Witajcie Słoneczka, jak minął dzionek??
Asiu, mam nadzieję, że te okrutne bóle szybko Cie opuszczą!! dużo zdrówka!
malgoska, nie bój się leków, skoro lekarz Ci je przepisał to wiedział co robi, a lepiej je wziąc niż nie daj Boże żeby niezaleczona choróbka miała jakieś złe działania!
W ogóle dziewczyny, widzę że macie fobię leków, fakt nie powinno się brać leków w ciąży, ale niekiedy jest to konieczne, nie musicie sie obawiać, bo fakt pisze na ulotkach, że niewskazane dla kobiet w ciąży - ale głównie jest to po to aby służyć za przestrogę żeby w ciąży nie brać leków na własną rękę! Jeżeli lekarz Wam coś przepisuje, to wie co robi, na pewno nie ma złych intencji i wierzcie mi nawet antybiotyki mają taką formę i odmianę, że są na tyle "lekkie", że nie zaszkodzą ani Wam ani dzidzi, tylko na pewno pomogą! Pamiętające, że niewyleczone choroby mogą miec gorszy wpływ na organizm i co gorsza na dzidze, niż lekarstwa - zaufajcie lekarzom, to dla Waszego dobra
W gołe dużo zdrówka moje kwietnióweczki, ja też jestem zasmarkana i kicham i prycham jak nawiedzona, ale jakoś ciągnę hehe, ale jak widzę te szare chmurska za oknem to aż mnie ciary przechodzą, tak mi się chce słoneczka, na spacerek bym poszła, fakt codziennie spaceruje do pracy, ale to nie to samo co spacerek z mężusiem
Trzymajcie się dzielnie i zdrowo moje robaczki, wielki buziak i przytulaski na wygrzanie