no właśnie.A powiedzcie mi po ile sztuk tych ubranek / kompletow ubranek trzeba miec?? Tak zeby na luzie zyc i nie prac co chwila??
Oj też bym chciała to wiedziećA powiedzcie mi po ile sztuk tych ubranek / kompletow ubranek trzeba miec?? Tak zeby na luzie zyc i nie prac co chwila??
Nie mam pojęcia. Ja mam w sumie dość sporo! nowych kompletów kupiłam tylko 3 sztuki a reszte ma z ciucholandów (jak nówki a niektóre z metką nowe) i po bratanku, póki co nie bede nic więcej kupować. Jak sie okaże ze mam mało to zawsze jest czas dokupic a szkoda kasy wydawać i kupowac zbyt wiele, a później niezdążyc ubrac czegoś.Dziewczyny,
A powiedzcie mi po ile sztuk tych ubranek / kompletow ubranek trzeba miec?? Tak zeby na luzie zyc i nie prac co chwila??
nie bądz smutna, bo Twój dzidziuś to czuje! Możemy Cie jakoś rozweselić?Coś mi dzisiaj smutno
zgadzam sie z tym, ja bardzo później żałowałam ze nie miałam takiego koła w domu bo przez tydzien nawet dłużej usiąść nie mogłam a nie zawsze mogłam lezeckoło poporodowe to dobry pomysł, ale zamiast wydawać 20zł, można w zabawkowym za 5 kupić takie kółko do pływania dla dzieci-pompuje się mniej, żeby dobrze się siedziało i jest gitarra! -tak słyszałam w każdym razie
Gosiu nie smuć sieCoś mi dzisiaj smutno
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość