Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2011, 21:01

Cześć!

izuś_85, wielkie :ico_brawa_01: dla córy, napewno już nie wrócicie do smoka :-)

elibell, sto lat dla Elizki :ico_tort:

My po imprezie. Wesele super udane- mnóstwo znajomych, bardzo dużo ludzi z naszej klasy licealnej, no w szoku jestem, że po 11 latach od skończenia liceum jeszcze się widujemy :ico_szoking: A ślubu udzielał nasz kolega też z klasy :-D
Tylko tematy teraz inne, dzieci, rodzina, hehe...

U nas M. dostał prezent we środę po południu, bo się Zuzia wygadała, ale M. zadowolony, bo dostał dzień wcześniej nową płytke Prodigy i mógł już sobie posłuchać. I różę :ico_oczko:

U mnie 30 tydzień :ico_szoking:

[ Dodano: 24-06-2011, 21:02 ]
Ja chyba wiem, co to te eko pieluszki, widziałam w tv, bo eko-mama Reni Jusis takich używa. I na allegro są.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

24 cze 2011, 21:35

Szkieletorek kiwi też pomaga, właśnie w zaparciach.
Mnie wydęło po czereśniach bo zaszalałam 3 dni pod rząd :ico_oczko:
Byłam na zakupach ale kiwi było brzydkie więc nie kupiłam.Za czereśniami chodziłam ale nie było już jakiegoś warzywniaka otwartego a tak mi się czereśni chce.
teraz powolutku małymi kroczkami pieluszki bedziemy oduczać, ale nic na siłe, jak sie oduczy to miło jak nie to nie bede jej zmuszac, każde dziecko i tak kiedyś samo rezygnuje z pieluch, wcześniej czy później
Z pieluszkami to bardzo delikatnie.Bo czasem efekt może być odwrotny. Jest jeszcze mała więc ma czas, choć próbować można i tłumaczyć może akurat u niej pójdzie szybko .
Ja chyba wiem, co to te eko pieluszki, widziałam w tv, bo eko-mama Reni Jusis takich używa. I na allegro są.
Tak, tak zgadza się .
no i wieczorem moja mysz znów scene walneła ze nie chce smoczka
Trzymam kciuki by już zapomniała o nim.Ale myślę że jak już zasnęła nie jeden raz bez niego to już będzie dobrze tylko teraz nie możecie jej go dać.

Awatar użytkownika
inia1985

25 cze 2011, 07:44

Dzień dobry dziewczyny :-D

Miłej soboty Wam życzę. Popołudniu jedziemy odwiedzić 10-dniowego kuzyna Wiktusi, także będzie wesoło :-)
Inia ja też tak mówiłam i doczekać się nie mogłam jak moja Eliza zacznie gadać :ico_oczko:
a teraz czasem bym chciała żeby choć na chwilkę zamilkła :-D
he he, no tak to niestety bywa :ico_oczko:

izuś_85, całkiem gładko poszło z tym smoczkiem :ico_brawa_01:

izabelllla123, czekamy z niecierpliwością na efekty :ico_sorki:

Kocura Bura, super, że zabawa udana, no i brawa za 30! tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

25 cze 2011, 08:58

inia1985, i Kocura :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne mijające tygodnie:) :ico_tort:

izuśfantastycznie, że mała zasnęła bez smoka, to teraz już z górki będzie:)
dziękuję bardzo!
to fajnie, po tylu latach, że ludzie umieja sie, zorganizować i spotkać, u nas też robią spotkania klasowe, mi się udało być na jednym, a teraz, że ja wyjechana za granicę to niestety, nie udaje się mi zobaczyć innych, bo zawsze organizowane są spotkania w okresie świąt Bożego Narodzenia, a niestety w tym czasie my nie mamy możliwości jechać do PL, ale z kilkoma osobami mam stały kontakt więc jest ok:) Nawet z podstawówki z ludźmi kilkoma wciaż mamy kontakt, w sumie miałam zgraną klasę w podstawówce i to bardzo, byliśmy jedną z nielicznych klas bo około 20 osób, w tym tylko 6 faceta:) Kobietki trenowałyśmy siatkę a nasi panowie nas wspierali:) Miło wspominam tamte lata)

Elibell a dostałaś taką paczkę Bounty?? w szpitalu albo u położnej?
nieee nic nie dostałam tym razem takiego, ale powysyłałam zgłoszenia i właśnie mi przyszedł bon z paczka do odebrania w Sainsbury's.

