Ale to fajnie, że apatyt mu dopisuje. Moja Julka od 21,30 jeszcze w ogóle się nie obudziła. Ale już słyszę, że paluszka cmoka, więc lada moment się obudzi. Ja jej do mleka dodaję czasem kleiku ryżowego.
 Ale to fajnie, że apatyt mu dopisuje. Moja Julka od 21,30 jeszcze w ogóle się nie obudziła. Ale już słyszę, że paluszka cmoka, więc lada moment się obudzi. Ja jej do mleka dodaję czasem kleiku ryżowego. 

jak można takie bzdury gadać i tak zwracać sie do synowej???
 jak można takie bzdury gadać i tak zwracać sie do synowej???  ja bym ich chyba wydusiła
  ja bym ich chyba wydusiła  
   a mąż nie reaguje wcale? Chyba przestałabym tam chodzić
  a mąż nie reaguje wcale? Chyba przestałabym tam chodzić  

Muszę walczyć sama. Jak don kichot.
 Muszę walczyć sama. Jak don kichot. i czują się jakby ten dom był już ich.
 i czują się jakby ten dom był już ich. . Od wczoraj mam w domu zupełnie inne dziecko
  . Od wczoraj mam w domu zupełnie inne dziecko   , śmieje się  , gada do nas i zero płaczu. Pleśniawki też już pokonaliśmy
  , śmieje się  , gada do nas i zero płaczu. Pleśniawki też już pokonaliśmy   
    , pomogła nam nystatyna a te inne smarowidła to można wsadzić sobie w d.......  Badanie moczu robiliśmy wczoraj wyszło super. dziś jeszcze kontrol u lekarza i jestem szczęśliwa bo moje dzieciątko czuję się już dobrze.
 , pomogła nam nystatyna a te inne smarowidła to można wsadzić sobie w d.......  Badanie moczu robiliśmy wczoraj wyszło super. dziś jeszcze kontrol u lekarza i jestem szczęśliwa bo moje dzieciątko czuję się już dobrze. , ja teraz już tego na pewno nie przeocze.
  , ja teraz już tego na pewno nie przeocze. . Dziś znow mam gości, ale tym razem miłych i długo oczekiwanych.
 . Dziś znow mam gości, ale tym razem miłych i długo oczekiwanych.  niech się lepiej zastanowi co gada głupia baba
 niech się lepiej zastanowi co gada głupia baba   
  Może to jakaś zmowa komputerów przeciwko kobitką z TT
 Może to jakaś zmowa komputerów przeciwko kobitką z TT  nawet tak nie myśl.
 nawet tak nie myśl. 
 bo co 1,5 godz. to chyba za często?
  bo co 1,5 godz. to chyba za często? Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość