Witajcie:)
Wisienko powodzenia ja tam mysle ze sie pouklada u nas tez bylo nieciekawie a wy przecież w Warszawie macie wieksze mozliwosci niz ja w tej Jeleniej Dziurze. Ja chodzilam na step i polecam na basen tez bym sie bala chodzic jak jest tak zimno.
Yvon znajdziesz jakas prace spokojnie. A tak nie marudz bo tytul miec dalej uważam jest czyms co zaprocentuje w przyszłosci jeszcze sie przekonasz nikt ci tego juz nie zabierze
Sylwia no ja tez uwazam ze lepiej juz bylo zrobic kurs kosmetyczny czy fryzjerski moze to malo ambitne ale kolezanka z podstawówki otworzyla zaklad zarabia ladnie do tego ma uczni do pomocy za ktorych bierze pieniazki. Stac ja na to aby sie budowac. A ty z jednej strony masz przerabane bo wiesz ile kto zarabia rzyeczywiscie moze byc to irytujace sobie naliczac mniej.
U mnie jakis postep rozmawialam z szefem juz wiem ze szefen bo powiedzial ze z jego strony jest moja oferta rozpatrzona pozytywnie ma wyslac mi umowe jeszcze dzisiaj bo dziewczyny jestem dobra ale ja tylko pantoflowo wiem o zarobkach bo sama sie nie spytalam a on tez nic nie napomknął na ten temat Rysiek mi dogaduje ze wygadana jestem tylko w domu a ja chyba rzeczywiscie przez to siedzenie z dzieckiem od 2 lat mam problem z komunikacja... Rozmawialam tez z niania jestem zadowolona ze to wlasnie ona zajmie sie moim dzieckiem uspokoila mnie troszeczke ze sobie poradzi mam sie nie martwic i ze uwielbia takie maluchy zajmowala sie tez 5 miesieczna wiec nastawila mnie optymistycznie bo ja mam takie strasznie mieszane uczucia z jednej strony ciesze sie a z drugiej zamartwiam zasiadlam w tym domu i zdziczalam...
Mam tez do was pytanie jak ja mam sie ubrac do tej opery?