cos takiego mialam. Nie byly to zmiany grzybiczne. To co Ci moge polecic z metod, ktorymi mi sie udalo wyleczyc i widze ze teraz tez zaczyna przechodzic, to nie mocz sie dlugo w wannie, nie uzywaj normalnych mydel - kup sobie do higieny intymnej plyn (dobry jest taki niebieski AA) i myj sie tam dokladnie - nawet nakladaj ten plyn i troche z tym stoj pod prysznicem - on przynosi duza ulge, a po umyciu posmaruj sie taka mascia LINOMAG (dostaniesz w aptece bez recepty). Ta masc to jest cos podobnego czym kiedys malym dzieciom sypalo sie pupy jak mialy tam optarte od pieluszek. Mozna to kupic i w masci i proszku. Naprawde pomaga! A jesli czujesz ze swedzi Cie tez w srodku to koniecznie zglos sie do lekarza, bo to bardziej niebezpieczne!!! Mozesz tez na wszelki wypadek zrobic sobie badanie moczu, zeby sprawdzic czy nie masz infekcji...
Ja chyba okropnie przechodze ta ciaze. Zadna moja kolezanka tak nie cierpi tu w okolicy, poza opowiesciami bratowej, ktora wymiotowala nawet myjac sie pod prysznicem :) Dzisiaj zwracam wszystko co wezme do buzi, to jest okropne. Sa posilki i napoje na ktore na sama mysl lece do toalety i jest zwrot Slinotok mam olesny i wygladam jak wiedzma. Moj maz stwierdzil ze trzeba mi kupic nowe rzeczy i wyslac do fryzjera. Chyba dawno mnie nie widzial w stanie rozkwitu i zaczyna mu tego brakowac.
Jak tylko wymiotuje to spie dwie godziny bo organizm mi wysiada...
Ale staram sie wstawac i troche ruszac, cos robie na kompie.
Coffe ja mam prace w domu, ale przez ostatnie 5 tygodni wszystko zawalilam. Mam zaleglosci. Jednak wierze ze nadrobie. Podobno jak przechodza te mdlosci to dziewczyny dostaja niezlego kopa tworczego i sa bardzo kreatywne
Zobaczcie to http://butik.we-dwoje.pl/miran_q_91_top ... d-1708.htm Na poczatku myslalam, ze to sukienka i bardzo chcialam ja miec - ale jak sie okazalo - to koszula nocna :) Ale sliczna prawda?
Dziewczyny - oglaszam konkurs na imiona! Piszcie propozycje! Musimy zajac sie czyms innym niz mysleniem o tym jak nam niedobrze! Piszcie koniecznie, bo my z mezem ubogo - mamy jedno imie wybrane i nic wiecej.
MIKOŁAJ