inia1985, i
Kocura

za kolejne mijające tygodnie:)
izuśfantastycznie, że mała zasnęła bez smoka, to teraz już z górki będzie:)
elibell, sto lat dla Elizki

dziękuję bardzo!
elibell, sto lat dla Elizki

to fajnie, po tylu latach, że ludzie umieja sie, zorganizować i spotkać, u nas też robią spotkania klasowe, mi się udało być na jednym, a teraz, że ja wyjechana za granicę to niestety, nie udaje się mi zobaczyć innych, bo zawsze organizowane są spotkania w okresie świąt Bożego Narodzenia, a niestety w tym czasie my nie mamy możliwości jechać do PL, ale z kilkoma osobami mam stały kontakt więc jest ok:) Nawet z podstawówki z ludźmi kilkoma wciaż mamy kontakt, w sumie miałam zgraną klasę w podstawówce i to bardzo, byliśmy jedną z nielicznych klas bo około 20 osób, w tym tylko 6 faceta:) Kobietki trenowałyśmy siatkę a nasi panowie nas wspierali:) Miło wspominam tamte lata)
Elibell a dostałaś taką paczkę Bounty?? w szpitalu albo u położnej?
nieee nic nie dostałam tym razem takiego, ale powysyłałam zgłoszenia i właśnie mi przyszedł bon z paczka do odebrania w Sainsbury's.
Oczywiście zapomniałam przywitać się sobotnio z Wami
Wstałam do małej dziś ja a mąż niech sobie pośpi troszkę, ja i tak problemy ze spaniem już mam, wiercę się strasznie, nogi mnie denerwują nocą, i macham nimi jakbym biegała, heheh,
Moja mała poszła o 22 spać i co i tak wstała o 7 - no ma coś po mamie, ja to samo robiłam, niezależnie od pory pójścia spać wstawałąm o 6 rano.
Torcik już prawie skończony, jeszcze ostatnie dekoracje różowym kremem jakos muszę zmajstrować , uszykować wszystko i mufinki jeszcze przystroić i czekać tylko na dzieci;) Później pochwalę się moim wypiekiem hahaha
Jak sie czujecie Kobietki? ja oprócz tych problemów z wysypianiem, nawet dobrze się mam, kawkę piję i zaraz dostane energii, ide się ubrać, młodą ubiorę i do roboty, no pogoda u nas paskudna, całą noc padało i dziś też szaro za oknem, ale trudno sie mówi, ah i szampana muszę dzieciaczkom schłodzić jeszcze:):):)