Oczywiście zapomniałam przywitać się sobotnio z Wami :ico_ciezarowka:
Wstałam do małej dziś ja a mąż niech sobie pośpi troszkę, ja i tak problemy ze spaniem już mam, wiercę się strasznie, nogi mnie denerwują nocą, i macham nimi jakbym biegała, heheh,
Moja mała poszła o 22 spać i co i tak wstała o 7 - no ma coś po mamie, ja to samo robiłam, niezależnie od pory pójścia spać wstawałąm o 6 rano.
Torcik już prawie skończony, jeszcze ostatnie dekoracje różowym kremem jakos muszę zmajstrować , uszykować wszystko i mufinki jeszcze przystroić i czekać tylko na dzieci;) Później pochwalę się moim wypiekiem hahaha

Jak sie czujecie Kobietki? ja oprócz tych problemów z wysypianiem, nawet dobrze się mam, kawkę piję i zaraz dostane energii, ide się ubrać, młodą ubiorę i do roboty, no pogoda u nas paskudna, całą noc padało i dziś też szaro za oknem, ale trudno sie mówi, ah i szampana muszę dzieciaczkom schłodzić jeszcze:):):)

szkieletorek

25 cze 2011, 09:05

Ja już po śniadanku .
Zaraz będę sobie robić listę zadań na dziś, jakoś mi tak łatwiej wtedy pracować.
Pogoda brzydka , zimno brr i szarawo.

[ Dodano: 25-06-2011, 09:09 ]
elibell pochwal się torcikiem i muffinami .
Jakie muffiny robiłaś ?Z czym ?
Ja bardzo często je piekę i mam przeróżne przepisy.

Ja czuje się dobrze . Z sikaniem już nie jest tak jak kiedyś no i czasem z spaniem się zdarza że się wiercę w nocy i nie mogę miejsca znaleźć.
Po wypłacie kupuje ten rogal więc zobaczymy czy cos to da.

elibell
4000 - letni staruszek

25 cze 2011, 09:23

szkieletorek, a muffinki z ryżowej mąki, margaryna, jajko mleko i cukier i dodałam imbir do środka taki do ciast, a kilka zrobiłam różowych bo barwnik kupiłam chciałam zobaczyć jak będzie wyglądać, no i lukier zrobię z cukru pudru i posypie koralikami kolorowymi, może kremem poleję jak z torta zostanie:)

plan dnia masz? ja też lubię mieć plan, nienawidzę się nudzić, czego pewno niebawem będzie mi brakowało przy 2 maluchów hehehe

Awatar użytkownika
inia1985

25 cze 2011, 09:28

elibell, a to dzisiaj urodzinowa imprezka się szykuje :-) udanej zabawy :ico_oczko: Ja problemów ze spaniem nie mam, a moja Mysz niestety tak, dziś też wstała kolo 1 z płaczem, ale zasnęła jak tylko ja przytuliłam, za to pobudka o 5:15, dlatego Wiki już poszła na drzemkę, sama się o nią upomniała :ico_oczko: Pogoda też do bani, albo leje, albo mży, także nie ma co wychodzić...
Pogoda brzydka , zimno brr i szarawo.
czyli prawie wszędzie tak brzydko, ładny początek wakacji dzieciaki mają

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2011, 09:30

inia1985, i Kocura za kolejne mijające tygodnie:)
dołączam się do życzeń

Ja zmykam szukać lampy na bielsku i za dywanem musze popatrzeć, bo na allegro nie ma sensu jak w bielsku mam podobne ceny po dodaniu kosztu przesyłki.

Miłego dnia

szkieletorek

25 cze 2011, 09:31

Znaczy mam dużo do zrobienia i nie chce mi się a kiedy zrobię sobie listę rzeczy to jakoś bardziej mnie motywuje.

To ja muffiny robię z nadzieniem zazwyczaj,. Z czekolada , owocami serem budyniem itp
Z mąki ryżowej ,, o nie słyszałam o czymś takim nawet hehe

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2011, 09:38

Hej!

Ja wstałam godzinkę temu, M. jeszcze śpi, więc ja jeszcze bez śniadania, jak ktoś wstanie to po pieczywko musi iść :ico_haha_01:
Wysypiam się na maksa! I nawet dobrze mi się śpi!

elibell, ale pysznośći szykujesz, mniam....

izabelllla123, udanych zakupów!

inia1985, oj, to Ty sobie nie pospałaś :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”